Sengespinderiet Recenzje 939

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Mødte sengespinderiet på Borup krammermarked. De er ganske imødekommende og har leveret en fantastisk service med ryg tjæk og vejledning. Vi venter nu bare på sengene ankommer. Mange tak til De... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter lang tid er jeg endelig i mål. Der var flere dele der først skulle hjem og mange telefonsamtaler der skulle overståes. . Da jeg endelig fik Samuel I røret, gik det hele glat. Samuel er både f... Zobacz więcej

1. Sklep z łóżkami
  2. Sklep z pościelami
  3. Sklep z meblami do sypialni
  4. Sklep z pościelą

Napisane przez firmę

Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god søvn, høj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres søvn og livskvalitet. Vi tror på, at god søvn ikke skal være en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så du får en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lægger stor vægt på faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgående kendskab til søvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prøvelægning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sælge en seng – men om at finde den rigtige løsning til dig. Med fokus på dansk design, kvalitet og bæredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vægter lang holdbarhed og miljøvenlige materialer. Vi er stolte af at være et stærkt dansk brand, bygget på ærlige værdier, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed går hånd i hånd. Her starter din gode nattesøvn.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Mødte sengespinderiet på Borup…

Mødte sengespinderiet på Borup krammermarked.
Vi venter nu bare på sengene ankommer.

Mange tak til Dennis Møller og Magnus Dalgaard for servicen en god samtale og pris!
Dato.
(12-04.2026)

12 kwietnia 2026

Hej Jm,
Tak for jeres anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse på Borup Krammermarked, og at I følte jer godt vejledt gennem rygmålingen.

Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye senge, når de ankommer 😊

Oceniono na 5 z 5

Vi fik en rygmåling og efter 20 år…

Vi fik en rygmåling og efter 20 år gammel seng glæder vi os til en ny

Tak jan og amin

12 kwietnia 2026

Hej Gertrud og Fin.
Tak for jeres anmeldelse!
Det glæder os at høre, at I har fået en god oplevelse med rygmålingen, og vi forstår godt, at I glæder jer til en ny seng efter 20 år 😊

Vi håber, den kommer til at gøre en stor forskel for jer. Vi giver også rosen videre til Jan og Amin.

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk lige fra det første møde ved en messe meget behagelig snak , til hjemme besøg med ryg måling virkelig en øjenåbner Dennis var virkelig super og fortalte alt, så kom dagen hvor sengen kom der kom Mikkel sammen med en anden og satte sengen op super service. Jeg må bare sige at jeg var skeptisk i starten men det er helt vildt som det har hjulpet os vi har ikke ondt i ryggen mere om morgenen sover perfekt så jeg kan klart anbefale sengespinderiget rigtig god service

27 marca 2026

Hej Henrik,

Tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra messen, til hjemmebesøget og selve leveringen. Vi er glade for, at både Dennis og Mikkel har givet dig en god service undervejs.

Det bedste af det hele er selvfølgelig, at I nu sover bedre og er fri for rygsmerter om morgenen. Det er præcis det, vi ønsker at opnå for vores kunder.

Tusind tak for anbefalingen!

Hej Kate,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse indtil videre. Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye seng, når den bliver leveret.

Oceniono na 5 z 5

god levering 2 søde unge mænd der kom…

god levering 2 søde unge mænd der kom med madrasserne så nu glæder vi os til at komme i seng i aften dato den08-04-2026
knus Claus og Ella

8 kwietnia 2026

Hej Claus & Ella,
Tak for jeres anmeldelse😊
Det glæder os at høre, at I havde en god levering, og at vores medarbejdere gav en god oplevelse.

Rigtig god fornøjelse med madrasserne, vi håber, I får en fantastisk nattesøvn 🛏️

Gode madresser.

Gode madresser, god service
Opkald fra firmaet sengespinderiet.
Om vi er tilfreds, det er vi. .

7 kwietnia 2026

Hej Marie,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at I er tilfredse med både madrasserne og servicen – og at opfølgningen fra os også blev taget godt imod.

Oceniono na 1 z 5

Lær at køre bil

Det kan godt være i kan lave senge, men at køre bil er en anden sag. Jeg bliver adskillige gange dyttet af og blinket med lygterne af, fra en sengespinderiet-firmabil efter en sammenfletning. Det er et meget specielt on kontroversielt image og tone udadtil at sætte på sin service og produkt. Det syntes jeg ikke er i orden. Tag en snak med jeres chauffør i Greve omkring kl. 20 (31/3)

31 marca 2026

Hej Sebastian,
Tak for din besked!
Det er vi virkelig kede af at høre. Det er bestemt ikke den oplevelse eller det indtryk, vi ønsker at give.

Vi tager din henvendelse meget alvorligt og følger op internt, så vi kan få taget en snak med den pågældende medarbejder.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Oceniono na 5 z 5

jeg fik det jeg havde Er meget glad for…

jeg fik det jeg havde Er meget glad for min madras.

17 marca 2026

Hej Lillian,
Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du fik det, du havde forventet, og at du er glad for din madras.
Vi håber, du får mange gode nætter fremover.

Super oplevelse – kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har lige købt seng hos Sengespinderiet, og det har været en fornøjelse. Servicen var i top, og det store udvalg af modeller og farver, gjorde det nemt at finde en seng, der passer præcis til stilen i vores soveværelse. Vi valgte en seng med opbevaringsplads, og vi blev virkelig overraskede over, hvor meget den rent faktisk kan rumme – det er genialt!

Leveringen overholdt tidsplanen, og monteringen var både hurtig og effektiv. De sørgede for, at sengen stod snorlige og præcis, som jeg ville have den. Professionelt arbejde hele vejen igennem!

27 marca 2026

Hej Jasmina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, fra valg af seng til levering og montering.

Vi er især glade for, at I er blevet positivt overraskede over opbevaringspladsen og har fundet en løsning, der passer perfekt til jeres soveværelse.
Vi sætter stor pris på din feedback.

seng

Alt kører, som det skal

19 marca 2026

Hej Kim,
Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt kører, som det skal.
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds.

Ventetiden var for lang.

Da jeg endelig fik Samuel I røret, gik det hele glat. Samuel er både forstående og empatisk. Herefter trådte David ind og fik ordnet indstillingerne. David er ligeledes meget empatisk og får en til at føle sig hørt.
God betjening og dejlig seng.

26 marca 2026

Hej Inge,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du endelig kom i mål, og at både Samuel og David kunne hjælpe dig godt videre undervejs.

Det betyder meget for os at vide, at du følte dig både hørt og godt behandlet.
Vi ønsker dig god fornøjelse med din nye seng.

Oceniono na 2 z 5

Starten Jeg ville afbestille madres…

Starten Jeg ville afbestille madres en dagen efter det kunne jeg ikke

19 marca 2026

Hej Ole,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ønskede at afbestille dagen efter.
Du er meget velkommen til at kontakte os på mail
"info@sengespinderiet.dk"

Oceniono na 5 z 5

Tobias var en reel og seriøs konsulent

Tobias var en reel og seriøs konsulent. Vi handlede madrasser af ham i november måned, og fik dem leveret midt december. Det vi godt kunne godt lide ved tobias var, at vi ikke følte at man blev påduttet et produkt. Meget høflige medarbejdere og god service

25 marca 2026

Hej Finn,
Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med Tobias, og at I følte jer trygge og ikke presset i jeres valg.

Vi sætter stor pris på din ros af både service og vores medarbejdere, og vi er glade for, at leveringen levede op til jeres forventninger.

Oceniono na 5 z 5

Havde besøg i dag af Amin

Havde besøg i dag af Amin, vi fik en god snak om mit behov, efter han tog nogle mål. Så blev vi enige om hvilken der passede til mig og det endte med at jeg bestilte. Nu må de 4 / 6 uger bare gå hurtigt 🤣😉.

22 marca 2026

Hej Bandin,
Tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os at høre, at du havde et godt besøg af Amin, og at I sammen fandt den løsning, der passede til dine behov.

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse og glæder mig til at få…

God oplevelse og glæder mig til at få mit produkt hjem. Der er bestilt med 3 motorer til mit produkt og det glæder jeg mig til.

22 marca 2026

Hej Morten,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du ser frem til at modtage dit produkt. Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye seng og den ekstra komfort, det giver.

Oceniono na 5 z 5

Super fair i oplevelsen fra amin j. Vi har i dag 21/3 handlet 2 ergonomiske madrasser.

Med en dårlig skulder har jeg manglet mere støtte fra min madras. Derfor har vi valgt en 7 zoner madras både min mand og jeg.

21 marca 2026

Hej Aase,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at I har haft en god og fair oplevelse med Amin J, og at I sammen har fundet en god løsning, der giver jer den støtte, I har brug for.
Tillykke med købet.

Seng

Fik en god gennemgang af sengene og levering var iorden

18 marca 2026

Hej Erik,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at du er tilfreds og alt bare spiller.

Oceniono na 5 z 5

grundig og instruktiv forklaring på…

grundig og instruktiv forklaring på alle spørgsmål fra Kasper Olsen
omsorgsfuld og venlig behandling.
udførlig vejledning og dertil godt humør.
lis hansen, 2750 Ballerup

20 marca 2026

Hej Lis,
Mange tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har fået en grundig og god vejledning, og at Kasper har givet dig en omsorgsfuld og venlig oplevelse.

-Emily, sengespinderiet

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej