We wisten niet wat we moesten verwachten van Seats en Sofa’s wegens het slechte beeld in de media, maar in Zoeterwoude zijn ontzettend goed geholpen door Ibrahim, nette jonge man met begrip voor ons b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We zijn ontzettend tevreden met onze ervaring bij Sits & Sofas in Zoeterwoude. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen.Een speciale vermelding v... Zobacz więcej
De verkoper David was een goede hulp. Vriendelijk en top in zijn service. Verder heeft hij mijn moeder met alles begeleid en geholpen met de doorslag keuze te maken in het beslissen. Al om al goede se... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat een slecht bedrijf/service In juli een bank gekocht. Volledig betaald en vandaag zou de bank opgehaald worden. Toen degene er was konden ze geen bank vinden..... Dubbel verk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Hoge Rijndijk 307, 2382 AP, Zouterwoude, Zuid-Holland, Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vriendelijk geholpen met veel geduld en een lekker bakkie koffie van Toni voor een prachtige prijs!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Had bank gio online gezien en medewerkster van de balie liet mij netjes de bank zien.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
alles is goede kwaliteit en heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Vandaag een bank een stoel en een hocker gekocht bij David
Super geholpen en daardoor een goede keuze kunnen maken
Nu geduld hebben tot het geleverd gaat worden.
Fam Rijsdam

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Helaas kon ik geen 0 sterren geven. Is echt slechter dan slecht. Koop hier niets. Veel te duur, houden zich niet aan afspraken waar ze al op die fingers voor geticked zijn door de autoriteiten. Hebben zelfs geen idee wat ze meesturen aan documenten. Weinig worden meer voor. En dit na slechte levering inzake kosten. Ook de algemene reactie op mails volgen zij nooit op.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Ik ben heel aardig geholpen door David. Vertelde over de mogelijkheden van de van de bank. En de kleuren, gaf goed advies dus ik ben een zeer tevreden klant. De bank is gekocht :)

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Geholpen door David, voor de stuart heel vriendelijk en een best wel goede bank.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
We werden geholpen door David, een hele aardige meneer. Veel blijdschap en klant vriendelijkheid. Hij heeft ons heel erg geholpen hij liet ons zien wat we konden krijgen en wat voor opties er allemaal waren dus we zijn zeker tevreden. Met een nieuwe bank

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Bij binnenkomst goede sfeer, koffie bij aankomst en vragen werden duidelijk uitgelegd. Eerste winkel banken kijken en meteen geslaagd

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Heerlijk geholpen .door diderik echt top heel vriendelijk. En goede deal .

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
We kregen een warm welkom van alle werknemers. Diederik heeft ons goed en vakkundig geholpen 😊

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.