Schwa-Medico Nederland B.V. Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na jarenlange pijn, vijf werveloperaties eindelijk een fysotherapeut gevonden met de mogelijke oplossing. Na een proefperiode van twee weken met een apparaat dat hij in de praktijk gebruikt een app... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ze zijn snel met leveren en het oppakken van de bestellingen. Ik had problemen met inloggen en ze pakten dit via de mail snel op. Ik heb eigenlijk geen negatieve ervaringen gehad nog. Voorheen ging h... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Op tijd aangeven van je herhaal bestelling maakt dat je niet zonder hoeft te zitten. Na enkele dagen wordt je bestelling bezorgd maar als er net een weekend tussen zit moet je tijdig bestellen. Verder... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Heb een Tens apparaat besteld. Volgens mij ging het systeem gelijk naar afrekenen. Moest via een extra bestelling (met verzendkosten) de elektroden bestellen. Na een dag waren beide bestellingen al bi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Missie schwa-medico Nederland B.V. heeft de intentie om in Nederland één van de beste distributeurs/leveranciers te zijn op het gebied van niet-medicamenteuze pijnbestrijding. Hierin willen we niet alleen een uitgebreid portfolio van innovatieve producten kunnen aanbieden, maar staat de kwaliteit van onze producten en dienstverlening hoog in het vaandel om op deze manier een uitkomst te bieden aan mensen die die te kampen hebben met (chronische) pijn. Visie Ieder mens heeft het recht om pijnvrij door het leven te gaan en geen mens is hetzelfde. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten als individu gezien worden met eigen klant-specifieke eisen. De toekomst die schwa-medico voor ogen heeft is verlichting te kunnen bieden aan al diegene die het hard nodig hebben.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 77% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 109

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snel en goed een perfect werkend…

Snel en goed een perfect werkend apparaat geleverd

4 kwietnia 2026

Beste Martin,
Dank u wel voor uw positieve reactie. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en de werking van het apparaat.

snelle levering.

snelle levering.
goede uitleg.
het zou fijn zijn als de tekening in kleur was.

Beste Riny,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de duidelijke uitleg.

Dank ook voor uw feedback over de tekening in kleur. Wij nemen dit mee als verbeterpunt.

Ben goed geholpen door dit bedrijf

Ben goed geholpen door dit bedrijf

Beste Monster,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent door ons team.
Wij waarderen uw feedback zeer.

Oceniono na 5 z 5

omdat er begrip werd getoond voor het…

omdat er begrip werd getoond voor het probleem

Beste Taams,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service en het getoonde begrip als positief heeft ervaren.

Wij staan altijd klaar om mee te denken en te helpen waar nodig.

Online bestelling gedaan

Online bestelling gedaan, zeer snel ontvangen.

Beste Es,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd.

Oceniono na 1 z 5

Ik had duidelijk aangegeven in mijn…

Ik had duidelijk aangegeven in mijn bestelling dat het op een ander adres afgeleverd moest worden en dat is niet gebeurd. Ik ben tijdelijk op een madera adres woonachtig dat ik ziek ben dus dat was ècht niet fijn!!!!

1 kwietnia 2026

Beste Harriëtte,
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat de levering niet op het door u opgegeven adres is bezorgd, zeker gezien uw situatie.

Mijn collega’s hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar dit is helaas nog niet gelukt. Wij willen dit uiteraard graag zo snel mogelijk samen met u oplossen.

Zou u contact met ons willen opnemen wanneer het u uitkomt? Dan kijken we direct naar een passende oplossing.

Oceniono na 5 z 5

Snelle en nette levering makkelijke…

Snelle en nette levering makkelijke website

1 kwietnia 2026

Beste Francis,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en nette levering en het gebruiksgemak van onze website. We streven ernaar om het bestelproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken.

Oceniono na 5 z 5

De bestelling wordt dezelfde dag verstuurd, vriendelijke mensen

Beste Janny,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u onze snelle verzending en klantvriendelijkheid waardeert. Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Oceniono na 5 z 5

De bestelling werd bijzonder vlot…

De bestelling werd bijzonder vlot geleverd.

