Ik wilde een heren horloge van Seiko laten repareren. Het horloge is in 1998 gekocht bij juwelier voor 1200 gulden. Nu wilde ik het horloge laten maken ,omdat hij geregeld stil staat. Ben bij tw... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
in Juli 2021 een Seiko type SNKE01K1 gekocht. Blijkt dat het horloge in 30 dagen >10 minuten achterloopt. Met mijn vorige Seiko in 20 jaar nimmer problemen gehad, dus een klacht ingediend.. Jammer d... Zobacz więcej
Seiko maakt zeer goede uurwerken en heeft de Zwitserse horloge industrie doen versteld staan,want vergeleken met de seiko techniek lopen zij flink achter temeer daar een duur Zwitsers horloge Role... Zobacz więcej
Nieuw Seiko horloge gekocht via webshop. Het bleek mij, dat er geen batterij in zit, maar een automatisch opwindsysteem. Dat werkt goed, maar maakt het horloge minder geschikt om af en toe te dra... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Welkom op de officiële SEIKO Nederland Facebook pagina. Word fan en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, aanbiedingen en producten.
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik wilde een heren horloge van Seiko laten repareren
Ik wilde een heren horloge van Seiko laten repareren.
Het horloge is in 1998 gekocht bij juwelier voor 1200 gulden.
Nu wilde ik het horloge laten maken ,omdat hij geregeld stil staat.
Ben bij twee horloges makers geweest, maar het kan niet gerepareerd worden. Zij hebben de onderdelen niet.
Dat verwacht je toch niet van Seiko , horloge van 1200 gulden.
Dus ik adviseer koop nooit een Seiko horloge,je hebt de kans als hij defect is niet gerepareerd kan worden .
Geen reclame voor Seiko.
Miskoop bij SEIKO HORLOGE
Gekocht op 23-11-21 een SEIKO horlogeSPC251 prijs 385 euro. Dus verlang ik een goede horloge. Gerepareerd door SEIKO 26-7-22. Nu is horloge weer stuk terwijl hij weinig gedragen is. Opgestuurd door juwelier naar SEIKO op 29-12-25. De kosten zijn 176 euro dat is ongeveer 50 procent van de nieuw waarde. Dit is volgens SEIKO . Ik vindt dat SEIKO iets moet doen omdat ze in 2022 ook al gerepareerd is. Nu weer en er is niets bijzonders mee gebeurt. Ik vind dit een onrechtvaardige besluit van SEIKO omdat ik de kosten weer moet betalen. Zij zeggen een mechanisch defect, elektronisch is goed. Of is SEIKO alleen in naam goede kwaliteit, maar te doen om zoveel mogelijk te verdienen. NOOIT MEER EEN SEIKO. IK DACHT EEN GOED HORLOGE TE HEBBEN.
Groet
Belabberde service
Jaren zeer tevreden over mijn Kinetic, dus vorig jaar een nieuwe SSC911 gekocht. Binnen een jaar lag de kroon er af, zonder enige aanleiding (nooit gevallen of gestoten). Tijdens normaal gebruik gebeurd (wat sowieso al slecht is), en 2 jaar garantie dus ik ging er blind vanuit dat dit netjes opgelost zou worden. Niet dus, via de juwelier opgestuurd, de conclusie van Seiko was: impact van buitenaf, geen garantie meneer. Kosten 75 euro. Nu boeit me die kosten totaal niet maar ik snap niet dat Seiko zijn naam zo te grabbel gooit voor 7 tientjes. Had het netjes opgelost (desnoods met coulance), klant blij en Seiko blij lijkt me.... Dit was zeker mijn laatste Seiko, ik ga liever voor een merk die zijn klanten wel serieus neemt
Weet wat je doet.
Nieuw Seiko horloge gekocht via webshop.
Het bleek mij, dat er geen batterij in zit, maar een automatisch opwindsysteem.
Dat werkt goed, maar maakt het horloge minder geschikt om af en toe te dragen.Goed om tevoren te weten
Nederlandse gebruiksaanwijzing ontbreekt Alleen garantievoorwaarden op papier en dan alleen nog in het Engels.
Geen info over het verkorten van de armband.
Die heb ik gevonden op YouTube. Daar blijkt een apart gereedschapssetje voor nodig te zijn.
Koop geen Seiko !!!!!
3 jaar geleden een Seiko chronograaf titanium gekocht. 420 euro. Nu na 3 jaar gaar er een laagje van de kast af terwijl ik ervan uit ging dat ook de kast titanium is.
Oorzaak: medicijngebruik, chemicalienen en/of polijsten. Aangezien het bandje nog helemaal goed is, wil ik beweren dat de kast en het bandje 2 verschillende materialen zijn. Seiko gaat daar niet in mee en houd vast aan hun oordeel. De winkel heeft er alles aan gedaan, maar Seiko geeft geen krimp.
Erg slechte Service van zo'n groot merk. Voor mij de laatste Seiko.
Top customer service
Ik heb alleen maar lof voor Seiko Benelux en de manier waarop zij mijn serviceverzoek hebben afgehandeld. De klantenservice neemt ruim de tijd om vragen zowel per e-mail als telefonisch te beantwoorden en stelt klantvriendelijkheid duidelijk voorop.
Een topservice waar je als klant op kunt vertrouwen!
2 weken gelden seiko horloge gekregen…
2 weken gelden seiko horloge gekregen was al gelijk niet goed naar winkel terug gegaan die vertelde dat hij wel goed was weer naar paar dagen terug gegaan omdat hij echt niet goed was vraag om een ander horloge maar dat ging niet nu is tie opgestuurd en moet ik 2 maanden wachten voordat ik hem terug krijg echt schandalig ben daar heel kwaad om slechte service en de na 2 weken
Hallo hierbij wil laten weten dat ik…garantie nieuwe horloge
Hallo hierbij wil laten weten dat ik zeer blij ben met Seiko.
Na de koop van mijn Seiko automaat online bij een aanbieder .
liep hij steeds achter of stopte weer teruggestuurd
En dat 3 x contact gezocht met Seiko Nederland
Probleem voor gelegd handen hem ook bij hen voor reparatie gehad .
Na weer een storing weer gebeld moest hem weer via
Bedrijf naar hun laten komen .
Tot mijn grote verbazing kreeg ik bericht dat ik een nieuwe kreeg aangeboden.
We zijn nu een maand verder en hij loop super.
Bedankt voor de service
Yvonne
SEIKO
Moet even iets kwijt over een miljoenen bedrijf SEIKO.
Horloge gekregen op verjaardag ( 180 euro ) maar na 2.7 jaar al kapot. Moet nieuw uurwerk in!!!!!!!!
Reactie SEIKO; Je had een duurdere horloge moeten kopen dan heb je er langer wat aan.??????
Een reparatie onder coulance hebben ze nog nooit van gehoord.
SEIKO SEIKO wat een reclame. Verdienen miljoenen en dan zo een reactie??????
Graag een oplossing van jullie kant.
Ontevreden!
Via een dealer mijn horloge aangeboden voor reparatie. In totaal is mijn horloge 3 maanden weg en ik word nul gecompenseerd. Geen excuus, geen verlaging in kosten niets! U wacht maar. Fijne service not! Daarnaast is de communicatie traag… Totaal niet tevreden!
Kapot horloge
Als een horloge kapot is is dat uiteraard niet hun schuld..
Misaligned hour hand
Misaligned hour hand
Randomly stops = incaurate time keeping
this for a 500euro watch
Seiko horloge blijft soms stil staan
Seiko horloge bleef af en toe stil staan, is meerdere keren teruggestuurd en gerepareerd. Waarschijnlijk was de oorzaak de kroon die naar buiten kon komen. Bij de laatste reparatie was er dan ook een kleinere kroon ingezet. Echter bleef het probleem zich voordoen. Bij de vierde keer kreeg ik van de winkel een nieuw Seiko horloge. Allemaal binnen de garantie.
