SeFa's Haircompany Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mijn haar was enorm pluizig, ben enorm goed geholpen door Sandra. Ze nam alle tijd,wat erg fijn is. Heb op haar advies producten van hh simonsen gekocht,mijn haar had na 1 keer gebruik van deze pr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Niet zoals site weergegeven voor 17.00 uur bestellingen volgende dag geleverd,ben vrijdag 15.20 besteld woensdag pas in hyis.2 x mail verstuurd geen terugkoppeling.nooit meer kopen

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Goed geadviseerd. Ik zocht haarversteviging voor iemand met heel weinig en dun haar. Om te gebruiken voor indraaien van krulspelden. Product is super. Haren zitten erg mooi en ook na het slapen nog... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overzichtelijke winkel en de verkoopster erg vakkundig en altijd erg behulpzaam. Denkt en kijkt altijd met je mee. Ik kan me dan ook niet vinden in bepaalde recensies die op google staan over de ve... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami do włosów

Napisane przez firmę

Ontdek SeFa's Haircompany, dé kappersgroothandel voor professionals én particulieren! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige haarproducten, stylingtools en salonmeubilair. Of je nu een professionele kapper bent of gewoon je eigen haar wilt verzorgen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze samenwerking met topmerken en leveranciers, waardoor we de nieuwste en beste producten kunnen aanbieden. Bovendien zorgen we voor de leukste acties, zodat je altijd kunt profiteren van geweldige aanbiedingen. Sluit je aan bij SeFa's Haircompany en geef jouw haar de verzorging die het verdient!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Geen reactie !

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen, twee maal over gemaild maar geen reactie dus dan maar op deze manier in de hoop op een goede oplossing!

10 kwietnia 2024

Beste,

Op 15 april heb ik via de Trustpilot website een verzoek gedaan voor meer informatie, want ik kan een bestelling met jouw gegevens niet vinden in ons systeem.

Als je ons mailt met je gegevens dan wil ik kijken wat er is gebeurd en opzoek naar een oplossing.

Groeten,
SeFa's Haircompany

Oceniono na 4 z 5

Goed opgelost

Bij bestelling ontbrak een artikel zonder mededeling. Slordig.
Een telefoontje leerde dat het artikel niet leverbaar was
Als compensatie een literfles ontvangen.
Goed opgelost.

20 lutego 2024

Top!

De zelfde dag van bestellen gelijk verstuurd en dag later in huis.
Helemaal blij mee.
Goede prijzen!

9 lutego 2024

Enorm slecht geholpen

Kwam bij sefa’s in Uden om een kleur spoeling te halen. Ik voelde me niet gezien als klant en kreeg geen hulp. Toen ik om hulp vroeg en ik iets niet begreep kreeg ik de opmerking “ ben jij kapper? Nee? Ik wel dus luister maar naar mij !” Uiteindelijk niks kunnen kopen omdat mij niet werd verteld wat ik nodig had voor mijn haren.

19 stycznia 2024

Geachte,

Het is spijtig om te horen dat u een slechte ervaring heeft in een van onze fysieke winkels, maar wij als Web Team kunnen u daar niet mee helpen.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Team SeFa's Haircompany

Slecht

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen mail gestuurd hier ook nooit een reactie op ontvangen. Ronduit slecht!!

22 sierpnia 2023

Geachte mevrouw Huijdts,

Excuses voor het ongemak.

Wij zien geen bestelling in ons systeem met uw naam. Kunt u uw ordernummer toesturen naar ons of bel ons via de klantenservice 0850483151 dan kunnen wij u verder helpen en samen kijken waar het mis is gegaan.

Team SeFa's Haircompany

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej