Services Hanssens Recenzje 17

Informacje dotyczące firmy

1. Hydraulik
  2. Oczyszczanie wody

Napisane przez firmę

Services Hanssens is een ontstoppingsdienst rioolnetwerk centraal met loodgieters & ontstoppers in alle regio's of gemeenten van Antwerpen, Brussel & Leuven, Gent, Oostende & Brugge, Onze services betreft alle problemen van riool verstopping en ontstopping reiniging, zoals ontstoppen van afvoer, ontstoppen riool, ontstoppen toilet, ontstoppen douche, ontstoppen badkamer, ontstoppen wc, ontstoppen gootsteen, ontstoppen leidingen, wij zijn 24u op 24u, bereikbaar in noodgevallen of afspraak, meer dans 30 jaar ervaring, onze ontstoppers vinden altijd een oplossing ter plaats in 30 minuten, Bel-ons voor meer informatie...?

Dane kontaktowe

Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Woekerprijzen

Bedrijf gecontacteerd voor verstopte afvoer.
Op voorhand geen vermelding van tarieven.
Voor nog géén 2u werk factuur van meer dan 1700€!!!!!
Compleet met verstomming geslagen, hebben we dit betaald.
Toen ik achteraf naar het bedrijf belde om te horen of zij het normaal vinden dat zij de klant niet op voorhand inlichten over woekerprijzen, kreeg ik onmiddellijk een zeer defensief persoon die mijn vraag steeds uit de weg ging. Meneer vind het doodnormaal dat er 1700€ dient betaald te worden voor nog geen 2u werk! Werken met onderaannemers waar zij niet verantwoordelijk voor zijn. We hebben jullie nummer gebeld! FOD economie werd op de hoogte gesteld. Pure afzetterij!!!!

28 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Bij contact via telefoon gevraagd voor…

Bij contact via telefoon gevraagd voor een ontstoppingsdienst voor gelijkvloers aangezien de leiding verstopt was in onze net aangekochte woning en alles via de douche er is uit gekomen
Telefonisch contact was heel kort (1:30min) zonder extra uitleg noch prijzen.
Man kwam rond 14u toe voor de werken en zei meteen het is 10-15 en dan €185 (ik had €85) verstaan.
Uiteindelijk via binnen moeten gaan omdat via buiten niet lukte (terugslagklep, wat ik zelf ook al had gedacht dat via buiten nooit zou lukken, maar wou toch via daar proberen).
Uiteindelijk €1738 moeten betalen. Bij vragen om deel met overschrijving te mogen doen (ging niet via bankkaart, steeds foutmeldingen) mocht dit niet omdat het rekeningnummer dat op de papieren staat niet klopt.
In het verleden op een feestdag voor een zelfde probleem (oude woning) €500 betaald in Strombeek-Bever...

Ik had jullie nummer gecontacteerd en kreeg bezoek van iemand van Vilvoorde afkomstig (smartwork services), een onderaannemer via jullie blijkbaar...

28 marca 2026
Logo Services Hanssens

Odpowiedź od Services Hanssens

Beste klant sarah,

Je vergist u van bedrijf, wij hebben geen klant aan uw naam in onze centraal kantoor, veel klant vergissen zich van bedrijf door meerdere bedrijven te bellen, onze loodgieters laten een bonnetje ter plaats met naam van onze bedrijf, zoals bewijs, kan je een bewijs tonen van de bonnetje ter plaats ? Bedankt services hanssens

Oceniono na 1 z 5

Afzetters met ongelofelijk brutale communicatie

Ik viel stijl achterover na het zien van de factuur van 816 euro na 50 min aan een leiding te werken die verstopt zat. Ik betaalde in een soort reflex, niet wetende wat me overkwam en onder druk van de werkman die kortaf communiceerde. Nadien belde ik met de eigenaar die me ongelofelijk brutaal behandelde, zei dat ik dankbaar moest zijn om het feit dat het probleem is opgelost en dat dit nu eenmaal de prijzen zijn. Ik deed een rondvraag bij andere loodgieters en leerde dat dat niet klopte. Ik raad ze ten stelligste af.

17 marca 2026

Ruikt naar oplichting

Waren zeer vriendelijk toen ik hen contacteerde. Na de interventie bleek plots dat ik cash moest betalen, een bedrag van meer dan 700€. Nadien nooit een factuur ontvangen, ondanks herhaalde vragen...

14 maja 2025
Oceniono na 3 z 5

Verstopping en lek badafvoer

Ik heb dit bedrijf gecontacteerd voor een verstopping en een lek aan mijn badafvoer. Dit bedrijf hanteert onduidelijke prijzen. Op de website staat er 'vanaf...'. Hiermee bedoelen ze de transportprijzen, maar dat wordt nergens gespecificeerd. Daar komt dan 150 à 200€ bovenop voor het oplossen van de verstopping: de prijs die andere ontstoppingsdiensten ook vragen (inclusief transportkosten). Voor mij is het nog steeds onduidelijk wanneer het 150 dan wel 200€ zou zijn.
De techniekers hebben wel echt hun best gedaan. De verstopping is opgelost. Ik had echter een houten paneel voor mijn bad staan (= niet standaard) en daar hadden ze de juiste tools niet voor bij, zodat ze niet aan het lek konden.
Advies aan iedereen bij het maken van een afspraak: blijf verduidelijking vragen over de prijzen en geef ook duidelijk je probleem aan, zodat je probleem hopelijk in 1x opgelost geraakt.
Ik ga dit bedrijf niet meer contacteren.

24 listopada 2025

Oplichting ten top !!

Oplichting ten top !!! Zomaar effe 1727 euro kwijt voor maar 25 minuutjes bezig geweest te zijn en niks gezegt te hebbe over het feit dat de prijs werd aangerekend per meter ( 250 euro per meter ) . Echter gangsters zijn het !!!!

25 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Een snelle service

Een snelle service, deze middag gebeld voor bij ons mama te gaan….,vandaag zijn nog langs geweest en ze hebben de probleem opgelost! Dank jullie wel voor jullie service en ook aan jullie loodgieters. 🙏 Ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden en familie.

1 lipca 2025
Oceniono na 3 z 5

Onstopping

Ik had een afspraak geboekt voor een leidingprobleem. De afspraak was snel geregeld en op de dag zelf kwam er nog een loodgieter langs.

Er was wel wat miscommunicatie, maar het bedrijf heeft dit direct opgepakt en samen met mij naar een oplossing gezocht, die ze ook hebben aangeboden.

Over het algemeen tevreden met de service.

23 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej