Shakedown 2000 Recenzje 13

2,3

1. Restauracja
  2. Jedzenie z dowozem
  3. Take away

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vælg menuer af Amerikansk take away fra Shake Down i Frederiksberg; Bestil online, læn dig tilbage og nyd et velfortjent måltid!

2,3

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 2 z 5

Skuffende oplevelse

Kold, kedelig og smagløs mad. Fem fejl i en bestilling til to personer. Ingen interesse i at anerkende eller kompensere fejlene. Så både dårlig mad, dårlig oplevelse og dårlig kundeservice. Skuffende.

4 kwietnia 2022

Ringe service.

Bookede bord til kl. 19.
Ringede 15 min før og fortalt at jeg ville blive 30 min forsinket. Da vi så ankommer 19:30 bliver der sagt at der ikke er bord. Selvom jeg ringede og ændrede tidspunktet. Det er total ringe service og total uacceptabelt. Det er sidste gang jeg prøver at få bord hos jer. Jeg kommer til at fraråde alle som jeg kender i at spise hos jer i fremtiden.
Godt gået !

30 kwietnia 2021

L*RTE SERVICE.

Jeg møder op med 2 veninder til shakedown d. 23 april. Da det er corona skal man bestille bord 30 min før ankomsten, vi ringer så ind og bliver mødt af at vi skal bestille maden på telefonen, og bestiller så alligevel. Da vi så ankommer til restauranten ventede vi på maden i lidt over 30 min, imens ligger jeg mærk til at deres coca cola som man vil regne med kom fra en sodavandsmaskine kom direkte fra en coca cola flaske, da vi så får colaen ligger vi mærk til at den er lunten nærmest varm. Efter alt den ventetid kom maden og vi giver den 5/10. Burgerbollen var kold og kødet var koldere.

25 kwietnia 2021

Aspirant til Danmarks dårligste service. Pas på

Jeg så desværre ikke herinden inden jeg brugte så mange penge på meget middelmådig mad.

1,25 timers ventetid
Manglede vare
Pommes frites bløde og ultra kedelige

Jeg ringede for at fortælle dem det. Ingen service, ingen “det beklager jeg”. Den uerfarne og inkompetente service medarbejder (det må jeg virkeligt antage) brugte lang tid på at ringe rundt og snakke med andre, hvorfor jeg siger at nu bliver burgeren snart kold om hun kan løse problemet og vende tilbage så vi kan spise det vi har fået. Hun bliver fornærmet og siger nej og jeg behøver ikke at talensådanne til hende. Hun følte tydeligt at jeg var heldig at hun gad at tage telefonen. Hun valgte st kunne sende nye pommes frites og den manglende vare, men de har travlt. Så vi kan spise det vi har og vente en halv til en hel time og få det sidste. Jeg Beder om pengene tilbage, mindst for de vare der mangler eller ikke leve op til lav standard. Hun bliver fornærmet og siger at hun kan lægge en seddel og der bliver ringet tilbage i løbet af en uges tid. Det gør der nok ikke.

Vildt at det stadig sker i 2021.

Så, hold jer væk... trust me, de fortjener ikke at have en forretning.

6 lutego 2021
Oceniono na 4 z 5

Bestilte en burger med dip og…

Bestilte en burger med dip og pomfritter. Der var ingen kunder, så jeg fik maden med det samme, og det smagte faktisk rigtig godt. Personalet virkede meget usikker og uerfaren, men de var høflige og maden smagte dejligt.

16 grudnia 2020

Mega dårlig service

Mega dårlig service, koldt mad. medarbejderne var fint nok, men vente tiden var rigtig lang tid. Vi fik mad først men fik sodavand efter lang tid.

3 października 2020

Dårlig oplevelse

Da vi bestilte mad stod der maden ville være klar om 15 min. Der gik 40 minutter.
Tre medarbejdere til at lave al maden og servicere. 8 woltbud der venter på at bringe mad ud.
Fin service, men holder ikke hvad de lover.
I princippet bare syndt for medarbejderne, at de har en chef der presser deres medarbejdere så meget og lader dem i stikken.
Pomfritterne var kolde, bøfferne hårde og kolde, alt for peberet, og der manglede ost i osteburgeren.

29 kwietnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Skod hammerende elendig service og betjening

Mega dårlig oplevelse - maden var kold, servicen er ringe og helt uacceptabelt når man betaler så mange penge for maden, medarbejderne har en grim attitude overfor kunderne, endda trofaste kunder som kommer her mellem 4-7 gange månedligt og ligger sammenlangt flere tusinde kroner i en butik som overhovedet ikke bør eksistere, og slet ikke på Frederiksberg hvor de absolut ikke høre til, fraråder alle at ligge så meget som en krone i sådan en butik som slet ikke fortjener det. Tror hverken chef eller medarbejder ved hvad almindelig service er
Håber butikken lukker ned

27 lutego 2020
Oceniono na 1 z 5

Vi var derinde igår med søskende og…

Vi var derinde igår med søskende og børnene. I over 2 timer måtte vi vente på at maden kom. Vi spørger tjeneren hvor maden bliver af, og får så besked på at der har været et problem med køkkenet. DEt kunne man godt have sagt inden vi bestilte. Jeg tager aldrig derind igen aldrig. Urimelige høje priser på drikkevarerne. Et klart stort nej herfra.

15 października 2018
Oceniono na 1 z 5

Total dårlig betjening af den meget…

Total dårlig betjening af den meget…
Total dårlig betjening af den meget unge tjener. Vi valgte, at gå da måden hun tiltalte os var ikke pæn.
Tankevækkende, at man ansætter så uerfarene!
Mandag, 20/08-2018 kl. 21:00

20 sierpnia 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej