SHAKE IT - barconcepten Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super goed geregeld. Vierden verjaardag met 40 man en Daniel had alles goed voor elkaar. Snelle maar leuke service, genoeg glaswerk en ingrediënten, flexibele opstelling. Echt een verrijking voor het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor de 2e keer was Shake-it van de partij op onze kerstborrel. Net als vorig jaar was het ook nu weer een groot succes met de koffie- en cocktailbar. Duidelijke communicatie vooraf, fijne medewerkers... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Van te voren super fijn contact gehad, extra cocktails naast de vaste lijst van cocktails is geen enkel probleem. Shake it heeft bij ons thuis al tot 2x toe een geweldig feestje weten neer te zetten.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Catering

Napisane przez firmę

Waarom Shake It? ‘’Wij vertalen uw doelstelling naar een ultieme beleving’’ Sinds de oprichting in 2010 heeft Shake It zich in rap tempo ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende evenementenbureaus op het gebied van unieke (all-inn) barconcepten. Met onze cocktailbar, smoothiebar, koffiebar, gin & tonicbar, champagnebar en nog veel meer, zorgen wij voor een creatieve vertaling van uw doelstelling. Ons doel is de ultieme beleving voor uw gasten creëren op bijvoorbeeld beursstands, bedijfsfeesten, festivals en privefeesten. De combinatie van creativiteit, jarenlange ervaring, flexibiliteit en een excellente uitvoering met oog voor detail leidt tot ongekende en spraakmakende evenementen. Vragen? Bel ons gerust even! 088-600 5580 Team SHAKE IT

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Super goed geregeld

Super goed geregeld. Vierden verjaardag met 40 man en Daniel had alles goed voor elkaar. Snelle maar leuke service, genoeg glaswerk en ingrediënten, flexibele opstelling. Echt een verrijking voor het feestje!

14 sierpnia 2026

Echt een aanrader

Echt een aanrader. Zo super leuk om Shake It de cocktail bar bij ons feest te hebben. Al drie keer enorm succes geweest, speciaal dank aan Cas ⭐️⭐️⭐️

18 lipca 2026

Tuinfeest geshakt

Duidelijke en goede communicatie en afstemming.
Uitstekend verzorgde cocktailbar met shaker en alles mooi op tijd gereed op het afgesproken tijdstip.
En bovenal scherpe prijzen voor lekkere en verschillende cocktails!

11 lipca 2026

Goede ervaring

We moesten shake-it verzetten in het begin van het jaar [vanwege de weersomstandigheden]. Was geen probleem en we hebben ze dus afgelopen week bij ons schoolfeest gehad. Marcus heeft zich suf geshaked! De leerlingen waren super enthousiast. Het zag er allemaal goed verzorgd uit. Marcus was bijzonder aardig en was een professional.
Als ik een minpuntje moet noemen is dat er Marcus x 2 had gekund. Dan hadden er wat meer mensen tegelijk bediend kunnen worden.
Maar verder zeer de moeite waard!

18 czerwca 2026

Heerlijke cocktails

Heerlijke cocktails, gezellige bartender en alles verzorgd voor een superleuk feestje!

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od SHAKE IT - barconcepten

Bedankt voor je mooie review. Geweldig dat de cocktails in de smaak vielen en dat onze bartender heeft bijgedragen aan een gezellige sfeer. Fijn dat we jullie feestje compleet hebben mogen maken! 🥳

Hopelijk zien we jullie snel weer terug voor nóg meer heerlijke cocktails en gezelligheid! 🍹

Oceniono na 1 z 5

Very disappointing experience

Very disappointing experience. The service was slow and the staff were not helpful at all. I would not recommend this place.

1 kwietnia 2026

Dear reviewer,

Thank you for your message. We are sorry to read that you had a negative experience — this is certainly not the level of service we strive for.

However, we are unable to find your details in our system and do not recognize this situation. It is possible that this review was posted with the wrong company.

If your review was indeed intended for us, we would be happy to get in touch to discuss this further and see how we can resolve it.

Top ervaring!

Goede afspraken vooraf kunnen maken en de dag/avond zelf was de bediening top!.
Geen moment spijt gehad van deze keuze, wij konden feesten en de gasten werden van hun drankjes voorzien.

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od SHAKE IT - barconcepten

Wat een mooie review, dank jullie wel! 😊
Fijn om te horen dat alles vooraf duidelijk en naar wens geregeld was en dat jullie zorgeloos hebben kunnen genieten van het feest. Daar doen we het voor!

Geweldig dat de bediening zo goed is bevallen en dat jullie gasten niets tekortkwamen 🍹
We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst nog eens te mogen verzorgen!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej