Na het lezen van reviews, kwam ik bij Vandaag Auto's terecht. Aangezien mijn APK snel zou verlopen, moest mijn auto snel worden nagekeken en ik kon bij Autobedrijf Lorist gelukkig vrijwel de volgende... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Waardeloos bedrijf. Onbereikbaar, mail kan niet verzonden worden. Opmerkingen met de afspraak totaal genegeerd. En gegevens die waren opgegeven van de desbetreffende auto klopten niet. Dit to... Zobacz więcej
Vlotte bemiddeling via de website en email met ServiceRight auto. Koplampen moesten gepolijst worden en ik werd gekoppeld aan @mathews Car Detailing in Almere. Ik kon snel terecht en kon wachten in e... Zobacz więcej
Op zich prima geregeld als was de garage wel een stuk verder dan vooraf aangegeven was op de website...ipv 5-8 km ruim 22 km van huis...en zelfs nadat ik de bevestiging per email had gekregen dat de a... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
IN SLECHTS 3 STAPPEN UW SERVICE VANDAAG NOG GEREGELD! Het doel van ServiceRight is om een zo vriendelijk, kostenefficiënt en eenvoudig mogelijke service in de dienstverlening te bieden aan alle inwoners van Nederland. ServiceRight is actief in de volgende branches: ServiceRight-Autos ServiceRight-Klussen ServiceRight-Koeriers ServiceRight-Beauty ServiceRight-Boten ServiceRight-Motoren ServiceRight-Entertainment ServiceRight-Fietsen ServiceRight-Juridisch ServiceRight-Scooter ServiceRight-Elektronica ServiceRight-Financieel ServiceRight-Development ServiceRight-Marketing ServiceRight-Fotografie Bij ServiceRight bespaart u gegarandeerd! Ook wordt uw service opgevolgd door onze telefonische support medewerkers zodat ten allen tijde uw genoegen kunt uiten over hoe de dienst is verlopen. U wordt tijdens elke stap van uw gewenste auto service door een van onze support medewerkers op de hoogte gehouden. Dus als u op zoek bent naar een professionele dienstverlening met de HOOGSTE servicegehalte voor een geweldige prijs, plan dan online in of bel ons via 088 - 2222 000. Zo kunnen we uw afspraak DIRECT inplannen bij het dichtstbijzijnde ServiceRight servicepunt. (Met een landelijke dekking in Nederland is er zeker een vestiging binnen een straal van 9 tot 15 km bij u in de buurt!)
Dane kontaktowe
Transistorstraat 7, 1322 CJ, Almere, Holandia
- 088 - 2222 000
- klantenservice@serviceright.nl
- serviceright.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Tot tweemaal heeft mijn man een…
Tot tweemaal heeft mijn man een afspraak gemaakt voor het ophalen van de auto bij een bedrijf. Na weer gebeld te hebben omdat ze niet kwamen zei het bedrijf van niks te weten en vaker dit soort oplichterij van service right te maken te hebben. Er waren meerdere gedupeerde afgelopen week.

Odpowiedź od ServiceRight ✅
Ik werd vooraf goed geinformeerd over…
Ik werd vooraf goed geinformeerd over de werkzaamheden, wachttijd en prijs. Ook kreeg ik een leenfiets mee, dus had ik tijd om nog wat andere dingen te doen. De auto was klaar op de afgesproken tijd en het onderhoud perfect uitgevoerd. Dit bedrijf is echt aan te bevelen.

Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Ik kan het aanraden, ook prijstechnisch!

Odpowiedź od ServiceRight ✅
De offerte was snel gemaakt voor een…
De offerte was snel gemaakt voor een kleine beurt.
Afspraak gemaakt met de garage,alles is perfect verlopen bij de garage.
Maar op de site staat dat halen en brengen een gratis service is....dat is dus niet zo!!
Ik vind dat jullie dat van de site moeten verwijderen.
Of erbij zetten dat niet elke garage deze service gratis aanbied.
Ik vind dat wel een beetje misleidend.
En dan krijg je niets zeggende antwoorden.

Incorrecte prijsopgaven ServiceRight
Meerdere keren proberen een afspraak te maken via Serviceright voor een APK en kleine beurt. Site geeft de indruk dat de prijs helder en vast is.
In reactie van de geselecteerde garages worden vervolgens prijzen doorgegeven die 30% hoger liggen. Dit is zeer misleidend. Vervolgens is ServiceRight telefonisch compleet onbereikbaar en wordt je maar weer verwezen naar de website

Odpowiedź od ServiceRight ✅
Booking not received by garage
Made a booking for an APK. Received an email stating the garage name and a time to hand in the car. When I arrived at the garage they had no record of my booking and refused service even after showing them the email trail.

Odpowiedź od ServiceRight ✅
Goede snelle schoonmaak service aan…
Goede snelle schoonmaak service aan huis, vriendelijke mensen. Top werk

Odpowiedź od ServiceRight ✅
Super service en perfecte reparatie
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van ServiceRight Autos om de Turbo en de katalysator te laten vervangen. Ik kreeg snel een goede en duidelijke offerte van AutoFirst RR Autoservice uit Den Haag. Daarna ging het zeer soepel: de reparatie is super netjes uitgevoerd en binnen de offerte prijs. Ik ben heel erg blij met de uitstekende service van AutoFirst RR Autoservice. Daar ga ik volgende keer zeker weer heen! .

Goede en snelle service
Goede en snelle service, bij serieuze mensen die netjes en goed werk hebben verricht tegen een goede prijs!

Odpowiedź od ServiceRight ✅
Dit was mijn 1e ervaring mat deze…
Dit was mijn 1e ervaring mat deze garage , maar wat een kennis en service hebben zij. Ik rij nu weer met een gerust hart in mijn auto. Ook onze andere auto gaat hier zeer zeker naar toe.

Zoals de naam het zegt
Zoals de naam het zegt, juiste service en garage voor jou. Ze proberen je te koppelen aan een garage die het beste bij jou auto past. En ook nog eens voor het voor een goede prijs.

Odpowiedź od ServiceRight ✅
Onmogelijk bereikbaar en verre van behulpzaam
Nou ik ga het zo maar eens proberen want jullie telefoonnummer is een grap, alle opties leiden tot het bericht dat je als klant maar via de chat vragen moet stellen, en dan wordt er gewoon doodleuk opgehangen. Maar de chat werkt ook niet want als je daar wat typt dan blijft het zandlopertje gewoon eindeloos draaien, heb het al 4x geprobeerd in de afgelopen maand.
Maar nu het echte probleem. Ik had een diagnose aanvraag gedaan. Een dag later krijg ik een email van jullie met een afspraak bij Bosch Car Service Aalsmeer. Maar daar had ik een maand daarvoor al een reparatie laten doen en zij hadden mij een ongelooflijk hoge rekening gestuurd voor allerelei reparaties waar ik niet om had gevraagd, en het probleem is er nog steeds. Dus ik vroeg jullie in de mail netjes om mij aan een ander bedrijf toe te wijzen. Vervolgens krijg ik een mail voor het vervangen van de distributie riem. Dat had ik helemaal niet aangrevraagd! Daar reageerde ik dus maar weer op dat ik dit helemaal niet had besteld, 4 dagen later krijg ik pas weer antwoord voor de juiste reparatie, en guess what? Weer bij datzelfde bedrijf welke mij opgelicht heeft.
Dus maar weer geprobeerd te bellen, maar nee alle opties werken niet en je wordt verwezen naar de chat of mail, nou de mail heeft duidelijk bewezen totaal niet gelezen te worden door jullie werknemers, en de chats komen helemaal niet aan.
Is er hier misschien iemand die enig respect voor klanten heeft dan?

Odpowiedź od ServiceRight ✅
Zoals de vorige keren een hele goede…
Zoals de vorige keren een hele goede service. Was een grotere reparatie maar met een faire prijs. Het vervangen van de distributieriem en de waterpomp zijn nu eenmaal dure reparaties. Ik kan de komende tijd in ieder geval weer met een goed gevoel vooruit nu alles weer in orde is. Prijs kwam precies overeen met offerte.

Odpowiedź od ServiceRight ✅
Auto weggebracht voor vervanging van…
Auto weggebracht voor vervanging van remblokken voor en achter. Transparant over het proces en een strakke prijs 👍🏼

APK keuring
Goedemiddag, de link was goed geregeld alleen het garagebedrijf was niet blij qua prijs vd apk omdat er voor mijn ds3 Diesel ook een deeltjesmeting gedaan moest worden. Deze stond niet op de prijs die u aangaf. Al met al een 9 vd 10 qua communicatie en doorverwijzing naar een vakgarage in De buurt.
Mvg, J. Koop

Odpowiedź od ServiceRight ✅
Bij Service Right voor onze mini cabrio…
Bij Service Right voor onze mini cabrio het pakket pro-cleaning en het reinigen van het cabrio dak. Hierbij nog gebruik kunnen maken van een pakketkorting.
Het, door ServiceRight, geselecteerde bedrijf heeft contact opgenomen (WvB Detailing) en een afspraak gemaakt voor het onderhoud. In de ochtend de auto gebracht, de auto zou eind van de dag klaar zijn, maar de eigenaar was nog niet tevreden met het resultaat, zodoende de volgende ochtend de auto opgehaald. Wat een resultaat zeg, de auto lijkt wel als nieuw, en het cabriodak ziet er ook weer super uit. Al met al een zeer tevreden klant. Een echte aanrader !!

Betrouwbaar
Via Service Right bij een uitstekend familie bedrijf beland met een perfecte service en zeer behulpzaam.
Houden zich ook aan de gemaakte afspraken, zeer aan te bevelen!

Odpowiedź od ServiceRight ✅
Bij Serviceright kreeg je een korting…
Bij Serviceright kreeg je een korting als je voor 31 maart aanmeldt om je auto te laten repareren, heb dat gedaan, kreeg een garage voor de reparatie toegewezen, op de 29e had ik nog niets gehoord van de garage, ik heb de garage zelf gebeld en ook verteld over de korting, de garagehouder begreep het en had er geen probleem mee om mij de korting als nog te geven na 31 maart, auto volgens afspraak weggebracht en meteen laten keuren, heb zo op een goede en snelle manier via ServiceRight een betrouwbare en garage gevonden, ze waren heel behulpzaam en vriendelijk bij Van Loon Autobedrijf V.O.F. in Galder.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.