De blijdschap was helaas van korte duur, na 3 weken viel het horloge hard op de grond doordat het klokje spontaan van het bandje losliet. Bandje werd weer vastgezet door de winkel waar ik het horloge gekocht had. (Dit viel echter niet onder de garantie).
Daarna is ook dit horloge weer 2 keer stil blijven staan doordat de kroon naar buiten kwam. Als ik de tijd weer goed zet en de kroon weer naar binnen druk loopt ie gewoon verder. Ik ga er niet meer mee terug ben er helemaal klaar mee. Maar voor mij nooit meer een Seiko!
Slechtste kwaliteit, service en koeriersdienst!
Mijn horloge stopte en het opgestuurd naar Seiko Benelux. Binnen een week kreeg ik het retour maar twee maanden later deed het horloge het weer niet. Gebeld met de klantenservice en de vriendelijke dame deed een goed voorstel, het horloge werd door een koeriersdienst Micropakket opgehaald. Op de afgesproken dag geen Micropakket. Weer de klantenservice gebeld en er werd mij verzekerd dat het nu wel werd opgehaald. Ik zou zelfs een belletje krijgen van de chauffeur. Nou, niet dus, weer niet opgehaald. Ik heb het horloge weggegooid, en ik koop nooit meer een horloge van dit merk. Slechte kwaliteit, slechte service en een nog slechtere koeriersdienst. Waardeloos en gewoon schandalig. Plus 2 dagen weggegooid voor niets!
3 maanden geleden een Seiko horloge…
3 maanden geleden een Seiko horloge gekocht ,met de zomertijd wilde ik de tijd verzetten ,bleek het knopje eraf te zijn Horloge opgestuurd via de juwelier ,kosten 90€ valt niet onder garantie, het horloge is 3 mnd oud wordt er gezegd dat beschadigd is aan de binnenkant ,wat een service ik heb het nu nog niet terug
Seiko miskoop
In november 2022 een Seiko horloge gekocht. Moet het nu voor de derde keer terug brengen omdat het vanaf dag-1 niet goed liep. Kreeg na de tweede keer een brief met de reparaties die gedaan "zouden" zijn. Daar geloof ik niks van want het horloge loopt nog steeds niet goed. Dus nu voor derde keer terug. Klantenservice van Seiko komt niet verder dan te zeggen dat ze begrijpen dat ik ontevreden ben. Wat een dooddoener.
Zeer slechte Seiko service
Nog net geen 2 maanden een nieuwe horloge teruggestuurd, omdat de uren wijzer een minuut over de uur staat. Dus als het 12 uur is staat de uren wijzer 1 minuut over twaalf.
De uren markeringen staan ook allemaal scheef. Alles is binnen de tolerantie van Seiko. Seiko staat voor “precisie”
Vanuit Seiko werd gezegd dat hier verder ook niks aan te doen is. Terwijl dit simpel is op te lossen, door de wijzers los te halen en weer juist terug te plaatsen. Belachelijke service. Ik ga ook contact opnemen met Seiko Japan.
Hele slechte communicatie!
Geen bericht van hen ontvangen na bestelling geplaatst te hebben. Moest zelf aktie op ondernemen hoe het stond met de levering. Geen track and trace e-mail gestuurd. Misschien word het eens tijd gezien al die andere reakties e.e.a. naar Japan te sturen.
Twee jaar en een maand geleden een duur…
Twee jaar en een maand geleden een duur Seiko horloge van mijn vrouw gekregen. Nu ja ECHT kapot. De wijzerplaat is afgebroken, terwijl ik rustig in een stoel zat. Horloge gebruik ik alleen als ik weg ga.
Omdat het meer dan twee jaar is geen garantie dus eigen kosten. Dat is dus de precisie van Seiko.
Jammer .
Teleustellende Seiko SNKE01K1…
Met mijn vorige Seiko in 20 jaar nimmer problemen gehad, dus een klacht ingediend.. Jammer dus, valt volgens Seiko "binnen de toleranties" ...
Volgende keer dus maar een ander / goedkoper merk kiezen dat wel de juiste tijd registreert.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.