Schotsehooglanders Recenzje 13

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

(H)eerlijk vlees

(H)eerlijk vlees, en veel keuze.
Heb nu al een aantal keren besteld en blijf dit zeker ook doen.
Bedrijf goed bereikbaar en zeer vriendelijk en behulpzaam!
Aanrader.

15 stycznia 2026

(h)eerlijk en puur vlees

Een paar maanden geleden hebben wij boer Jelwin ontmoet en ook kennisgemaakt met zijn Schotse Hooglanders. Deze prachtige dieren hebben een rustig en vrij leven in de natuur. Indrukwekkend om te zien. Jelwin heeft een uniek en bijzonder concept van "boeren" met veel liefde voor zijn dieren.
Wij vinden het een voorrecht en genot om dit smakelijke vlees te eten, (h)eerlijk en puur vlees!

Jan en Diana

12 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Heerlijk vlees dat smaakt en ruikt…

Heerlijk vlees dat smaakt en ruikt zoals het hoort!
Wat je ook koopt bij Schotsehooglanders.nl alles is natuurlijk, ouderwets lekker en vooral gezond!
Goede service en duidelijke informatie over het leveren.

Odpowiedź od Schotsehooglanders

Dankjewel Mila, "terug naar de basis" is ons motto.

Fantastisch vlees

Fantastisch vlees, uitgebreide informatie en leuke weetjes.
Daarnaast is het leuk om her vlees op te halen. Vlees uit de natuur, gezond en zo dichtbij.

Odpowiedź od Schotsehooglanders

Dankjewel, fijn om te horen

Oceniono na 5 z 5

Wij bestellen sinds 2022 al ons vlees…

Wij bestellen sinds 2022 al ons vlees bij de schotsehooglanders en zijn nog nooit teleurgesteld.
Goede kwaliteit, biologisch en diervriendelijk.

Odpowiedź od Schotsehooglanders

Dankjewel Willy, mooi om te horen en soms gaat er wel eens iets mis maar dan lossen we het snel weer op.

Geweldige producten

Geweldige producten, goede service en liefde voor zijn dieren en natuur. Top initiatief!
Wij bestellen al jaren regelmatig bij deze boer, geen supermarkt-vlees voor ons.

24 października 2025

Odpowiedź od Schotsehooglanders

Super om te horen, bedankt voor de mooie review!

Oceniono na 5 z 5

Kwaliteit en goed voor de natuur

Het beste vlees in Nederland. Heeft ook hele leuke social media kanalen. Je ziet de mooie koeien in natuurgebieden lopen.

23 października 2025

Odpowiedź od Schotsehooglanders

Bedankt voor de mooie review Mic, en dankjewel voor je support!

Oceniono na 5 z 5

Door een histamine intolerantie kon ik…

Door een histamine intolerantie kon ik helaas bijna niks meer eten. Maar dit bedrijf heeft histamine arm vlees. Het doet wonderen voor mij , het is heerlijk vers en je merkt het met alles. Ik bestel al bijna 2 jaar bij hun. Als er iets is, heb je snel contact en word alles netjes geregeld.

Dus topppp!

23 października 2025

Odpowiedź od Schotsehooglanders

Wat fijn te lezen dat je ons histamine arme vlees zo goed verdraagt, dankjewel voor je mooie review!

Super betrouwbaar natuurvlees

Super natuurvlees!
Ik bestel al dik een jaar bij Boer Jelwin. Goed bedrijf met goed vlees en erg betrouwbaar! Ik bestelde voorheen ook bij andere aanbieders van grasgevoerd vlees, maar als ik de visie en het verhaal hoor waar er allemaal mee gesjoemeld wordt vertrouw ik alleen Schotsehooglanders.nl 100% in deze markt!

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od Schotsehooglanders

Dankjewel Thomas, heel fijn om te horen!!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej