Sensimilla Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Sindsygt stort og FRISK udvalg af frø, har købt mange frø efterhånden i mange forskellige shops, men det er altid lidt et sats. Hos Sensimilla har jeg aldrig oplevet "gamle" frø med støv på pakker... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Som førstegangs køber er jeg tilfreds med forsendelsen. Dog havde jeg sat pris på mere udførlig beskrivelse af den enkelte frøsort. Fx at HELE navnet skrives og ikke bare forbogstaver. Mvh.

Oceniono na 5 z 5

Som nævnt tidligere, er sensimilla helt klart mit yndlings sted at købe frø 🌱 Servicen er i top, og med hurtig respons på support er hjælp altid til at få. Priserne kan man heller ikke konkurre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ho comprato olio di cbd pet per il mio cane di 18 anni con demenza, finalmente stanotte ha dormito sereno.

1. Sklep z konopiami

Napisane przez firmę

Sensimilla er en Dansk Cannabis frøshop med et stort udvalg af Skunk frø, Cannabis Frø, Udendørs frø, indendørs frø og autoblomstrende Cannabis frø. Har har også et pænt udvalg af rygegrej og tilbehør

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

102 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Hej Bo :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Du er altid velkommen hos os og vi håber da, at vi kan være dig behjælpelig i fremtiden. :)

Super hurtig ekspedition

Fik pakken dagen efter ordren var lagt

23 maja 2021

Hej Mellie :)

Super

16 maja 2021

Hej Jack :)

Oceniono na 5 z 5

Havde bestilt frø der ikke ville…

Havde bestilt frø der ikke ville germinate, fik dagen efter sendt et nyt batch + 2 ekstra frø og en masse ekstra lir! Top blæret service

15 maja 2021

Hej Mike :)

Det fanme fint

Det fanme fint!

14 maja 2021

Hej Lasse :)

100% anbefales

Meget god kundeservice og hurtig levering af varen.

14 maja 2021

Hej Alberto :)

Oceniono na 5 z 5

Den bedste service 😊Gode råd,og NOGLE…

Den bedste service 😊Gode råd,og NOGLE SUPER produkter ✨, Jeg ikke har set så stort et udvalg nogensinde 😍 De får 10 ✨Og er kæmpe stort ❤️ Herfra. En Glad kunde

8 maja 2021

Hej Laila :)

Hej Søren :)

God og hurtig service

God og hurtig service, kan klart anbefale

4 maja 2021

Hej Mikkel :)

Sensimilla top lækker shop

Som nævnt tidligere, er sensimilla helt klart mit yndlings sted at købe frø 🌱

Servicen er i top, og med hurtig respons på support er hjælp altid til at få.

Priserne kan man heller ikke konkurrere med, og hæder er ofte tilbud, konkurrencer og freebies i sine ordre

3 maja 2021

Hej Kenneth :)

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god betjening fik desværre 4ak…

Rigtig god betjening fik desværre 4ak der skete en fejl med under forspring alligevel giver de sku nye!!!Fik 5nye ! Inden for 2dage efter henvendelse. Super flinke folk!! Og altid gode med et råd os. Plus hurtig respons.og de er virkelig super flinke og hjælpsomme og hurtige til at skrive tilbage hvilket er virkelig rart! Er glad for jeg ikke handler med Nordland mere det her er virkelig prof rådgivning og service og kvalitet!!! Og man føler at man ikke bare er en kunde der skal tjenes penge på'-)

1 maja 2021

100 % tilfreds,

100 % tilfreds,, er der noget kontakter de dig, og de giver ikke op før de har snakket med dig,de sender ikke bare noget andet som jeg har oplevet andre steder.

28 kwietnia 2021

Hej Buddy :)

Super

Super! som altid en god handel

27 kwietnia 2021

25 kwietnia 2021

Hej Ina :)

Oceniono na 4 z 5

Hej Flemming.

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden 👍

Hvad kunne vi mon have gjort bedre, for at gøre os fortjent til den sidste stjerne?

Top kvalitet

Hurtig levering, god service, gode produkter. Varmt anbefales .)

22 kwietnia 2021

Hej Marius :)

Hej Bettina :)

Super kundeservice

Super godt udvalg, hurtig levering og god kundeservice. Kun anbefaling herfra. Kommer helt sikkert igen.

18 kwietnia 2021

Hej Ronni :)

Oceniono na 5 z 5

God service hurtig levering & kvalitet…

God service hurtig levering & kvalitet i top klasse

14 kwietnia 2021

Hej F.L

Stefan

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej