Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

En mycket bra shoppingvagn, lättrullad och rymlig som man aldrig blir trött av att dra eller skjuta framför sig. Dessutom smidig att transportera för man kan fälla ihop den vid transporter. Rymmer my... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En duschstol som skulle sättas samman av lösa delar, blev till ett huvudbry då vissa delar som fanns i kartongen från tillverkaren inte passade. Efter att köpet reklamerats hos SeniorLife sändes omgåe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Trots många förvecklingar är jag supernöjd med kundservicen. Det blev en retur av skon betalat själv samt fått en förbetald returlapp så jag skickar med det andra paret av Extra Style ortopedis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra produkt. Tidigare var det en fasa att klippa tånaglarna, sittande på golvet med ryggen mot en vägg för att ha något att spjärna emot när jag drog benet emot mig. Med nagelsaxen som har långa ha... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością

Napisane przez firmę

Seniorlife är en av Sveriges största webshoppar inom hjälpmedel till seniorer. Vi är en familjedriven verksamhet vars mål är att göra vardagen så lätt som möjlig för seniorer. Detta gör vi med hög servicenivå och kompetent rådgivning. Utöver ett omfattande urval av ergonomiska köksredskap, rullatorer, käppar och bandage erbjuder vi allt för hemmet, personlig vård och hygien, skor och kläder samt elektronik. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

4,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 122

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Trots många förvecklingar är jag…

Trots många förvecklingar är jag supernöjd med kundservicen.
Det blev en
retur av skon betalat själv samt fått en förbetald returlapp så jag skickar med det andra paret av Extra Style ortopediska komfortskon också .
Fast ni sa jag kunde behålla det.

18 sierpnia 2026

Högsta betyg

Bra och enkelt att beställa. Blixtsnabb leverans och lika snabb returhantering. Snyggt jobbat! Alla tummar upp! Vi kommer att handla fler gånger! Rekommenderas varmt!

30 lipca 2026

Bra utbud/snabb leverans

Bra utbud. Bra priser. Otroligt snabb leverans. Pappa blev mycket nöjd över den käpp jag köpte till honom. Han tyckte t.o.m. att den var snygg! Han säger aldrig positiva saker annars. ;)

6 lipca 2026
Oceniono na 2 z 5

Knäskyddet har plastremsor vid låret…

Knäskyddet har plastremsor vid låret som åstadkom en svår klåda på huden.
Jag fick en allergisk reaktion med svullnad och klåda som höll i sig i flera dagar, efter gummibandet, ej plast som jag skrev tidigare. I övrigt var det ett behagligt material. Tyvärr kan jag dock inte använda det.

9 lipca 2026
Logo Seniorlife

Odpowiedź od Seniorlife

Hej

Vi är väldigt ledsna över att du har upplevt problem med en av våra produkter.
Har du kontaktat oss angående detta, så att vi kan hjälpa dig?

Jag kan inte hitta några meddelanden från dig i vårt system, men jag har också väldigt lite information att söka på via Trustpilot.

Vi hoppas att du kontaktar oss, så att vi får möjlighet att hjälpa dig.

Servicen får 10 av 10.

Servicen får 10 av 10.
Fick problem när jag skulle hämta ut min beställning. Mejlade och dagen efter fick jag hjälp och kunde hämta ut min beställning.

2 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Enormt lång leveranstid

Produkten ok men leveranstiden bedrövlig. Beställde varan den 12:e juni och efter många turer och bedrövlig service från PostNord levererades varan den 29:e juni. Snabb leverans 2-4 dagar som utlovas stämmer verkligen inte. Detta var en födelsedagspresent som skulle överlämnas den 20:e juni, så det hela blev bara pinsamt och en dålig upplevelse.

29 czerwca 2026
Logo Seniorlife

Odpowiedź od Seniorlife

Hej Helene
Vi är ledsna att du har haft en dålig upplevelse hos oss.

Normalt skickar vi paketet inom 24 timmar på vardagar, och därefter tar det 1-3 dagar för PostNord att leverera paketet.

Vi är förstås verkligen ledsna om PostNord har felsorterat det så att det inte kommit fram i tid.

Jag kan dock inte direkt se att du har kontaktat oss angående förseningen, så att vi kunde ha hjälpt dig.

Normalt skulle vi skicka ett nytt paket om det försvinner eller blir kraftigt försenat, så att man inte ska behöva vänta om PostNord gör ett fel.

Jag hoppas att du vill beställa hos oss igen en annan gång, och att du kontaktar oss direkt om du får problem, så att vi har möjlighet att hjälpa dig.
Vänliga hälsningar

Steffen från Seniorlife

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej