Dochter heeft vandaag een mooie bank gekocht. Verkoper Diederik erg vriendelijk. Uitstekend geholpen, fijne deal gemaakt. Overig personeel opdringerig. We hadden 3 andere verkopers in onze nek, héé... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ontzettend fijne ervaring! Van alle meubelzaken die we hebben bezocht, was dit zonder twijfel de beste. We zijn ontzettend vriendelijk en persoonlijk geholpen en er werd echt de tijd voor ons genomen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We zijn bijzonder goed geholpen op een heel erg vriendelijke manier. De prijs is verrassend tegenover de kwaliteit én de uitgekozen bank wordt enorm snel geleverd. Fantastisch na een stressvolle peri... Zobacz więcej
Goed geholpen in Zoeterwoude met name Maria die bij de manager een leuke deal regelde....de bank is heerlijk .... We zitten er heerlijk bij vooral het gelijk leveren is toppp..
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
Dane kontaktowe
Hoge Rijndijk 307, 2382 AP, Zouterwoude, Zuid-Holland, Holandia
- 715238897
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Was een vriendelijke verkoper.
Was een vriendelijke verkoper.
Koffie stond klaar en we zijn goed geholpen met advies en ook financieel meegedacht.
Echt top

Onwijs vriendelijk personeel
Onwijs vriendelijk personeel, super goed geholpen! Eerlijk en vriendelijk! Goed advies en konden met al onze vragen terecht!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Goed advies en een gezellige babbel

Een fantastische ervaring
Een fantastische ervaring! Diederik was erg behulpzaam; dankzij zijn advies hebben we onze ideale bank gevonden. Echt een aanrader

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Super klantvriendelijk en wordt met…
Super klantvriendelijk en wordt met open armen ontvangen door mevrouw miranda.
Zeker een aanrader als je niet zeker weet wat je precies kan en wilt hebben

Fijne ervaring
Vandaag super fijn geholpen! Ik ben heel goed geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe bank. Er werd goed meegedacht en ik heb uiteindelijk een prachtige bank uitgekozen. Heel tevreden over de service en de fijne ervaring!

Klantvriendelijk
We zijn goed geholpen en op een fijne rustige manier door Indy en David

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Super goed geholpen door Maria in…
Super goed geholpen door Maria in Zoeterwoude. Prachtige bank gekocht voor een mooie prijs en op voorraad

Heel prettig geholpen door Diederik
Heel prettig geholpen door Diederik. Goed advies, goede informatie…, bank gekocht!

Ontzettend fijne ervaring!
Ontzettend fijne ervaring!
Van alle meubelzaken die we hebben bezocht, was dit zonder twijfel de beste. We zijn ontzettend vriendelijk en persoonlijk geholpen en er werd echt de tijd voor ons genomen. Ze bleven zelfs na sluitingstijd nog om ons te helpen, wat we enorm hebben gewaardeerd. Niets voelde gehaast en iedereen was super aardig en behulpzaam. Heel erg bedankt voor de geweldige service, wij zijn ontzettend blij!

Aardige verkoopster Maria
Aardige verkoopster Maria,
Prachtige bank met bewegende hoofd- en beensteun gekocht.
Ik kijk ernaar uit om lekker te zitten.

Ontzettend goed geholpen
We zijn ontzettend goed geholpen door Maria! Ze heeft ons de perfecte bank aangeraden. Dankzij de inzet van de medewerkers konden we de bank in de door ons gewenste kleur direct al afhalen.
Wij zijn zo enorm blij, bedankt aan Maria en de rest van de medewerkers.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Hele lieve mensen die ons goed hebben…
Hele lieve mensen die ons goed hebben geholpen. Super blij met onze nieuwe bank en de service

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Ik had een hele fijne verkoper die…
Ik had een hele fijne verkoper die alles heel duidelijk uit kon leggen

Maria
Maria. Spontane dame..ging meteen op zoek naar een geschikte bank..gevonden!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Zoeterwoude
Heel fijn geholpen in de winkel
Heel fijn geholpen in de winkel! Vriendelijk personeel en goede adviezen.

Echt goede service
Goede ontvangst, vriendelijke uitleg, duidelijk, checkte of we het begrepen hadden, niet pushy, overlegde goed, goed advies op eigen initiatief, gaf ruimte om tot een beslissing te komen.

Ontzettend goed geholpen door David
Ontzettend goed geholpen door David. Blij de deur uit met hoekbank Beau.

Doświadczenie Trustpilot