3 marca 2026

Beste Bea,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat uw bestelling bijzonder vlot is geleverd. We doen ons best om een snelle en betrouwbare service te bieden, en het is prettig te vernemen dat dit wordt gewaardeerd.

Oceniono na 1 z 5

I've been waiting for the charger for…

I've been waiting for the charger for over a week, I've written, no response.

1 marca 2026

Dear Siudak,
Thank you for your message. I see that my colleague has already contacted you by email regarding this matter. Thank you for your patience.

Oceniono na 3 z 5

Onzin om kleine artikelen die als…

Onzin om kleine artikelen die als brievenbuspost verstuurd kunnen worden voor €2,80, per koerier te versturen voor €6,90. Het gemakkelijke antwoord was dat dat niet veranderd kon worden. Wat natuurlijk onzin is.

26 lutego 2026

Beste Walda,
Bedankt voor uw feedback.

Wij begrijpen dat de verzendkosten soms als hoog kunnen worden ervaren. Binnen onze organisatie kiezen wij er bewust voor om bestellingen via een koeriersdienst te verzenden. Dit doen wij om een betrouwbare levering, tracking en zorgvuldige handling van medische producten te kunnen garanderen.

Wij nemen uw feedback uiteraard mee en blijven onze verzendopties evalueren waar mogelijk.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

25 lutego 2026

Beste Jan,
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Fijn om te horen dat de verwerking en levering van uw bestelling naar tevredenheid zijn verlopen. We waarderen uw vertrouwen.

Om de snelle levering

24 lutego 2026

Beste Burlet,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering.

Ik krijg nu van alles 1

Ik krijg nu van alles 1. Zo blijf ik bestellen. We hadden afspraken over de hoeveelheden en opeens gaat dit niet meer goed. Jammer. Moet ik dus weer contact over opnemen.

Gelijk opgebeld door Angelique en alles opgelost. Fijne afhandeling uiteindelijk!

27 lutego 2026

Beste Kim,
Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u dit zo ervaart. Ik zie dat mijn collega inmiddels al contact met u heeft opgenomen per e-mail, zodat we samen kunnen kijken naar de gemaakte afspraken en wat er precies is gebeurd.

Oceniono na 5 z 5

Prima gedaan we konden het pakketje…

Prima gedaan we konden het pakketje vanaf begin volgen en werd keurig afgeleverd

27 lutego 2026

Beste Anja,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u het pakket goed kon volgen en dat de levering netjes is verlopen. We waarderen uw feedback.

eindelijk hulp

Na een proefperiode van twee weken met een apparaat dat hij in de praktijk gebruikt een apparaat door hem besteld. Heel snel geleverd.
Instructies zijn heel helder en duidelijk.
Prima ervaringen, waardoor ik vrijwel pijnloos kan functioneren. Ik ben heel blij met de gegeven mogelijkheid. Ik blijf de ontwikkelingen volgen.

9 lipca 2025
Opinia niezależna

Beste Ludovicus,
Bedankt voor uw mooie review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de proefperiode en de duidelijke instructies u hebben geholpen en dat u nu vrijwel pijnloos kunt functioneren. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel succes met het verdere gebruik. Mocht u vragen hebben of nieuwe ontwikkelingen willen bespreken, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Goed verpakt en degelijk materiaal voor een prima prijs.

25 lutego 2026

Beste Sjuul,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het bestelproces, de snelle levering en de kwaliteit van het product. Daar doen we het voor!

Oceniono na 5 z 5

Top bedrijf Schwa-Medico Nederland B.V.

Keurig zoals ik al jaren gewend ben bij Schwa-Medico Nederland B.V. Dag na bestelling al ontvangen. Altijd geweldige service.

24 lutego 2026

Beste Fam. Poeder,
Hartelijk dank voor uw mooie review en uw jarenlange vertrouwen in Schwa-Medico Nederland B.V..

Fijn om te horen dat u onze snelle levering en service zo waardeert.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej