Pre-workout binnen gekregen, gebruikt en wat is deze top! Alle doseringen zijn juist waardoor je eindelijk een pre hebt die echt werkt ipv die onzin troep. Kriebels overal, focus, uithoudingsve... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vanaf bestellen tot thuis bezorgen is super. Verder gewoon top pre en doet wat er beloofd wordt. Super smaak en nog mooier geen gruis wat er blijft liggen op de bodem elke korrel wordt opgelost. Nog i... Zobacz więcej
Ik had een pot eiwitpoeder besteld en helaas liet de levering wat te wensen over. In de doos lag al wat poeder, omdat er een stukje plastic van de dop was afgebroken. Toen ik de deksel eraf haalde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Breek door de grenzen van sport met onze keiharde Pre-Workout en meer! Bij Secret Nutrition begrijpen we dat de weg naar succes in de sport niet altijd makkelijk is. Ontdek ons uitgebreide assortiment en bereik jouw topprestaties!
Dane kontaktowe
Heliumweg 6-C3, 3812RE , Amersfoort, Holandia
- +31640832510
- info@secretnutrition.nl
- secretnutrition.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Vandaag weer een pakketje mogen…
Vandaag weer een pakketje mogen ontvangen van Secret Nutrition en zo als gewoonlijk kwaliteit en super snelle levering echt een topper en een mega dikke aanrader voor de gene die een goeie pre workout zoekt voor weinig geld en hem snel in huis wil hebben!!
De beste en lekkerste pre workout
De beste en lekkerste pre workout die er is! Het geeft je super veel energie en motivatie om alles te geven tijdens het sporten!
scherpe prijzen voor echt een top pre
scherpe prijzen voor echt een top pre! Ik heb veel pre-workouts gehad maar deze raad ik toch het meest aan.
Van begin dit jaar begonnen met…
Van begin dit jaar begonnen met bestellen. Vandaag weer een combi deal besteld 2 potten €50. Draai aan het rad via tiktok en hoofdprijs gewonnen van een pot pre. 3 potten pre voor €50. Waar vindt je de pre zo goedkoop en zo goed gedoseerd. Elke training gaat als een 🚀.
Nu al jaar bezig met bestellen via SN en we gaan gewoon door 🔥 🚀
Betrouwbaarheid
Weer een potje pre besteld en het is ongelofelijk wat voor kwaliteit daar achter zit wil je knallen in de gym en het maximale uithalen in je sessie secretnutrition regelt het het is abnormaal dankjewel baas ❤️🔥💪🏻
Wederom een bestelling ontvangen en de…
Wederom een bestelling ontvangen en de preworkout is zoals altijd in één woord GOED! Daarom 5 uit de 5 sterren
In de live besteld op tiktok en kreeg…
In de live besteld op tiktok en kreeg er ook gratis produkten bij! Was meteen verkocht en direct 2 nieuwe potten preworkout besteld! Thnx topper!
Alex
Top Kwaliteit Goed Bedrijf
Heb 1 bestelling gedaan super service alles netjes snel ontvangen
De pre workout is een goeie dosering & erg lekker
De prijs is goed
Dit is kwaliteit en dat merk je ook wat ie wilt verkopen ook nog 1 goeie gast topper ga zo door
Beste preworkout van Nederland
Beste preworkout van Nederland, zo ervaar ik het.
Gisteren besteld, vandaag in huis.
Keurig verpakt, geen overdreven hoge verzendkosten.
De eigenaar zit ook op tiktok en is vaak live.
Ik kan niks anders dan positief zijn over de producten die ze verkopen.
De service was al super!!
De service was al super!!! Pre work out geweldig.
Je bent een topper!!
Groeten uit Brabant.
Groetjes Dave
Dik tevreden
Dik tevreden! Gebruik al lang pre work outs. Maar deze staat zeker in m’n top 3. Aanrader !
Wil je super snelle levering en de…
Wil je super snelle levering en de beste supplementen neem dan hier een kijkje op hun site en twijfel niet topgozers klantvriendelijk is top en niet te vergeten de smaak is niet normaal
Ik was eerst erg sceptisch over de pre…
Ik was eerst erg sceptisch over de pre workout, maar voor de prijs gewoon geprobeerd. En het was echt een top pre workout, zeker beter dan andere duurdere potten op de markt. Secret nutrition heeft er een nieuwe klant bij!
Smaak kwaliteit verhouding, samen met de prijs is top!
Goeie preworkout
Echt een top gozer! 1x een pre genomen en het is goeie kwaliteit ! Heb altijd andere gehad en toen de keus gedaan om van secretnutition te nemen en vind hem van alle pre’s de nmmr 1 ! En je word snel geholpen! Echt top!
De prijs/kwaliteit verhouding is top
De prijs/kwaliteit verhouding is top. Normaal betaal je kleine 30 euro voor pre workout en hier 21.95. Creatine is ook gewoon kwaliteit spul. Ik denk dat er voorlopig geen beter concept is voorlopig. Ik gebruik het nu 3maand en is gewoon kwaliteit als je wel jezelf wilt en kunt pushen tot uiterste. En die nieuwe shake beker is echt top kwaliteit, zelfs vaatwasser bestendig.
Top product...
Top product.... top smaak!!!!! Lekker knallen in de gym
Heerlijke pre workout ff wat anders dan…
Heerlijke pre workout ff wat anders dan joel beukers en mobicep oprecht lekker goed gedoseerd.
Niet de smaak van pre workout maar van limonade echt een aanrader.
En zowizo koop je het van een goeie eerlijke gast.
Vol gas 💪💪
100% de lekkerste en beste pre-workout
Zeker 100% de lekkerste pre-workout die er te krijgen is en 100% de beste in prijs en kwaliteit. Echt een top product en dus de moeite waard om te bestellen je wilt dan geen anderen meer!
Clear Whey Limoen, dikke aanrader!
Ik gebruik nu een tijdje de Clear Whey (Limoen), wat een heerlijke smaak!
Buiten de smaak doet hij z’n werk enorm goed, dikke aanrader.
Ben nu ook benieuwd naar de pre-workout!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.