Op Outlet afdeling heb ik een prachtige hoekbank uitgezocht. De verkoper haalde alles uit de kast om ons heel deskundig te adviseren. De hoekbank zat en lag geweldig. De verkoper toonde ons de opbergr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De verkoper byzonder hulpvaardig, niets was hem teveel, heeft ook enorm verstand van zaken en denkt ook goed met je mer
Reakcja na opinię
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij Seats and Sofas! Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk geholpen en er werd echt met ons meegedacht. Het personeel nam de tijd om onze wensen te b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
12 januari gekeken voor een bank, verkoper beloofde uiterlijk eind februari de bank te kunnen leveren slinkse praatjes, 3 maanden zonder bank nu! Lege woonkamer.. 0 hulp, alsjeblieft mensen neem mijn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Kanaal Zuid 74, 7332BC, Apeldoorn, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Prima service. Vriendelijke bediening.
Ik zou hier zo weer een middagje gaan winkelen.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
De medewerkers zijn heel vriendelijk en hebben ons goed geholpen. Leuke korting gekregen ❤️❤️❤️❤️❤️

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
fijn geholpen door Anita en Renata, heel blij met me aankoop!

Alles was super . Anita en Ranita waren aardig en mooie dames❤️

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
De verkoopster (anita) heeft mij geholpen zoals ik geholpen wil worden.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
We werden zeer vriendelijk ontvangen. De sfeer was warm en gezellig, en er zijn heel veel verschillende modellen in uiteenlopende prijsklassen. Alles voldeed aan onze verwachtingen. We vertrekken nu met de bank die we nodig hadden. Hartelijk bedankt voor jullie hulp, jullie vriendelijke glimlach en jullie gastvrijheid!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Vandaag een bank gekocht in het filiaal in Apeldoorn en ik ben echt ontzettend goed geholpen.
Verkoopster Anita was vriendelijk, deskundig en dacht uitstekend met me mee, een topverkoper!
Ook Jan de filiaalmanager was erg behulpzaam en zorgde dat alles soepel verliep.
Daarnaast wil ik Zoë van de balie complimenteren, superlief en klantgericht.
Kortom, filiaal Apeldoorn is gewoon top!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
vriendelijke mensen, helpen goed als je met vragen zit.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Fijn geholpen. Niet zo opdringerig als veel andere winkels waar we waren geweest. Uiteindelijk voor een mooie prijs een leuke bank gekocht.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Anita heeft me heel hartelijk ontvangen en goed geinformeerd. Samen met Jan zijn we tot een prachtige deal gekomen en Anita had de administratie snel geregeld.
Top ervaring, mooie bank, direct leverbaar

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Ben super goed geholpen door anika en zoė en max. Ik zou u aanraden om u zich door heen geholpen te worden. Ze luisterd naar u wensen en probeer u zo goed mogelijk in te helpen. Top

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Ik kwam alleen rondkijken en raakte met Dave in gesprek dat ik een bank zocht. Na alle uitleg, vriendelijkheid en het geduld heb ik gekozen voor een prachtige Gio bank. Ik kreeg de kleurstalen mee en na het weekend alles rondgemaakt met een super aardige receptioniste. Kortom een hele prettige ervaring met een goede koop..bedankt Dave!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Goed geholpen, en duidelijk.
Fijne medewerkers Zoë en Anita

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Anitta en Rinate hebben ons goed geholpen en mee nagedacht. Echt een goede service

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Hartelijk ontvangst , meedenken en kijken en mogelijkheden mee bespreken.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Erg vriendelijk geholpen en uitgelegd gekregen door Anita Dave en Renate!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Ik had een geweldige ervaring bij Seats And Sofa’s in Apeldoorn.
Gelijk bij de ingang stonden ze al voor me klaar om alles uit te leggen.
Super goed geholpen door Robin en Renata.
Ze waren erg geduldig, ondanks dat we enorm veel vroegen.
Ik zal hier zeker weer terug komen, echt een aanrader!!!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Apeldoorn
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.