Seats and Sofas - Heerlen Recenzje 685

4,3

In De Cramer 74, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk personeel, goede uitleg en er zijn verschillende mogelijkheden met betalen cash/ of pin Niks teveel kwa kleuren opstelling of dat het elektronisch moet zijn. Zeer zeker aan te bevelen �... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wir wurden am Empfang herzlich begrüßt. Als wir sagten, dass wir keine Beratung benötigen, da wir nichts kaufen möchten, war das für die Verkäufer völlig in Ordnung. Wir testeten ein paar Sofas ausgie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super Kauferlebnis! Wenn ihr ein Sofa kauft fragt nach Masud. Er hat uns super beraten, ein ganz individuelles Sofa zusammengestellt und hatte richtig viel Geduld mit unseren Extrawünschen. Würden auf... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z sofami
  2. Sklep meblowy
  3. Sklep z wyposażeniem domowym
  4. Sklep z meblami do salonu

Napisane przez firmę

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1ste en laatste keer

Afgelopen zaterdag 30-5-2026 nieuwe u bank opgehaald en het middelste gedeelte van de bank sluit niet fatsoenlijk aan op de rest van de bank en het slaapgedeelte is aan 1 kant ook lager dan de rest van de bank waarschijnlijk gewoon een fabrieksfout maar wens toch gewoon fatsoenlijke geholpen te worden ben nu al een week sinds 30-5-2026 online en telefonisch contact aan het opnemen met seats and sofas maar er word niet opgenomen en online zeggen ze dat ik hun moet bellen en dat hun proberen mij te bellen maar er word gewoon niet opgenomen of gebeld!
Zeer slecht geregeld! Vandaag gaat er een aangetekende brief richting seats and sofas zodat er andere maatregelen getroffen kunnen worden.

30 maja 2026

Beste Martina,

Wat vervelend om te lezen dat u deze problemen ervaart met uw nieuwe bank. Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben.

Op basis van de informatie in uw review kunnen wij uw gegevens helaas niet terugvinden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om direct contact met ons op te nemen, zodat wij dit verder voor u kunnen uitzoeken en oplossen.

U kunt ons bereiken via 088-8048280 (op werkdagen tussen 8:30 - 17:00) of per e-mail via customercare@seatsandsofas.nl.

Wij helpen u graag verder zodra wij uw gegevens hebben ontvangen.

Oceniono na 1 z 5

Mensen a.u.b niet kopen bij seats en sofa

Wij hebben bij Seats and Sofas Heerlen een bank gekocht voor € 2.450 inclusief levering.

De levering werd uitgevoerd door LMD B.V. Op de avond van levering hebben wij het eerste onderdeel uitgepakt en direct een beschadiging geconstateerd. Deze schade hebben wij dezelfde avond nog gemeld bij zowel de transporteur als Seats and Sofas. Ook hebben wij direct foto's gemaakt.

Wat mij vooral teleurstelt is niet alleen de schade zelf, maar de manier waarop de klacht is afgehandeld.

Tijdens het traject werd eerst aangegeven dat er contact zou worden opgenomen met de transporteur om de leverbon en eventuele foto's van de levering op te vragen. Uiteindelijk kregen wij te horen dat het om een externe transporteur gaat en dat Seats and Sofas niet verantwoordelijk zou zijn voor de ontstane schade.

Tegelijkertijd baseert Seats and Sofas haar afwijzing wel op verklaringen van diezelfde transporteur. Ondanks meerdere verzoeken hebben wij nooit de leverbon, afleverfoto's of andere bewijsstukken ontvangen waarop deze conclusie gebaseerd zou zijn.

De enige oplossing die uiteindelijk werd aangeboden, was een verwijzing naar een extern herstelbedrijf waarbij wij de herstelkosten zelf zouden moeten betalen.

Voor mij is het grootste probleem niet eens de beschadiging, maar het gebrek aan verantwoordelijkheid richting de klant. Wanneer je als consument een bank koopt van € 2.450 verwacht je dat een klacht over een beschadigde levering serieus wordt onderzocht en onderbouwd wordt afgehandeld.

Omdat wij ons niet kunnen vinden in de afhandeling, hebben wij het dossier inmiddels voorgelegd aan onze rechtsbijstandverzekeraar.

Iedereen maakt fouten. Schade tijdens transport kan gebeuren. Maar hoe een bedrijf vervolgens met zijn klanten omgaat wanneer er iets misgaat, zegt veel meer over een organisatie.

