3,0

Średnia

Veel keuze, overzichtelijke website.

Veel keuze, kwaliteitszaden en overzichtelijke website.
Ik bestel er al jaren en de bestelling wordt steeds keurig en op tijd afgeleverd.
Seedo is zeker een aanrader voor de tuinliefhebber.

20 grudnia 2024

As with previous reviewers

As with previous reviewers, I've had no communication from Seedo with emails I've sent.
No order received from them with no explanation as to why .
I have dealt previously with Seedo and have had no problems, so I am very disappointed and frustrated with their non communication.
Richard Bannister

16 listopada 2024

Vriendelijk en goede service

Bestelling zoek geraakt bij PostNL. Direct reactie van Seedo. De bestelling hebben nogmaals verzonden en een dag later in huis. Goede service en vriendelijk contact.

23 lipca 2024

If I could give zero stars I would

If I could give zero stars I would. I placed an order with Seedo on the 6th July. On the 17th July I sent an email regarding an update of my order as they had not posted it out as yet. The seller did not have the courtesy to reply to my email. I again attempt to contact the seller on their email address on the 20th July. Once again the seller did not bother to reply to my email. At this point I decided I was not going to be scammed out of my money so I lodged a dispute with my credit cards Financial institution. Based on my experience I would not ever make a purchase from this seller as they clearly do not value their customers and provide zero customer support.

20 lipca 2023

Waardeloze winkel..

Waardeloze winkel... of moet ik zeggen 1 mansbedrijfje aan huis. veel zaden besteld... weken gewacht.. vaak gemaild. kreeg nooit antwoord. en uiteindelijk niks gekregen. O ja, vele malen gebeld... wordt nooit opgenomen.

11 maja 2021

Aanrader!

Ik bestel al jaren bijna al mijn zaden voor de moestuin bij seedo! Ze hebben een mooi assortiment (wat ze echt niet hebben, bestel ik bij Vreeken, hele lange verzendtijd, hoge verzendkosten) Hele snelle levering, lage verzendkosten en een goede service. Echt een aanrader!

8 stycznia 2021

Klachtenbeheer is een lacher...

Geen slechte ervaring qua bestellen en hun P7 potjes zijn prima.
Echter als je doorgeeft enorm te balen van de kieming van 1 van de producten die ze aanbieden, krijg je heel simpel te horen dat ze daar geen signalen over hebben...
Ehhhh? En mijn melding dan?

8 października 2020

Alle producten in goede orde ontvangen!

Alle producten in goede orde ontvangen!
Vlotte levering en goed op de hoogte gehouden door middel van updates via de email.
Aantrekkelijke tarieven op het moment dat je meer stuks gaat gaat afnemen van bepaalde producten
Hier ga ik in de toekomst zeker vaker bestellen!

7 sierpnia 2020

Prima

Seedo biedt de mogelijkheid met iDeal te betalen, wat comfortabel is. Men stelt je adequaat op de hoogte van de verwerking van je bestelling en de verzending ervan. Ik heb eenmaal een andere keuze moeten maken omdat de bestelde zaden uitverkocht bleken te zijn. De kwaliteit (kiemratio) was naar tevredenheid en dus zal ik zeer waarschijnlijk opnieuw bestellen bij Seedo.

26 stycznia 2016

Czy to Twoja firma?