Jeg har lige købt et par benskinner hos Shads og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Bestillingen var nem at gennemføre, og kort efter fik jeg besked om, at pakken var på vej. Leveringen kom hurtigt,... Zobacz więcej
Super tilfreds med købet af benskinner til vores dreng. Vi er overrasket over hvor skarpe billederne er, trods de er printet over på et andet materiale. Så personlige skinner hjalp på humøret... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er nogle yderst nydelige benskinner. Lidt skuffet over skriften er en lille smule utydelig. Da pakken ankommer er jeg lidt skuffet over designet. Føler godt det kunne være en smule federe hv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde hørt godt om Shads Football fra nogle venner, så jeg valgte at prøve det af for mig selv, for at se om det mine venner sagde virkelig kunne passe. Og lad mig bare sige, det har IKKE sk... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Shads Football sælger unikke formbare benskinner, som kunden selv skal designe på vores hjemmeside. Hertil sælger vi andet fodboldudstyr. Tjek vores hjemmeside og få inspiration til dit næste sæt benskinner.
Nordre Fabriksvej 7a, 8722, Dania
- info@shadsfootball.dk
- shadsfootball.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Mega god kvalitet og hurtig levering
Mega god kvalitet og hurtig levering
Shads all the way!
Shads all the way!
Er selv en spiller som altid har brugt køkkenrulle osv som benskinne, da jeg aldrig har kunne finde nogle skinner, som levede op til mine krav. Nu har jeg Shads, sidder præcis som de skal og kæmpe plus med eget personligt design.
Et lækkert og enkelt koncept
Et lækkert og enkelt koncept! Mine drenge er vilde med benskinnerne💪
Fantastisk produkt!
Har længe gået og troet, at en benskinne bare var en benskinne. Men det her er nye højder! Virkelig lækkert produkt af høj komfort, som er nemt at forme. Kan klart anbefales 🙌☺️
MEGA FEDT PRODUKT
MEGA FEDT PRODUKT. Hurtigt levring og virkelig godt produkt af høj kvalitet. Det kan klart anbefales at handle hos Shads Football, det er ihvertfald ikke min sidste bestilling.
God service og hurtig levering!
God service og hurtig levering!! Kæmpe anbefaling⭐️⭐️⚡️
Total god service samt hurtig levering
Total god service samt hurtig levering. Mega glad for mine nye benskinner, kan klart anbefale shads!
Helt geniale benskinner
Helt geniale benskinner. De sidder perfekt på skinnebenet, og er nok de bedste benskinner jeg har haft, i mine 15 år som fodboldspiller
Rigtig god kvalitet
Rigtig god kvalitet, både benskinnen og billedekvaliteten, klasse produkt, og god service og kort levering!!
Lækre benskinner der passer perfekt til…
Lækre benskinner der passer perfekt til skinnebenet. Grips socks er også af en god kvalitet, så kun anbefalinger herfra!
Top kvalitet benskinner
Top kvalitet benskinner, og det var super nemt at forme dem, leveringstiden er i top, og jeg kan ikke mærke dem i mens jeg spiller. Jeg vil klar anbefale andre til at spille i Shads
Konge produkter 10/10
Og lad mig bare sige, det har IKKE skuffet.
Jeg valgte bare at gå all in og købe hele pakken, skinner, sokker og tape.
Det var superfedt jeg selv kunne få lov at designe mine skinner, så der kom det på jeg gerne ville have.
De sidder perfekt på mine ben og matchet sammen med tapen, så kan jeg nærmest ikke mærke at de er der når jeg spiller, fordi de sidder så godt.
Sokkerne er jeg også meget glade for, de er super behagelige at have på med deres grip-funktion fremfor normale hverdagssokker.
Kæmpe anbefaling herfra🙌

Odpowiedź od Shads Football
Pasform, kvalitet og levering i høj klasse
Bestilte mine benskinner med navn på i en str. S. Gik ikke mange minutter, så kom der en mail, med ordrebekræftelse og 2 dage senere var de på leveringsadressen.
Har spillet med dem hele sæsonen, og vil bare sige WOW. De er dejlige at have på, de er lette, og så skraver de ikke på skinneben.
Kæmpe anbefaling herfra, har altid haft nike. Men Shads vinder den her duel

Odpowiedź od Shads Football
Kvaliteten og udseende levede ikke op…
Kvaliteten og udseende levede ikke op til forventningen. Primært omkring navn og nummer.
Og det skum der følger med løsnede sig efter én kamp.

Fin oplevelse
Mega gode benskinner, nemme at folde det tog to minutter og så var de klar.
Det eneste minus var fragten, jeg fik ikke noget at vide indtil der pludselig stod at de var leveret.
Men alt i alt en god oplevelse😀

Mega fedt
Mega fedt, hurtigt levering. Og nem at lave benskinnen. Den sidder perfect på mit ben. Det kan jeg helt sikkert anbefale.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering - og igen en overskuelig vejledning medfølger. Benskinnerne blev hurtig “varmet op” og de passer perfekt.
Dårlig levering
Bestilte et par benskinner søndag, hvor jeg ikke fik nogen besked om at de var blevet sendt eller noget trackingnummer, jeg får så skrevet til dem angående omkring levering, jeg får så en besked i dag (Torsdag) om at de bliver sendt i dag. Det er kraftedme for dårlig service, at jeg skal vente hele 4 dage for at få min benskinner sendt.... Jeg skal bruge dem her i morgen og skal nu ud og finde et alternativ

God kundeservice
Gode og flotte benskinner der passer perfekt fedt at man selv kan designe dem og rigtig god kundeservice👍