Op de 50Plus Beurs in Utrecht in aanraking gekomen met de Second Nature zeepvellen. Goede informatie, niet opdringerig. De zeepvellen hebben ook een lekkere geur. In gebruik wast het de kleding/wa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heel erg fijne wasstrips welke je was goed schoonmaken en lekker fris laten ruiken. Heb van enkele merken uitgeprobeerd, waarvan ik deze van Second Nature het fijnst vind. Daarnaast ook snelle leve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zojuist een nieuw pakket met wasstrips ontvangen, ik ben daar zeer tevreden over, de was wordt mooi schoon en ruikt lekker fris. Ik heb nu voor het eerst ook de handsoap besteld, een mooi aluminium fl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb deze wasstrips op de margriet winterfair gekocht en ben er tevreden over Ik zou een mail krijgen met daarin kortingscode en die heb ik niet gekregen. Ik heb mail gestuurd daarover en kreeg geli... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Second Nature, waar luxe en duurzaamheid samenkomen. Onze missie is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om bij te dragen aan een duurzame wereld. Niet met standaard 'groene' producten, maar met hoogwaardige items die goed zijn voor jou én de planeet. Join the movement en maak het verschil met dagelijks milieuvriendelijk gebruik men een premium levensstijl!
Hoofdstraat 275, 2171 BE, Sassenheim, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Dit wasmiddel bevalt me wel. Gelukkig kan ik ook kleine hoeveelheden afnemen omdat een abonnement me te groot is.

snelle levering, goede service
wel jammer dat het in een doos komt, had ook in een enveloppe gekund.

Odpowiedź od Second Nature BV
Na ze twee keer gebruikt te hebben, ben ik tevreden over de was strips.De geur leek heel sterk in de verpakking maar bleek na wassen prettig te zijn. Ook bestellen en leveren is goed verlopen.

Odpowiedź od Second Nature BV
Op de winterfair ben ik de medewerkers van Second Nature tegen gekomen en heb daar een gratis sample van de wasstrips gekregen mét een kortingscode voor een nabestelling. Na het testen heb ik ze besteld maar had een verkeerde invulling gedaan op de website waardoor ik de actiecode niet kon activeren.
Dit is door Second Nature alsnog geregeld. Helemaal TOP!

Odpowiedź od Second Nature BV
Bestellingen worden snel verstuurd. Hele fijne producten om te gebruiken. De wasmiddel doekjes zijn echt een aanrader.

Odpowiedź od Second Nature BV
Fast delivery and very nice product, we've been using it for some years now.

Odpowiedź od Second Nature BV
Heb een proefpakketje gekregen en het bevalt super goed!
De was wordt schoon en geen geknoei meer met was bolletjes.
Het het heeft een subtiele fijne geur.
Ook fijn verpakt in een stevig doosje.
Levering was supersnel.
Echt een aanrader!

Odpowiedź od Second Nature BV
De was wordt goed schoon en ruikt heerlijk. Bovendien een snelle levering.

Odpowiedź od Second Nature BV
Aanbieding via Margrietfair. Snelle levering makkelijk te bestellen.
Ruikt lekker en neemt weinig opbergruimte in.

Odpowiedź od Second Nature BV
het middel wast goed schoon en daarbij ook nog niet slecht voor het milieu.

Super blij mee.
Wast goed.
En betaalbaar.
Zeker door de super aanbieding na de winterfair.
Vind het ook heerlijk dat de doosjes lekker compact zijn.
Klein minpuntje; doosjes gaan lastig open. Kan ook aan mij liggen