Op basis van onze ervaring zouden wij hier niet opnieuw kopen.

26 maja 2026

Beste Michael,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat de levering van uw nieuwe zitmeubel niet naar verwachting is verlopen en dat dit heeft geleid tot teleurstelling en frustratie. Wij begrijpen dat een aankoop van deze omvang zorgeloos zou moeten zijn.

Naar aanleiding van uw melding hebben wij de situatie zorgvuldig onderzocht. Daarbij is vastgesteld dat zowel de verpakking als het zitmeubel beschadigd waren. De geconstateerde schade bevond zich echter niet onder de verpakking en valt daardoor helaas niet onder de fabrieksgarantie. Daarnaast is het zitmeubel door de transporteur als drop-off geleverd en vervolgens door uzelf naar binnen gebracht.

Ondanks dat wij de schade niet kosteloos kunnen herstellen, hebben wij geprobeerd met u mee te denken en verschillende oplossingen aangeboden om tot een passende uitkomst te komen. Wij vinden het jammer dat wij hierin niet tot overeenstemming zijn gekomen. Wenst u hier alsnog op terug te komen, blijft het aanbod nog altijd van kracht. Wij betreuren dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.

Beste zaak ooit!!

Beste zaak ooit!!! Super service van de floormanager en een andere top verkoper.

1 czerwca 2026

Beste Donnie,

Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over de service van onze floormanager en verkoper.

Wij waarderen uw complimenten enorm en wensen u veel plezier met uw aankoop.

"Wolf in schaapskleren"

"Wolf in schaapskleren"

Eind januari bij de locatie in Heerlen geweest om te oriënteren voor een bank; uiteindelijk dezelfde dag besloten om hier een bank te kopen. Goed en vriendelijk geholpen. Tot zo ver alles oké.

Levertijd zou 6 tot 12 weken zijn. Inmiddels zijn we bijna 18 weken verder en is de bank nog niet geleverd. Tussentijds mailen (via hun service mailadres of via de website en tot vier keer toe) levert geen enkele reactie op!

Telefonisch contact leggen met de vestiging in Heerlen verloopt moeizaam. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd; "de bank komt eind april binnen", vervolgens: "de bank komt eind mei binnen", gevolgd door: "de bank komt medio juni binnen en we sturen een spoedmail voor levering", of "ik kan u niet helpen maar mijn collega wel".

Wanneer je in de wacht wordt gezet, waarbij 20 minuten wachten kennelijk beleid is, staat niemand je meer te woord. Opnieuw bellen (tot wel drie keer toe) zorgt steeds voor een nieuwe werknemer die zegt iemand anders te gaan halen die wel kan helpen.

Wanneer je niet "zit" te wachten op een bank, om kunt gaan met valse beloften en lange wachttijden, het niet erg vindt om geen reactie op mails te krijgen en het leuk vindt om herhaaldelijk te bellen waarbij de kans zeer aanwezig is dat je het halve personeelsbestand te spreken krijgt dan is Seats and Sofas echt iets voor jou.

30 maja 2026

Beste Wintraecken,

Bedankt voor uw review.

Allereerst onze welgemeende excuses voor de vertraging van uw bestelling en het feit dat wij hierover niet eerder duidelijk hebben gecommuniceerd. Wij begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd.

Inmiddels heeft u contact gehad met de klantenservice van ons hoofdkantoor en zijn we samen tot een passende oplossing en duidelijke afspraken gekomen. Fijn dat we hierover alsnog met elkaar in gesprek zijn gekomen.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak en bedankt voor uw geduld.

Oceniono na 5 z 5

Ben erg goed geholpen door Hafsa

Ben erg goed geholpen door Hafsa. Ze lieten je vrij de showroom doorlopen, bij binnenkomst gaven ze mij een map met info en prijzen van banken. Hafsa kwam zo af en toe polshoogte nemen en beantwoordde mijn vragen met veel kennis.
Ze kon mij ook een fikse korting geven en kreeg veel info over de soorten stoffen ( was belangrijk voor mij)
Ze denken goed mee en laten je vrij in je keuze.
Al met al een goeie ervaring!

21 kwietnia 2026

Beste Jia Fei,

Bedankt voor uw uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat Hafsa u op een prettige manier heeft geholpen en u alle ruimte heeft gegeven om rustig rond te kijken. Ook mooi dat haar kennis over stoffen en advies hebben bijgedragen aan het maken van de juiste keuze.

Veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Oceniono na 1 z 5

Zoals beloofd een revieuw

Update helaas niets meer gehoord en geen geld terug gehad. Waarom lost t hoofd kantoor t niet op ? Daar hebben we ook al contact mee gehad. Heerlen doet niets !

Update: ze waren alleen vergeten de kleur van t stiksel erop te zetten. En wouden onder het gratis verstelbare eiland uit. Uiteindelijk zou dat dan wel weer kunnen.
Dus zou t alleen om t stiksel gaan.
Maar de verkeerde offerte is als 6 x gestuurd.
De mega store reageerd nergens op.
Als wij zelf bellen beloven ze maar veranderen niets. Stort gewoon de geld terug zonder gedoe. Er is geen vertrouwen meer ook als straks wat is.

Zoals beloofd een revieuw. We hebben begin april een bank besteld en betaald. Voor 4000 euro. 18 april worden we gebeld dat t niet zo leverbaar is en dat de kleur van t stiksel niet gekozen is. We MOETEN een nieuwe offerte tekenen. Ze sturen e-mail met een offerte die hele maal niet meer klopt en deels in t buitenlands is. 1,5 Zits word 1 Zits en bediening aan de binnen kant staat er niet in. T gratis electronisch bedienbare eiland kan opeens niet. Ook is leveren opeens afhalen. Dat kunnen we zo niet tekenen. Vervolgens blijven ze me meerdere keren achter elkaar bellen op mijn werk terwijl ik al aangegeven heb dat dat niet kan: stuur een goede offerte zoals afgesproken en we tekenen die. Daarna volgen nog veel telefoontjes met beloftes en elke keer de zelfde verkeerde offerte. Wij hebben inmiddels aangegeven dat we t geld terug willen maar dat willen ze niet doen. Kost 30% annuleringskosten. Aangezien wij niet annuleren maar hun vinden wij dat we dat niet moeten betalen. Dus maak maar over wat je denkt dat goed is dat doen we voor de rest wel aangifte. En de beloofde revieuw ook plaatsen. Want die moest ik van de verkoper die zelfde avond al doen. Heb gewacht tot dat t geleverd zou worden als alles goed gegaan was maar helaas er komt geen bank. We hebben geen vertrouwen meer in Seats en sofa’s. Mailen en bellen met t hoofdkantoor leverd ook niets op. We gaan aangifte doen. Dus beste mensen kijk uit en ga elders kijken voor een goede bank.

22 maja 2026

Beste Dorien,

Wat vervelend om te horen dat dit proces voor zoveel onzekerheid en frustratie heeft gezorgd. Dat begrijpen wij uiteraard.

Wanneer er wijzigingen plaatsvinden in een bestelling, is het volkomen normaal dat er een nieuwe offerte/overeenkomst opgesteld en ondertekend dient te worden. Uiteraard is het wel belangrijk dat deze correct en duidelijk wordt aangeleverd.

Wij hebben vernomen dat de megastore is verzocht om contact met u op te nemen om dit netjes met u af te wikkelen en verder met u mee te kijken naar een passende oplossing.

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben rustig banken bekeken samen…

Wij hebben rustig banken bekeken samen met een meedewerker.gelukkig een gevonden die we fijn vonden.gehellen opstelling besproken en eigen stof uitgekozen zeer vriendelijk personeel

14 maja 2026

Beste Tonnie,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u rustig heeft kunnen kijken en samen met onze medewerker de juiste opstelling en stof heeft uitgekozen.

Super heerlijk bank.

Een 3 wordt een super 5 .Heerlijk bank. Vriendelijke personeel geholpen.
Mevrouw aan balie zeer vriendelijk geholpen .Super snel geleverd en kwaliteit bank

13 maja 2026

Beste John,

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat uw ervaring van een 3 naar een super 5 is gegaan! Geweldig dat u tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van de bank en de vriendelijke service van onze medewerkers en collega aan de balie.

Oceniono na 1 z 5

We hebben bericht gekregen dat de 2 en…

We hebben bericht gekregen dat de 2 en 3 zitter binnen was en dat ze binnen 2 dagen opgehaald moesten worden ik heb een busje moeten huren en iemand die het busje kon besturen bij aan komst was maar alleen de 2 zitsbank binnen en dat ze ons niet hadden mogen bellen. Ondertussen ben ik 130€ kwijt en met de klacht hebben ze niets gedaan en ik moet eerst de bank helemaal betalen voor dat ze de klacht behandelen dus nooit SEATS & SOFA never

8 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik ben supergoed geholpen door Sahar en…

Ik ben supergoed geholpen door Sahar en Masuud. Ze waren geduldig, heel aardig en gaven goed advies.

4 maja 2026

Beste Su Jay,

Bedankt voor uw review. Fijn dat Sahar en Masuud u geduldig en vriendelijk hebben geholpen met goed advies.

Oceniono na 4 z 5

Vriendelijk

Vriendelijk, kundig, hulpvaardig en vakbekwaam

3 maja 2026

Beste Loïcnater,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u ons team vriendelijk, kundig, hulpvaardig en vakbekwaam vond.

Oceniono na 5 z 5

We have a nice time here

We have a nice time here. We got a kindly help from Hafsa. She was very patient to us during our hard decision. Also we got some extra discount which made us more happy! Only negative that the sofa does n9t have warranty because we got it with more then 50% discount.

1 maja 2026

Dear Brigitta,

Thank you for your review. We are happy to hear that Hafsa helped you patiently and that the extra discount made you happy. Enjoy your sofa.

Kind regards,

Hele vriendelijke medewerkers

Hele vriendelijke medewerkers, goed geholpen!

28 kwietnia 2026

Beste Annabel,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u goed bent geholpen door onze vriendelijke medewerkers.

Geen gewenste oplossing bieden

Wordt door een collega geïnformeerd dat bij ophaal van de bank niks te hoeven betalen na 1/3 betaald bij bestelling betaald. Ik kom de bank 3 dagen later ophalen ik kan het niet meenemen moet of weer 1/3 van het resterende bedrag betalen of de bank na betaling komen ophalen. Jullie fout en geen oplossing bieden. KLANT IS GEWOON DE DUPE VAN!

Beste Frangeska,

Dank voor uw bericht.

Vervelend dat er tijdens het ophalen verwarring is ontstaan over de betaling en dat dit voor u als onduidelijk en frustrerend is ervaren. We willen hierbij wel graag toelichten dat een product alleen kan worden meegegeven wanneer het volledig voldoet aan de afgesproken betaalcondities. Eventuele achteraf betaling is inderdaad mogelijk, maar alleen wanneer deze door de betrokken betaalpartner wordt goedgekeurd. Als dat niet het geval is, kan het product niet onbetaald worden meegegeven.

We begrijpen dat dit in de communicatie anders kan zijn overgekomen en dat dit vervelend is op het moment van ophalen. We nemen uw feedback mee om dit in de winkel nog duidelijker uit te leggen.

Oceniono na 5 z 5

Rafsa heeft ons goed geholpen

Rafsa heeft ons goed geholpen, hele goede service!
Een hele mooie prijs samen kunnen bespreken!

Beste Stefan,

Bedankt voor uw review. Fijn dat Rafsa u goed heeft geholpen en dat u samen tot een mooie prijs bent gekomen.

Super freundlicher Service

Der Verkäufer hat sich sehr viel Zeit genommen und viele Fragen zu meinen Vorstellungen und Bedürfnissen gestellt, um für mich den optimalen Sessel zu finden. Es war eine sehr freundliche und angenehme Atmosphäre.

Beste Ina,

Bedankt voor uw review. Fijn dat de verkoper veel tijd nam en goed naar uw wensen vroeg om de juiste fauteuil te vinden.

Oceniono na 5 z 5

Super mooie banken en behulpzaam personeel

Super mooie banken, en de medewerkers zijn ook super aardig en behulpzaam!

Beste Loek,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u onze banken mooi vindt en onze medewerkers aardig en behulpzaam heeft ervaren.

Heel vriendelijk ontvangen

Heel vriendelijk ontvangen, prijstechnisch top en duidelijke uitleg. Chapeau voor Seats and Sofas Heerlen.

Beste Mick,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u vriendelijk bent ontvangen, duidelijke uitleg kreeg en tevreden bent over de prijs.

Oceniono na 5 z 5

Goede ik en vriendelijke medewerkers…

Goede ik en vriendelijke medewerkers weten waar ze over praten en natuurlijk een scherpe prijs

Beste Tom,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u vriendelijke medewerkers heeft ervaren die weten waar ze over praten en een scherpe prijs konden bieden.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej