Gates of Olympus wykonał jedną rundę
Gates of Olympus wykonał jedną rundę, potem nie zostawił jej na liście wypłat. pomoc bez round ID rozłożył ręce, chociaż historia gry była pusta. Nawet czas w historii wypłat się rozjechał.

💟 BONUSY POWITALNE 17 000 ZŁ + 370 DARMOWYCH SPINÓW ✅

Poznan, Polska
Po aktywacji bonusu Big Bass Bonanza nadal brał środki z cash balance. Może coś kliknąłem źle, lecz ekran salda był kompletnie niejasny. Historia konta i potwierdzenie miały różny czas.
miałem tylko pięć minut, a ja sprawdzałem 320 zł chyba piąty raz
Status w kasie stał na processing, czat mówił żeby czekać, ale żadnej godziny ani powodu
Na hotelowym Wi-Fi było bez zmian
Piotr z zgłoszenie odpisała na pytanie o bonus, a w mailu był temat hasła, nie kasjera. Ticket #34477 miał screen wypłaty, ale nikt chyba go nie otworzył. Historia konta i potwierdzenie miały różny czas.
Strona kasyna zamarła po depozycie przez portfel e-wallet. Po restarcie wpłata była w historii, ale saldo nadal wyglądało jak przed transakcją. To samo wyszło po przejściu z telefonu na laptop.
Historia transakcji była pusta na komórka na danych, a laptop pokazywał wypłatę.
Jedno konto kasyna, dwa różne widoki. Sprawdzenie na komórce na danych dało identyczny wynik.
Live chat obiecał mail do rana, a request nadal był pusty po pracy. Wypłata 152 zł dalej wisi, tylko ankieta satysfakcji pojawiła się od razu. O 20:35 na drugim ekranie nadal był ten sam problem.
Max bet pojawił się dopiero po starcie slotu, nie przed aktywacją bonusu. Przy małej stawce to przeżyję, ale układ informacji w kasynie jest zwyczajnie mylący. To samo wyszło po przejściu z telefonu na laptop.
Lista weryfikacji była pusta aż do chwili, gdy kliknąłem wypłatę 483 zł. Wtedy nagle pojawił się nowy dokument i blokada cashoutu.
Nie był to jeden klik, błąd wrócił też po zmianie sprzętu.