Oceniono na 1 z 5

Dybt useriøst, beskadigede varer, varer der simpelthen aldrig dukker op, men ingen problemer med at trække beløbet før det er sendt. Kundeservice er ikke eksisterende, og hjemmesiden er ikke særlig pr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte varer herfra d. 14.06.22 - pengene blev trukket samme dag, men ingen vare modtaget til trods for der både blev oplyst de var fremme efter 1-2 dage og oplyst tracking nummer. Ifølge det op... Zobacz więcej

1. Sprzedawca skuterów
  2. Sprzedawca motorowerów

Napisane przez firmę

Salg af scooter samt knallert reservedele.

2,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en bremsekaliber for over en…

Bestilte en bremsekaliber for over en måned siden. Pludselig var den i restordre selvom der var en på lager da jeg bestilte. Når man skriver for at høre om status beder de en om at ringe til scootergear. Det er så bare autosvar fra Maria hver gang. Hold Jer langt væk fra det her fup firma.

16 lipca 2024

Amatørfirma

Amatørfirma -
Forkert leveret vare og ingen respons. Har bestilt en membran til en pgo hot 50 men får leveret en som passer til en Yamaha.
Efterfølgende er det ingen respons og svar. Umulig at komme i kontakt med.
Hold jer væk….!!!!

14 czerwca 2024

ADVARSEL

ADVARSEL: HOLD JER LANGT VÆK.
Jeg var inde og lave en ordre, fik en faktura på jeg havde betalt. Derfra hørte jeg ikke mere fra dem. Var inde og undersøge hvem der stod registreret som ejer af dette firma. Det viste sig at være en eks kæreste til Maria. Han kontaktede vi, da vi ikke kunne få kontakt til hende. Han ville så tage kontakt til hende. Herfra sendte hun en tale besked, om at varene ikke var på lager, men på et fjernlager. Vi valgte at annullere ordren, med lovning om vi nok skulle få vores penge tilbage. Så skete der ikke mere. Ingen penge kom retur, og ingen kontakt til Maria. Forsøgte på hendes mail, sms og Facebook. Men ingen respons.
Så advarer hermed alle om ikke at købe fra scootergear.dk da firmaet IKKE kan leve op til det de lover, og hun er ikke cvr registreret som står på hendes side. Det er en autoværksted der har dette cvr nr.
Handler ALDRIG der igen.
Man mister bare sine penge og får ingen vare.

31 maja 2024

Dårlig

Man for ikke noget hjælp af supporten og man for ikke sine vare før man ringer og klare flere gange end jeg kan tælle på en hånd😡

1 lutego 2024

Intet svar.

Vi har modtaget en pakke, men med de forkerte ting i. Jeg skriver så af tre omgange en sms, som de vælger at ignorere. Min søn sender efterfølgende en sms, hvor han skriver at han har et spørgsmål til dem - den svarer de på, indtil han gør opmærksom på at han mangler nogle rigtige dele fra dem, så stopper de igen med at svare. Skide synd for de unge mennesker der vælger at bruge deres penge på en hjemmeside der ikke følger almindelig god skik. Her handler vi ikke igen.

19 lutego 2024

Hold jer langt væk fra det firma

Hold jer langt væk fra det firma
Jeg bestilte nogle dele mandag kl 13 og da jeg ikke hørt noget fra dem sendt jeg en mail til dem tirsdag aften hvor jeg skrev at hvis de ikke kunne sende mine dele onsdag skulle de annullere min ordre sender så en sms onsdag aften da de ikke har svaret på min mail og skriver så igen at hvis de ikke får dem sendt torsdag skal de annullere min ordre kort tid efter kommer der en mail og en sms at de har sendt den til mig om eftermiddagen og kl 18.13 får jeg en besked fra gls om at scootergear har registreret en pakke så det var en fed LØGN at den var sendt af sted står og på pakke at de har købt portoen kl 18.06at man lyver over for ens kunder er da en kundeservice der vil noget HANDLER DER IKKE IGEN

31 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Så kom der styr på butikken igen

Det tyder nu på, at der igen er kommet styr på butikken, efter en ny leder er kommet til.
De kan nu ringes op, og jeg gjorde opmærksom på, at jeg savnede mine penge efter en vare var blevet returneret for mere end to måneder siden. Hun beklagede situationen, og efter 10 min. var pengene på min konto.

25 stycznia 2024

Skulle indblande politiet

Havde tjekket andmeldelse før køb men håbede de var Beder end det der stod
Jeg købte for 300kr klistermærker den 2 november
Jeg for ordre bekræftelsen med det samme der går 1 uge hvor jeg derefter skriver til det nummer de hår på deres side intet svar der går 1 uge mere jeg skiver igen på et andet nummer intet svar
Jeg finder så ejeren af firmaet og bliver nød til og Skive at jeg anmelder dem til politiet vis de ik svare mig inden for 1 dag jeg for svar morgen efter at min ordre er annulleret og mine penge kommer tilbage på min konger inden for 2 dage
Det kan ik passe man skal sige man anmelder dem vis de ik svare de er en virksomhed skulle man tro tror bare det er en lille dreng der syntes det ville være sejt og have en virksomhed men ik har styr på det sku for dårligt

15 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

BESTIL IKKE FRA SCOOTERGEAR!!!

BESTIL IKKE FRA SCOOTERGEAR!!!
Jeg bestilte nogle dyser for 3 uger siden! De er ikke modtaget endnu og har forsøgt at kontakte scootergear flere gange både på mail, opkald og sms-uden svar! Pengene er selvfølgelig trukket fra min konto!

18 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg har for et stykke tid siden købt en…g

Jeg har for et stykke tid siden købt en original pgo udstødning til 1299kr fra scootergear. Da pakken kommer har jeg modtaget en pgo sport udstødning til 450kr. De har dog stadig trukket 1299kr fra min bank.
Jeg har prøvet at ringe til dem og skrive til dem men jeg har ikke fået nogen form for tilbagemeldning fra dem.

19 października 2023

Hold jer langt væk

Lagde en ordre d. 28. august, og modtog ordrebekræftelse med det samme. I dag, d. 16. September, har jeg stadig ikke modtaget mine varer. Har forsøgt at kontakte dem på SMS, som man får besked om alle steder, men de svarer ikke.
Pengene har de selvfølgelig trukket, og dem ser jeg nok næppe igen. Men selvom beløbet er relativt småt, ser jeg ingen anden udvej end at politianmelde Scootergear.

En opfordring herfra er, at finde et andet sted at handle.

28 sierpnia 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej