1. Mycie okien

Napisane przez firmę

Hos Service Helten går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det mener vi heller ikke, vores kunder skal. Vi anvender moderne udstyr og effektive, gennemtestede midler for at sikre et professionelt og fejlfrit resultat hver gang. Service er en af vores vigtigste værdier. Vi lægger stor vægt på god kommunikation, punktlighed og respekt for den enkelte opgave. Hos os handler det ikke kun om at udføre arbejdet, men også om at give kunden en tryg og positiv oplevelse fra start til slut. Når du vælger Service Helten, vælger du en samarbejdspartner, der arbejder grundigt og pålideligt med fokus på at levere det bedst mulige resultat – hver gang.

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og kommunikation

Service helten har overtaget os som kunde fra et andet firma, som er gået konkurs.
Vores aftale fra det tidligere firma, skulle forsætte hos service helten.
Vi skal have pudset vinduerne hver mdr. Det blev åbenbart til hver 3 mdr. Uden aftale med os. De stopper pludselig med at komme uden forklaring.
De svare heller ikke på mine mange mails eller tager deres telefon, når jeg kontakter dem. De har ikke været hos os siden d 24/1 - 25.
Dårlig service og umulige at få fat i.

8 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Rigtig lækker fyr og god service

Servicen var i top fra start til slut helt klart bedste i branchen. Arbejdet blev udført i høj kvalitet. Hvis du leder efter en pålidelig, effektiv og dygtig vinduespudser, så behøver du ikke lede længere. Jeg bruger helt sikkert samme firma igen!

13 lutego 2026

Hej Patrick,

Vi værdsætter din dejlige anmeldelse! Vi ses næste gang ruderne skal pudses!💦

Hurtig og godt

Det er en rigtig hurtig service og han er en rigtig flink mand og det er det bedste i branchen, mine vinduer har aldrig set så god og flotte ud før.

Jeg anbefaler 100% service helten.

21 lutego 2026

Hej William,

Vi er super glade for din dejlige anbefaling. Vi ses til næste gang vinduerne skal pudses💦

Rigtig tilfreds

Hurtig svar, god service og sød personale.

6 lutego 2026

Hej Kody,

Tak for den super fine anmeldelse! 😊

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐⭐⭐⭐⭐
Super god oplevelse med Service Helten. Flot og grundigt vinduespudserarbejde og en service, der bare spiller. Nem kommunikation og et resultat, man bliver glad for hver gang. 👏😊

Kan klart anbefales!👍

8 lutego 2026

Hej Daniel,

Tak for den fine anbefalingen - det værdsætter vi😊

Bedste hilsner,

Oceniono na 5 z 5

God service og holdte aftaler

God service og holdte aftaler, prisen er meget fornuftig kontra håndværket . Fik en kop kaffe med den unge gut der jævnligt pudser vores kontor i vejle ☺️ kan klart anbefales.

22 listopada 2025

Hej Ethanhunt,

Tak for den fine anmeldelse😊 Vi ses på kontoret snart 💪

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Service Helten. Vinduerne blev pudset hurtigt og grundigt, og hele servicen var professionel og venlig. Jeg vil helt klart bruge dem igen og kan varmt anbefale dem til andre!

4 lutego 2026

Hej Leonora,

Vi er superglade for, at du har haft en god oplevelse.
Vi glæder os til at pudse dine vinduer igen en anden gang 😊

Bedste hilsner
Service Helten

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej