ZDECYDOWANIE NIE POLECAM zakupów w tym sklepie!!!
Moje doświadczenie z tym sklepem jest zdecydowanie negatywne. Jestem zażenowana sposobem obsługi oraz bardzo niezadowolona z przebiegu całego procesu realizacji zamówienia.
Zamówienie złożyłam 21/10. Już przy pierwszej dostawie okazało się, że w paczce brakuje części elementów, a inne zostały wysłane w nadmiarze. Po zgłoszeniu reklamacji dosłano brakujące części, jednak ponownie niekompletnie – jednej z nich zabrakło, a do nadmiarowych elementów nikt się nie odniósł.
Po kolejnym kontakcie poprosiłam o dosłanie brakującej części. Przesyłka była niewłaściwie zabezpieczona, przez co element dotarł uszkodzony.
Przez cały proces firma nie zaproponowała żadnego sensownego rozwiązania z własnej inicjatywy – każdą informację i jakąkolwiek rekompensatę musiałam sama egzekwować. Zaproponowana kwota była nieadekwatna do problemu, a próby rozmowy i negocjacji nie przyniosły żadnego efektu.
Dziś jest 16/01, a więc niemal 3 miesiące od złożenia zamówienia, a ja nadal mam niezłożony mebel z widocznym uszkodzeniem, który od początku nie spełnia swojej funkcji. Cała sytuacja pokazuje brak organizacji, odpowiedzialności i szacunku do klienta.
Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie!!!