Jeg synes normalt Sebra har lavet møbler af høj kvalitet. Men min sidste ordre indeholdt 2 produkter og begge er leveret med rigtig sløsede fejl og mangler, så de ikke kan bruges. Jeg er virkelig skuf... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk kundeservice, der hjalp mig da jeg lavede en fejl på min ordre. Hurtig og sød betjening og ikke mindst fantastiske produkter.
The most horrific experience with this retailer. Would never reccomend or buy again they treat customers like crap. Purchased a long time ago needed some screws chased a dozen times contacted other... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Når du vælger et produkt fra Sebra vælger du samtidig et dedikeret dansk børneinteriørmærke, som fokuserer på sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Sebra sortimentet er karakteriseret ved skandinavisk enkelhed og størstedelen af kollektionen er lavet af autentiske materialer - herunder træ, uld, genbrugspapir og økologisk bomuld. Desuden er en stor del af kollektionen håndlavet, hvilket gør mange af produkterne helt unikke. Sebra tror på, at det at skabe et hjem med plads til børn og deres leg og kreativitet ikke behøver at være ensbetydende med æstetiske kompromiser. Derfor har Sebra gjort det til deres vision at skabe produkter fyldt med glæde for legesyge børn og deres stilbevidste forældre… og det har de gjort siden 2004.
Sallingsundvej 10, 6715, Esbjerg, Dania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Sebra Interior
Vi har været virkelig glade for Sebra sengen til begge mine drenge! God kvalitet, gode funktioner og smukt design.
Jeg har nu solgt sengen videre og den så nærmest ubrugt ud (købt i 2017 til min første fødte)

Odpowiedź od Sebra Interior
Købte en seng til mit barnebarn, der ikke kunne samles. Fik nye dele af Babysam, fin service derfra, men det afhjalp ikke problemet. Kontaktede Sebra kundeservice, der insisterede på, at vi afprøvede flere samlemetoder og indsendte adskillige fotos, der tydeligt viste problemet. Sebra var virkelige omstændige, men endte med at erkende problemet. Sendte til sidst en ny seng, der var læænge undervejs - og ankom en uge efter fødslen! Ingen undskyldning eller beklagelse - eller kompensation!!! Aldrig har jeg haft så dårlig en oplevelse!

Odpowiedź od Sebra Interior
Vi købte en bekostelig seng, og efter at have brugt den i første højde indstilling og skulle flytte bunden ned, havde sengen store dybe mærker der hvor “bærer holderen “ har siddet.
Og disse mærker er nu synligt.
Kundeservice skriver vi har behandlet og samlet sengen korrekt man at man må forvente sådanne mærker når sengen er lavet i træ !!!
Jeg kan derfor ikke anbefale andre at købe produkter fra Sebra .

Odpowiedź od Sebra Interior
Vi har en fuldstændig ubrugt Sebra seng, som slår store revner/krakelerer i malingen og som flere steder fremstår med maling, der skaller af. Sengen er aldrig blevet brugt eller sovet i.
Stedet hvor vi har købt sengen forelægger billeder af fejlene til Sebra, som uden tøven afviser sagen, da sengen er 3 år gammel. Dette på trods af, at Sebra reklamerer med 5 års garanti.
Sebra er desuden blevet forelagt billeder af en fuldstændig ny og pæn seng, hvor man ikke er i tvivl om, at den er ubrugt.
Sebra konkluderer dog lynhurtigt, at der ikke er tale om en produktionsfejl, men påtaler blot, at det kun sker ved fx eksponering for fugt.
Sebra er inden deres svar gjort bekendt med, at fejlen ganske enkelt ikke kan skyldes fugt. Vi bor i et nyt hus - naturligvis uden fugt - og det er helt utænkeligt at sengen har været udsat for fugt. Den har altid blot stået til “pynt” på et børneværelse.
Jeg er desværre nu blevet bekendt med, at det generelt halter med kvaliteten på Sebras produkter - og ligeledes deres kundeservice. Det er virkelig ærgerligt. Jeg kommer ikke til at investere i mere fra Sebra.

Odpowiedź od Sebra Interior
Vi manglede en reservedel til vores Sebra seng efter en forsikringsskade og Louise hjalp hurtigt med at finde den rigtige del, selvom sengen er 5 år gammel.
Servicen var i top og vi modtog pakken efter 2 dage.

Odpowiedź od Sebra Interior
Bestilte 4 ting ved Sebra og fik efterfølgende en ordrebekræftelse, men to dage senere fik jeg opdatering hvor de to ting lige pludselig ikke var på.
Lad være med at sende en ordre bekræftelse ud før i ved om i kan levere !! Dårlig stil
.... normalt er en ordrebekræftelse en bekræftelse på at i har godkendt min ordre og sender det bestilte sådan har det været alle andre steder jeg har bestilt.

Odpowiedź od Sebra Interior
Jeg har haft et sæt med tallerken og skål fra Sebra i ca 4 mdr. Da jeg har flere tallerkener og skåle fra andre mærker vil jeg nok estimere at jeg har brugt det fra Sebra ca. 1 gang om ugen. Men, nu skal det kasseres. Motivet i både skål og tallerken har slubbet fra plastikken og er boblet op. Jeg vurderer derfor at det er for risikabelt at spise fra, da mit barn kan risikere at spise plastikken fra motivet.
Jeg er virkelig overrasket over at kvaliteten er SÅ dårlig og mit barn så nemt med jeres produkter kan risikere at sidde og spise plastik. Jeg har meget andet børneservice og har aldrig set problemet før, heller ikke med service der er brugt meget mere.
Jeg har ikke forsøgt at reklamere da jeg ikke har beholdt kvitteringen

Odpowiedź od Sebra Interior
Da min søn nu er blevet så stor at bunden på sengen skulle sænkes, skulle man i den anledning tage siderne af sengen først, dette var nær umuligt da de var som limet fast, endelig med god styrke lykkedes det mig at trække siderne op, men med det resultat at malingen var gået med af. Og det viser sig så at det var derfor at siderne havde så svært ved at slippe, malingen var klistret fast. Jeg fremlægger dette for det sted som sengen er købt og de kontakter Sebra som afviser alle påstande og mener at ut må have samlet den forkert og jeg selv er skyld i det, og beder derfor om billeder af den samlede seng. Disse sendes og de erkender at den er korrekt samlet, men holder stadig fast i at jeg selv er skyld i malingen er gået af, på trods af at siderne kun kan komme af på en måde og det er ved at trække dem op. Sengen er nu derfor for det første faldet voldsomt i værdi samt rigtig grim når den skal ændres til juniorseng.
Efter flere Mail korrespondancer prøvede de at spise mig af med 400,- og en bøtte reparationsmaling. Hvis jeg kunne havde de fået nul stjerner for elendig kunderservice. Så bed til at dine produkter er iorden når du modtager dem og at du ikke er så uheldig at få noget med en fejl, for der er ingen hjælp at hente herfra.

Odpowiedź od Sebra Interior
Fineste produkter og bedste kundeservice! 🤩
Jeg ELSKER Sebras produkter!🤎

Odpowiedź od Sebra Interior
I had three pieces of Sebra children's furniture all of which were poor quality and dangerous. It would be unacceptable for a cheap brand, not to mention one that positions itself as premium.
Wardrobe: The shelves are poorly secured and heavy, they will bow within weeks and inevitably collapse.
Changing Table with Drawers: A dowel snapped causing the frame to splay and resulting in the drawers falling to the ground.
Baby & Junior Bed: A supporting leg snapped, posing a huge risk to children who sleep in this bed. There are also some design flaws to the extended junior bed, like exposed screws and square corners which diminish the look, feel and safety.
We are a family that appreciates good quality design and take care of our stuff, and I sincerely never experienced something so flimsy/poorly made that 3 different items broke within a couple of years. It's really a pity. It's marketed as generational furniture that can be passed from child to child, but if you have a problem, beware that they will blame you for "pulling the furniture inconveniently, overloading it or applying some external impact."
Let alone it being completely overpriced, I would never recommend leaving your children around this dangerous furniture.

Odpowiedź od Sebra Interior
Super hurtig levering og rigtig god kundeservice. Der var sket en mindre fejl ifbm. pakning af min ordre og det blev der rettet op super hurtigt efter jeg havde talt med kundeservice. 👍👍👍

Odpowiedź od Sebra Interior
Vi købte et flot puslebord, og det får en stjerne for udseende! Derimod får det -4 stjerner for kvalitet især fordi man giver så mange penge for det. Et godt råd når du samler er at passe meget på fordi malingen ridses utroligt nemt af! Derudover skal du heller ikke stille noget med vand på puslebordet når du vasker dit barn fordi vand på puslebordet ødelægger bordet, og der skal ikke meget til.

Odpowiedź od Sebra Interior
Kundenservice mit großem ❤️!
Wir haben den Spielzeughasen (Marke Sebra) unserer Tochter verloren. Weil er nicht mehr zu bekommen war (das Spielzeug war 6 Jahre alt), habe ich der Zentrale in Dänemark geschrieben und um Hilfe gebeten. Sie hatten zwar das Modell auch nicht mehr, haben uns aber sofort angeboten, einen Aufruf auf ihrem Instagram Account zu schalten. Gesagt, getan: Nach nur 1em Tag war eine neue Hanni (so der Name unseres verlorenen Hasens) gefunden. Für die Welt ist Hanni wahrscheinlich einfach nur ein Spielzeug, für unsere Lilly aber die Welt und Dank Sebra sind die beiden nun wieder vereint.

Odpowiedź od Sebra Interior
The bed looks nice but it does have a squeaking sound, which I can hear even when I put my baby down in the bed which is quite sensitive because you don’t want baby to wake up. I haven’t extended the bed yet probably it’s going to get worse.

Odpowiedź od Sebra Interior
Vi havde købt en brugt Sebra seng, og manglede desværre en del skruer for at kunne samle sengen. Jeg kontaktede Sebra og fik fat i Louise. Hun var meget hjælpsom, og brugte en del tid på at hjælpe os med at finde de rette skruer, da vi ikke kunne finde hverken serienummer eller reklamation på sengen. Bestilte skruerne mandag og modtog dem allerede tirsdag. Sikke en fantastisk service! Og bare tusind tusind tak for hjælpen!

Odpowiedź od Sebra Interior
I maj 2020 købte vi en Sebra seng til vores (kommende) datter. Vi har nu taget den i brug som juniorseng og ud af det blå går den ene gavl i stykker. Jeg kontakter BabySam som den er købt ved og de sender en besked til Sebra. Da vores garanti er udløbet håber jeg, at vi bare kan få lov til at købe en ny del ved Sebra uden at skulle købe en helt ny seng. Efter et par dage ringer BabySam og fortæller, at nu står der en ny gavl som de har modtaget fra Sebra, som vi bare skal afhente. Kvit og frit! Sebra havde ovenikøbet lagt en gave ved som undskyldning til vores datter for, at hun havde måtte undvære sin seng. Jeg har sjældent oplevet så god og hurtig kundeservice! TAK 🫶🏼🤩

Odpowiedź od Sebra Interior
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.