Rhenen 25 junni 2026 Ik ben al aantal jaren lid van SeniorWeb en vind de hulp en hun wedsite echt fantastich! Een vraag stellen met de pc en heel snel altijd een gedegen antwoord, waarbij men... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De thuishulp is werkelijk subliem. Maar de informatie in de nieuwsbrief is matig, zo blijkt herhaaldelijk dat het niet volledig is. Voorbeelden: er wordt aangeraden een lang password te gebruiken, m... Zobacz więcej
Seniorweb legt alle stappen duidelijk uit (bv bij installatie of werking van een app). Ik lees geregeld handige tips en andere info in Enter. En een geduldige vriendelijke vrijwilliger heeft me al een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben er lid van, veel nuttige tips, voor leken maar ook voor mensen die redelijk goed overweg kunnen in de digitale wereld.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
SeniorWeb: de computerhulp voor u De digitale wereld verandert snel. Voor veel mensen is dat soms lastig bij te houden. SeniorWeb helpt u om mee te blijven doen. Wij maken de digitale wereld begrijpelijk en toegankelijk. Bij SeniorWeb geloven we dat internet, computers en smartphones het leven leuker en makkelijker kunnen maken. Daarom bieden wij duidelijke uitleg, handige tips, persoonlijke hulp en leerzame cursussen. Zo kunt u zelfverzekerd gebruikmaken van digitale mogelijkheden. We zijn er voor u, op de manier die bij u past. U kunt kiezen uit cursussen op meer dan 500 locaties in Nederland. Hebt u een digitale vraag of probleem? Onze deskundige vrijwilligers staan voor u klaar via telefoon, internet of zelfs bij u thuis. Onze website wordt jaarlijks 13 miljoen keer bezocht en staat vol met actuele artikelen, stap-voor-stap uitleg en video’s. Daarnaast ontvangen onze 151.000 leden het tijdschrift Enter computertips, uitleg, inspiratie en achtergrondinformatie. Met onze 2.800 deskundige en betrokken vrijwilligers zorgen we ervoor dat u met plezier en vertrouwen gebruik kunt maken van de digitale wereld.
Dane kontaktowe
Christiaan Krammlaan 8, 3571 AX , Utrecht, Holandia
- 030-2769965
- info@seniorweb.nl
- seniorweb.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Pocket en OCR
Ik kort na elkaar 2 x hulp gekregen via de mail van Seniorweb. De eerste keer over het verdwijnen van Pocket en eventuele vervangers. De tweede keer over het scannen van handschriften met OCR. In beide gevallen ben in niet alleen vlot, maar ook goed geholpen. Ik ga nu een van hun cursussen volgen.

Odpowiedź od SeniorWeb
Geduld en kunde van de vrijwilliger
Wederom deskundig en geduldig geholpen door een vrijwilliger aan huis. Aan mijn laptop ( bleek een kleinigheid te zijn) en mijn smartphone ( de eerste die ik ooit gekocht heb). Ik wil er alleen maar mee kunnen telefoneren en fotograferen en filmen. De vrijwilliger heeft alle onnodige apps eraf gehaald. Nu heb ik een voor mij heel overzichtelijke smartphone. Mijn dank! En die wekelijkse Nieuwsbrieven zijn zeer waardevol met hun waarschuwingen

Ervaren en betrouwbaar
Helaas kon ik niet meer werken in Word vanwege het niet kunnen activeren van de office faciliteiten. Ook was outlook verdwenen. Libre Office werd geïnstalleerd en ik werk nu met eM client voor de post. Prima uitleg en weer wat geleerd. En dat alles binnen 2 uur! Deze medewerker heeft hopelijk nog een hele toekomst voor zich bij Seniorweb

Odpowiedź od SeniorWeb
Iedere keer weer zo blij met deze hulp
Iedere keer weer zo blij met deze zeer betaalbare pc hulp. Ik werd echt gek van die copilot en bleek daar ook nog extra voor te moeten betalen.

Odpowiedź od SeniorWeb
Helaas bleek het installeren van…
Helaas bleek het installeren van Windows 11 op mijn oude Windows 10 desktopcomputer niet mogelijk. Wel is een aantal instellingen aangepast en kreeg ik advies over een aan te schaffen nieuw apparaat.

