Op Outlet afdeling heb ik een prachtige hoekbank uitgezocht. De verkoper haalde alles uit de kast om ons heel deskundig te adviseren. De hoekbank zat en lag geweldig. De verkoper toonde ons de opbergr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De verkoper byzonder hulpvaardig, niets was hem teveel, heeft ook enorm verstand van zaken en denkt ook goed met je mer
Reakcja na opinię
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij Seats and Sofas! Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk geholpen en er werd echt met ons meegedacht. Het personeel nam de tijd om onze wensen te b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
12 januari gekeken voor een bank, verkoper beloofde uiterlijk eind februari de bank te kunnen leveren slinkse praatjes, 3 maanden zonder bank nu! Lege woonkamer.. 0 hulp, alsjeblieft mensen neem mijn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Kanaal Zuid 74, 7332BC, Apeldoorn, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Marcel heeft me kundig en heel fijn geholpen en zoe aan de kassa ook een goeie ervaring!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Ten eerste hebben we een bank gevonden die echt lekker zat.
Ten tweede hij heeft wel even goed meegedacht qua maat, hebben een kleine woon kamer dus soms best lastig de juiste maten te vinden.
Ten derde weet natuurlijk dat ze een beetje toneel spelen (wij deden een beetje mee, niet in alles). Ze waren wel heel erg vriendelijk!!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Klantvriendelijk en goed advies en op maat, vriendelijk personeel

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Vriendelijk personeel, konden mij goede uitleg geven. En de koffie was goed!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Vorig jaar jaar een bank bij jullie gekocht, nu werkt het elektrische gedeelte niet meer. Heb ik daar melding van gemaakt en nu dien ik de bank bij het filiaal brengen om te laten repareren.. dit noem ik geen garantie. Dan moet ik kosten gaan maken om een aanhanger te huren om de bank bij jullie te krijgen. Terwijl mijn mening is dat het probleem zo bij ons thuis opgelost kan worden..
Laat jullie vooral niet misleiden door de verkoop praatjes. Want als er problemen zijn gaan ze voor de makkelijkste weg

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Gisteravond een nieuwe bank, model Lily bij Seats and Sofas Apeldoorn gekocht, en werd goed geholpen door Marcel en Zoë. Nu nog een aantal weken wachten tot de bank klaar is in de kleur en stof die ik wil. Ik ben er heel blij mee!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
15 Augustus heb ik een bank gekocht bij S&S Apeldoorn het ging om de enjoy hoekbank met een afmetingen van 80x245x167 .dit was het belangrijkste punt heb hem in zwart leer en de verkoper Steve heb ik erop gehamerd dat de terminal echt 167 moest zijn zoals als op de website .nou goed de bank werd geleverd en nu is de terminal 220 dus veels te groot en totaal niet wat ik heb gekocht nu staat er dus een bank in huis op de zij omdat ik die niet kwijt kan . Hoe kan dit misgaan als ik iets koop en er word gezegt ja dat is goed maten zijn zoals vermeld .heb gewoon verkeerde maat gekregen ! Dus of ze halen die bank maar weer op want daar heb ik dus ook 109€ voor moeten betalen of ze leveren een juiste maat terminal want dit is niet wat ik heb gekocht

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Prachtige bank uitgekozen met stof naar keuze, echter bij het afrekenen bleek deze bank niet aanpasbaar te zijn. In eerste instantie teleurgesteld, maar het personeel heeft direct meegedacht voor een mooi alternatief. Eerlijk is eerlijk, dit alternatief is beter dan de eerste optie. Al met al fijn geholpen.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Personeel was heel vriendelijk. We hebben dankzij Jeremy mooie bank uitgekozen.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Goed geholpen, er werd meegedacht. Uiteindelijk alles voor een nette prijs aangeschaft.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Super bedankt Roelof en Marcel, zonder jullie had ik de bank niet kunnen kopen!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Goed geholpen, rustig rond kunnen kijken en fijn geholpen met de aankoop.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Beetje rommelige winkel, opslag banken redelijk voor in de winkel, verder wel netjes geholpen door de medewerker, goede uitleg verschil in diverse bekleding soorten van de banken, goede tip ivm de speciale aanbieding die dag.
Al met al wel goede ervaring in deze winkel.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Goed advies gekregen bij de aankoop van een custom samengestelde hoek bank. Bekleding vergeleken en uiteindelijk een goede prijs kunnen afspreken.
Inmiddels is de bank vorige week afgeleverd (je moet wel even geduld hebben meet een custom design) en prima. Goede kwaliteit en heerlijk zitten.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Samen met een maat gingen voor een bank kijken want we hadden beide een nieuwe bank nodig. Bij binnenkomst zeer vriendelijke ontvangen door Jeremy, niet opdringerig gewoon goed. Uiteindelijk na een rondje gemaakt te hebben goed geholpen door hem. We hebben beide onze bank gevonden die we graag wilden hebben en de deal werd snel gesloten. Na helaas wat foutjes van mezelf contact opgenomen met de vestiging en toen zeer fijn te woord gestaan door Renate. Die er alles aan heeft gedaan om mijn ervaring nog beter te maken! Ik ga terug komen als ik opnieuw een bank zou moeten kopen. Dank jullie wel!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.