Vi havde brug for en ret enkel hjemmeside, med få sider, så vi valgte SEO Arkitekt, fordi de kunne lave sådan en for kun 4500+moms. Samarbejdet og kommunikationen var helt i top, og de levere præcis... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde det været op til os, havde vi givet 10 stjerner til SEO Arkitekt. En fantastisk oplevelse – yderst professionel, samtidig imødekommende og hjælpsom. De arbejder målrettet og dedikeret he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget imødekommende og hurtig service, site fungerer godt. Bestemt rimelig pris også. Skulle måske have lidt mere dialog omkring hvilke søgeord, som skal være de vigtigste. Men totalt set absolut at a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veronica – freelance webdesigner i WordPress. Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at få succes online gennem skræddersyede og brugervenlige WordPress-hjemmesider. Mit fokus er på professionelt webdesign, enkel navigation og et visuelt udtryk, der tiltrækker de rette kunder til din forretning. Som freelance webdesigner tilbyder jeg fleksible løsninger med klare priser – uden skjulte gebyrer eller bindinger. Du betaler først, når du er fuldt tilfreds med din hjemmeside, og jeg arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at designet matcher dit brand og dine behov. Jeg skaber hjemmesider, der er nemme at opdatere, optimeret til brugervenlighed og samtidig visuelt tiltalende, så din online tilstedeværelse styrkes. Mit mål er, at du får en hjemmeside, du er stolt af, samtidig med at den hjælper med at tiltrække flere kunder og skabe værdi for din virksomhed.
Åboulevarden 86B, 9700, Horsens, Dania
Samarbejdet og kommunikationen var helt i top, og de levere præcis hvad vi ønskede. Og det hele gik super hurtigt og med rigtig god vejledning undervejs
Vi kan klart anbefale SEO Arkitekt, hvis man lige står og mangler en hjemmeside

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Havde det været op til os, havde vi givet 10 stjerner til SEO Arkitekt.
En fantastisk oplevelse – yderst professionel, samtidig imødekommende og hjælpsom. De arbejder målrettet og dedikeret helt til sidste detalje for at sikre det bedst mulige resultat.
Vi giver vores varmeste anbefalinger herfra.
GreenClean

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Veronica var meget imødekommende og kompetent hele vejen igennem forløbet. Hun var god til at forklare tingene på en forståelig måde og sørgede altid for, at vi følte os tryge i processen. Hun svarer meget hurtigt på henvendelser og hjælper, når det er nødvendigt, hvilket gjorde samarbejdet både nemt og effektivt. Det var en rigtig god oplevelse og en fornøjelse at samarbejde med SEO Arkitekt. Jeg kan klart anbefale deres service til andre.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Jeg har haft et virkelig godt samarbejde med Veronica fra SEO Arkitekt. Hun er både professionel, dygtig og utrolig nem at arbejde sammen med. Hun lyttede til mine ønsker, kom med gode forslag og fik hele processen til at føles tryg og overskuelig. Resultatet er en hjemmeside, jeg er super glad for, og jeg har følt mig godt hjulpet hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale SEO Arkitekt.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Veronica har været pålidelig, og fleksibel under hele forløbet. Hun er god til at omsætte idéer og tanker til praksis, og vejlede i hvad der giver bedst mening. Vi er glade og tilfredse med slutresultatet, og siger mange tak for samarbejdet.
VH. Omar

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Jeg kan varmt anbefale SEO Arkitekt som den helt rigtige løsning: Der er klare aftaler, hurtig levering og meget konkurrencedygtige omkostninger. Og hvis man som jeg ikke er super god til det visuelle, så er Arkitekten fantastisk god og hurtig til at hjælpe dig godt på vej med netop din stil.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Meget imødekommende og hurtig service, site fungerer godt. Bestemt rimelig pris også. Skulle måske have lidt mere dialog omkring hvilke søgeord, som skal være de vigtigste. Men totalt set absolut at anbefale :-)

Odpowiedź od SEO Arkitekt
BEDSTE ANBEFALINGER til SEO Arkitekt.
Veronica/SEO Arkitekt var god til at omsætte mine ideer og behov til en funktionel og flot hjemmeside. Vi havde et godt samarbejde og hun var god til at reagerer på de ønsker til ændringer som jeg fik undervejs.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Det har været en virkelig fantastisk oplevelse, at arbejde sammen med SEO Arkitekt og resultatet er langt over forventning.
Veronica har bygget en helt ny hjemmeside til os og fra første kontakt, har hun taget os i hånden og har ført os trygt igennem hele processen.
Vi har løbende fået virkelig kvalificeret rådgivning, og Veronica er meget pro-aktiv og idérig. Hun udfordrer og forbedrer hele vejen igennem og både på det tekniske og kreative, er hun meget dygtig.
Resultat er en flot, brugervenlig og stilren hjemmeside, der allerede har tiltrukket masser af trafik, da Veronica også har SEO-optimeret.
Det bliver de varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Det har været en hel fantastisk oplevelse at arbejde sammen med Veronica (SEO Artitekt) om min nye hjemmeside. Veronica forstod lige med det samme hvilken stemning jeg ville udtrykke gennem min side, og har skabt et resultat langt ud over mine forventninger. Jeg er SÅ glad og tilfreds med resultatet og samarbejdet. Og jeg vil klart anbefale Veronica og SEO arkitekt til enhver, der gerne vil have en professionel, flot og gennemarbejdet hjemmeside. Der er ingen tvivl om at Veronica er utrolig dygtig til sit arbejde, og hun ved meget både om den tekniske del og om den kreative del, når der skal laves en ny hjemmeside.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Veronica havde gode ideer til stil og opsætning og fik hurtigt og effektivt lavet mit enmandsfirmas hjemmeside. Jeg skrev selv tekster og valgte fotos. Meget godt samarbejde med en professionel; som jeg kun kan anbefale.
Ole Juul Kystteknik

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet. 🌟 vil klart anbefale SEO-Arkitekt

Hurtig og professionel service
Veronica fra SEO Arkitekt har lavet min nye hjemmeside, som jeg meget tilfreds. Veronica har lavet det hele på 8 dage. Hun kom med forslag/udkast til opsætning samt lavet et design, som matcher mine ønsker til farver og billeder. Jeg kan 100% anbefale Veronica, hvor man får råd og vejledning. Hilsner Tommy TEK-VVS

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Jeg kan på det varmeste anbefale SEO Arkitekt og Veronica. Hun er utrolig imødekommende, professionel og effektiv, og har igennem hele processen imødekommet alle mine ønsker omkring min hjemmeside. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre proces eller et bedre slutresultat, og jeg er meget taknemmelig og tilfreds.
Caroline, psykolog

Anmeldelse af Veronica, SEO Arkitekt
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Veronica for det fantastiske arbejde, hun har gjort med at skabe min kliniks nye hjemmeside. Resultatet overgår mine forventninger på alle måder! Hun har leveret en service, der går langt ud over det forventede – hurtig, præcis og med en imponerende hjælpsomhed under hele processen. Hjemmesiden er både flot, funktionel og optimeret, og jeg er utrolig tilfreds med resultatet. Veronica er en sand professionel, og jeg kan kun anbefale hende på det varmeste.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Flot arbejde og hurtig service.
Jeg kan klart anbefale Veronica, da hun er meget dygtigt og professionel i sit arbejde. Fik den flotteste hjemmeside på mindre i en uge. Vi er MEGET tilfreds med resultater.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Jeg kan varmt anbefale Veronica og SEO Arkitekt. Arbejdet med at lave min hjemmeside gik hurtigt og effektivt og mine rettelser blev udført straks.
Veronica er dygtig og har mange ideer, og man føler aldrig at man er til besvær, når man beder om at få lavet noget om flere gange.
Jeg er meget glad for resultatet.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Tak for en fantastisk hjemmeside! Den overgik vores forventninger og er lavet meget professionelt, responsivt og interaktivt. Veronica kom med flere farvepaletter fra starten af, med eksempler på, hvordan siden kunne se ud, og derefter skabte hun en smuk side i vores tempo med stor tålmodighed, da det tog flere måneder at lave den. Alle ændringer blev lavet smukt med stor tålmodighed. Vi giver vores varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med SEO Arkitekt Veronica, som har udarbejdet min hjemmeside. Professionel, effektiv og ekstremt kyndig. De formåede virkelig at forstå mine behov og omsætte dem til en smuk og funktionel hjemmeside. Jeg kan stærkt anbefale SEO Arkitekt til alle, der søger en pålidelig og kompetent partner inden for webudvikling og SEO.

Odpowiedź od SEO Arkitekt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.