Severin Svenska AB Recenzje 366

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Behövde ett nytt evighetsfilter till vår Severin Filka kaffemaskin, men beställde först fel och fick göra en ny beställning. Ringde efter kontorstid och fick träffa en supertrevlig säljare som precis... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Denna brödrost är en sällsynt en. Ni verkar vara den enda tillverkaren som erbjuder både 4 skivor och galler för bullar. Denna modell är något tjockare än den förra modellen (2231), och en aning mer k... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Kanske lite längre leveranstid än jag förväntat mig, ca en vecka, med tanke på att det på hemsidan stod att varan fanns i lager. Det visade sig dock vid kontakt med dem att lagret var i Tyskland. Var... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Produkten jag köpte var superbra. Det tog ganska lång tid att få den dock, cirka 3 veckor, p.g.a. problem på lagret i Tyskland. Men det kan ju inte återförsäljaren göra något åt, men tycker då att d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep AGD

Napisane przez firmę

Severin – Premium för alla För Severin betyder premium många, färgstarka möjligheter. God kvalitet och fantastiska upplevelser blir ännu bättre när man delar dem. Vi tror på en framtid av gemenskap. Vi vill möjliggöra i stället för att begränsa. Vi vill ge människor möjlighet att forma sina liv efter sina egna önskemål. Vi vill förvandla vardagliga rutiner till inspirerande stunder. Det betyder inte lyx som bara ett fåtal har råd med, utan en livsstil som är överkomlig för alla, som inspirerar och som överträffar förväntningarna. Vi omdefinierar "premium", gör bra saker överkomliga och banar väg för mer kvalitet för alla – idag och i framtiden: HELLO POSSIBILITIES

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 3 z 5

Feel like the quality on the…

Feel like the quality on the Multihackare till stavmixer ZB 5565 could have been better. The lid was a bit tricky to get on.

Odpowiedź od Severin Svenska AB

Sorry to hear, hopefully it will be better.

Oceniono na 1 z 5

Dålig kvalitet på Filka Helautomatiska…

Dålig kvalitet på Filka Helautomatiska kaffebryggare. Flera har varit defekta och gått sönder efter ett år.

25 lutego 2026

Odpowiedź od Severin Svenska AB

Tråkigt att du är missnöjd, vi jobbar ständigt med produkt förbättring. Mejla gärna till oss och berätta vad du upplevt för problem med din FILKA, severinshop@severin.se

Leveransen tog tyvärr tid

Även om leveransen tog tid. Multihackare var slut hos leverantören. Fick jag väldigt trevligt bemötande av kundtjänst. Så nära fem av fem stjärnor i betyg.

Odpowiedź od Severin Svenska AB

Ibland är produkterna tyvärr slut på lager men kul att du är nöjd med produkten och vår kundtjänst.

Odpowiedź od Severin Svenska AB

Vi försöker alltid leverera så fort som som möjligt.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk maskine med god service

Vi har en fuldautomatisk Filka Severin kaffemaskine, som vi er meget glade for. Efter knap 2 år, gik lukkemekanismen i vores Bean container i stykker. Efter en mail og en dialog med Severin, har vi fået tilsendt en ny Bean container. Rigtig god service 👍
Kim Lyster, Svendborg i Danmark

17 listopada 2025
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej