They stole my money
They didn't deliver the product that was paid (it was incomplete) and they did stop answering the email to give solutions. They stole my money. Those are scammers. Beware
Shit man, inderdaad oplichters. Design bureaulampjes gekocht. Kwam in een doos die opeens helemaal geen merknaam meer had. Rommelde al iets binnen in het lampje. Bleek slecht licht te geven en bovendien kon die niet worden opgeladen, kapot dus. En ja hoor... uiteraard zijn ze niet te bereiken: geen antwoord op mail en telefoonnummer niet beschikken. NIETS KOPEN HIER!
NIET INTRAPPEN. Gewoon oplichters. Eerst helpen ze je netjes met de vragen, maar zodra je hebt gekocht zijn ze nergens meer te vinden. Ik kan dus wel naar mijn product en mijn centen fluiten...
Never received my order, never got an answer to my emails.
Scam.
NIET kopen, ze verkopen copycats voor dezelfde prijs. Ik ga vrijdag persoonlijk retourneren.
Het betreft deze lamp. Hij is van kunststof ipv licht metaal. De vorm lijkt meer op een wolk dan de bloem op de afbeelding van FloralAura | Elegante Bloem LED Hanglamp in Wit Metaal
UPDATE: received wrong colour. No return info provided. Lid of charging box does not close when you have cables in there. This is why you want to buy from a European shop (which I thought I did). Now I have 0 rights, the wrong products, and a useless design.
——————————-
I’m so disappointed! I bought from them because they claim to be a Dutch shop, which means two things to me: 1) trustworthy 2) fast shipping to Belgium.
After 10 days I still haven’t received anything - because it’s shipped from Asia and has to go through customs. Probably just overpriced Temu items - which hurts extra, because I would NEVER EVER support a business like Temu. This should be illegal. I give two stars for good website and tracking information received. Let’s see what product I will get…
Bestelling geplaatst. Geen order bevestiging, wel betaald. Afschrift bezorgd, maar kunnen ze zogezegd niet terug vinden. Dit is een oplichtingsbedrijf.
Op het afschrift stond Mong Kong, dit is iets uit Azië is en niet vanuit NL. Geld kwijt en geen product. :-(
Op de website wordt slechts 1 jaar fabrieks garantie aangekondigd terwijl wettelijk 2 jaar moet gegeven worden.
Bij retour zending wordt niet terugbetaald voor "promotionele" artikelen. Bijna alle artikelen zijn afgeprijsd, dus krijg je bijna nooit geld terug. Ook dit is niet wettelijk. Er is steeds herroepingsrecht waarbij geld moet terug betaald worden.
Ik heb wijselijk van een aankoop afgezien toen ik dit zag
Let op: drop shipping met producten van Temu voor hoge prijzen. Nep reviews en nep beoordelingen.