Ondersteuning bij omschakelen naar Windows 11
Ik ben door de medewerker van Senior Web uitstekend geholpen bij de installatie en advisering van zowel een nieuwe laptop en nieuwe desktop met daarop Windows 11.
De oude apparaten waren dringend aan vervanging toe.
De hulp was zeer deskundig en verliep in een aangename sfeer. TOP

Odpowiedź od SeniorWeb
Super bedankt en alles is opgelost
De mevrouw die hier is geweest,was heel kundig
Zij was ook heel vriendelijk en was ook heel erg duidelijk.
Allemaal bedankt voor het oplossen van mijn probleem.
Succes verder groetjes van Ria Geraeds.

Ik ben goed geholpen
Ik ben goed geholpen. Ook duidelijk zoals dingen gedaan zijn en aan mij uitgelegd.

E-mail hulp
Erg behulpzaam, geduldig,vriendelijk en deskundig, om het probleem E-mail [verzond niet] op te lossen.
Zoals u aan de sterren ziet, zijn we zeer te Vreden met het SeniorWeb!

“Bij” blijven
Ik ben meerdere jaren lid en vind de informatie die langs komt over ontwikkelingen of tips fijn om bij te blijven

overgang Windows 10 naar Windows 11
Ik wilde informatie+ advies over de verplichte overgang van Windows 10 naar Windows 11. Mijn twee vragen werden door Senior Web snel en helder beantwoord. Prima service dus.

Odpowiedź od SeniorWeb
Printer opnieuw geinstlaleerd naast site van google chrome op site van outlook microsoft. Hierna was printen weer mogeljk.
Prima organisatie betreffende probleem analyse en begeleiding en uitvoering in de probleem oplossing naar weer vlekkeloos functioneren van hard ware in samen werking met de soft ware.

Odpowiedź od SeniorWeb
Hoe voorkom je dat bij Windows 11 alles in de cloud komt?
Een heel rijtje problemen had ik klaar liggen.
Het synchroniseren van Microsoft en Google wat op mijn laptop ontstaan was, werd vakkundig met één druk op de toets ontward. Wat bij installatie van een eerdere laptop in de cloud van Google terecht was gekomen bleef Microsoft overnemen.
Ik leerde het synchroniseren stopzetten, meerdere moderniseringen bij Windows 11 hanteren en verwijder nu bestanden die op een externe schijf staan.
Het voorstel van Microsoft om in Proxy in te grijpen bleek niet nodig.
Ik ben erg blij met de hulp en goede adviezen die ik kreeg. Seniorweb verdient zeker het 'Appeltje van Oranje' dit jaar.

Odpowiedź od SeniorWeb
Voor de eerste maal mocht ik gebruik…
Een tevreden klant
Voor de eerste maal mocht ik gebruik maken van seniorweb.
Ik had problemen met mijn cromekast.
Nadat ik een aanvraag had ingediend of iemand mij zou kunnen helpen was het probleem al na 1 dag en in een uurtje opgelost en kan ik weer TV kijken.
De medewerker van seniorweb was heel vriendelijk.
Het is een goeie ervaring hulp in te kunnen schakelen als je er zelf even niet meer uitkomt.
Vriendelijke dank hiervoor.

Deskundigheid.
Deskundigheid
en initiatiefrijk! Prettige omgangsvormen is mijn ervaring met Seniorweb!
Elize Verkerk Utrecht

Odpowiedź od SeniorWeb
Ik had een mail probleem
Ik had een mail probleem, mijn mails werden wel ontvangen maar waren niet zichtbaar.
Had zelf alles geprobeerd maar het werd er daar door niet beter op.
Heb assistentie gevraagd bij Senior Web en kreeg binnen een uur respons en werd de afspraak gemaakt.
Het was wel even zoeken voor de specialost maar nu werkt het weer naar behoren. Ben erg blij met mijn lidmaatschap en de man die mijn probleem heeft opgelost

Hele kundige vrijwilliger
De vrijwilliger van seniorweb heeft mijn probleem met de computer (Bios en secure boot) binnen no-time opgelost. Hij was keurig op tijd. Mijn dank gaat uit naar deze vriendelijke en accurate man.

Ik had problemen met Office Libre
Ik had problemen met Office Libre, nu bleek dat Office-Product inactief was waardoor verschillende functie waren uitgeschakeld. Nadat het probleem door dhr. Boomkamp duidelijk en eenvoudig was opgelost kreeg ik nog een goede uitleg over de werking van Office-Libre, ik voel mij met mijn 91 kruisjes weer een hele piet op de laptop, DANKJEWEL.
Groet Karst.

Outlook uit problemen.
Ik werd uitstekend geholpen en ik hoefde niet lang te wachten, mijn dank.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.