Geweldige en vriendelijke service! Ondanks mijn beperkte budget hebben ze me verschillende passende modellen laten zien. De uiteindelijke prijs was ook lager dan de prijslijst. Speciale dank aan Loren... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hartelijk ontvangen , Tim heeft ons uitstekend geholpen , we hadden een aantal eisen waaraan de bank moest voldoen , en Tim heeft ons zeer goed geholpen , hier hebben ze nog tijd voor de klant . En ee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gisteren bij Seats & Sofas Maasluis langsgeweest om een nieuwe hoekbank te bekijken. Zeer vriendelijk door werknemer geholpen. Wist veel informatie te geven en de keus is enorm. Ons bank konden we pre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
jullie folder en TV reclames hebben zogenaamde 'lokkertjes' met super lage prijzen voor meubels en vooral banken en stoelen. maar als je dan in winkel kijkt met jullie prijzen in de 'ordner' , dan bli... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Noordzee 10, 3144 DB, Massluis, Zuid-Holland, Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Was heel rustig, Linda wilde ons een prijslijst meegeven maar we wisten wat we wilde dus ze liep gelijk mee
Stoel zou zwart zijn maar nijgt meer naar donker blauw.
Daarnaast weet ik nog steeds niet of ik echt leer heb.
Daarnaast kwam ik er thuis achter dat de stoel voor €400,- minder werd aangeboden. Hier achteraan gebeld maar dat ligt aan de uitvoering

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
veel keus, vriendelijke ervaren verkoper. niet opdringerig. goede voorlichting, leuke prijs.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
De mevrouw die ons hielp was vriendelijk, geduldig en inhoudelijk prima op de hoogte

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
Dit was onze eerste kennismaking met Seats and Sofa’s.
We zijn goed geholpen. Ze hebben eerst netjes het concept uitgelegd hoe ze werkten. Ze laten je eerst zelf kijken en komen later naar je toe. Dit vonden we erg prettig.
De bank ophalen is binnen 14 dagen. Ook hier goed bij geholpen. Enige minpuntje wat we hebben is dat de poten van de bank niet goed vast zaten en ze er geen inbussleutel bij hadden gedaan. Gelukkig zagen we dit op tijd, en konden ze dit ter plekken oplossen.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
Vriendelijke verkoper, dacht mee, persoonlijke ervaring, ik kreeg koffie aangeboden. Ik wist al voor welke bank ik kwam maar ik kreeg meerdere opties te zien om een beeld te krijgen van de stof/kleur. Wel erg commercieel; het was moeilijk om onder een mogelijke koop uit te komen (goede sales vaardigheden dus wel).

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
Vriendelijk personeel geeft/ neemt de tijd om je keus te laten maken en behulpzaam met advies omtrent bekleding van de bank/sofa. Erg fijn geholpen.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
We bezochten de winkel om de producten ter plaatse te bekijken, maar de inspanningen van de verkoper, de eerlijkheid in de omgang, de aantrekkelijke prijzen en de kwaliteit van de producten overtuigden ons ervan om onmiddellijk te kopen.
Ik raad het ten zeerste aan

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
In juni een bankstel besteld bij Seats and Sofas Maassluis. Super goed geholpen door Linda, wat een lieve vrolijke vrouw is Linda, ze heeft goed naar onze wensen geluisterd, samen gepuzzeld en zijn toen tot een deal gekomen. Nu sinds een paar weken het bankstel binnen en zo enorm blij, prachtige bank, zit heerlijk en precies zoals we voor ogen hadden. Ik was in het begin huiverig om te bestellen vanwege het lezen van vele slechte online ervaringen maar daar kom ik echt van terug, ik kan alleen voor Maassluis spreken, het is absoluut een aanrader!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
zeer vriendelijke vrouw met goed en duidelijk advies en tevens een snelle afhandeling met mede collega s

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
Uitstekend en vriendelijk geholpen door Linda.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
Het is geen ster waardig. 30 april bank gekocht in Maassluis. Zou tussen de 6 en 12 weken duren. Steeds gebeld en meerdere weken doorgekregen dat hij binnen zou komen. Ze bellen maar niet terug beloven van alles. Deze week weer gebeld, mw u heeft mail gehad dat hij binnen is. Gisteren wilden we de bank ophalen maar helaas de bank was er helemaal niet!!!! Slechte service daar! Nu hopelijk binnen 2 dagen ons geld terug. Ik bekijk nu pas de recensies . Wou dat ik er nooit geweest was. Snap niet dat dit bedrijf nog bestaat.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
we zijn heel goed en vriendelijk door Linda geholpen en wist precies uit te leggen wat goed voor ons is prima

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
Tegen alle verwachtingen in....
Toch een hele mooie bank voor een prima prijs gescoord. De bank past perfect en ziet er mooi uit. Mag ook een keer gezegd worden :). Wel een levertijd waar je u tegen zegt, en dit werd pas medegedeeld nadat het contract werd ondertekend. Dat is het enige dat jammer was.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
Op 12 april is ons bank, met ordernummer 1010-10585584, opgehaald voor reparatie naar uw locatie in Maassluis. Door jullie is ons verteld dat de reparatie binnen één dag voltooid zou zijn. Echter nog steeds gen reactie wanneer ik mijn bank terug kan verwachten.
Hoofdkantoor heeft aangegeven dat ik locatie Maasluis moet hebben en dat zij niks voor mij kunnen betekenen.
Dit is ergste/slechtste/gemeenste bedrijf wat ik mee heb mogen maken.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
Super Sta-op Stoel gevonden bij Seats and Sofas! Deze hadden we met spoed nodig. Hier hebben ze tenminste alles op voorraad. En we kregen nog korting ook! Mijn vader heeft inmiddels al vaak gezegd dat het een fantastische stoel is!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Maassluis
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.