Enorm goed geholpen en begeleid tijdens mijn scriptie, waarin veel geleerd is. Ook naast mijn scriptie ben ik tussendoor nog geholpen voor een tentamen die ik moest maken👌. Ik raad ze zeker aan!
Voor mijn Master Contextuele Benadering heb ik hulp gehad bij het schrijven van mijn thesis door Quint, en ik had me geen betere begeleider kunnen wensen. Wat ik enorm gewaardeerd heb, is dat hij ech... Zobacz więcej
Mijn begeleider bleef erg lang stilstaan bij 1 bepaald onderdeel, prettig dat er veel naar dat bepaalde onderdeel werd gekeken. Maar ik had graag feedback over alle onderdelen. Toen ik mijn verlsag ni... Zobacz więcej
My tutor was very helpful, providing clear and constructive feedback. She has immensely helped me with my exam writing structure and overall confidence. Her warmth made very class enjoyable and engagi... Zobacz więcej
Elke student kan bij ScriptieMaster terecht voor scriptiebegeleiding. Dus of je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.
Marconistraat 16, 3029 AK, Rotterdam, Holandia
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od ScriptieMaster
Super begeleiding!! Dank jullie wel guys! Dankzij Herman heb ik een dikke 8 gehaald voor mij scriptie. Had het zonder jullie niet kunnen gekund!

Odpowiedź od ScriptieMaster
OPLICHTERS! Ik ging van de ik denk gekochte reviews uit op Google. Partij heeft in totaal €600,- euro gekost en stuurt geen eens een factuur, maar gelijk incasso bureau en reageert daarna niet meer. Kennismaking staat blijkbaar gelijk aan een heel pakket afnemen. Gebruiken chatgpt en hebben niet de nodige inhoudelijke kennis.

Odpowiedź od ScriptieMaster
Zeer slecht, met name medewerker Mustafa. Zou literatuurlijst verbeteren, heeft het alleen maar slechter gemaakt. 78,- lichter voor niks. Intelligentie is ver te zoeken bij dit bedrijf. Niet aan te raden

Odpowiedź od ScriptieMaster
Bellen met verschillende nummers, onduidelijk wie welke rol vervult. Verder weinig adequate hulp.

Odpowiedź od ScriptieMaster
After a little back and forth I was able to receive help with my thesis. Maybe it was due to the summer but communication was slow. They cannot guarantee that your match will suit your needs but if something occurs I can verify that they will reply, they will try to solve it and they will offer refunds with no pressure if they are at fault.