Schotcoaching Recenzje

Informacje dotyczące firmy

1. Fitness i dietetyka
  2. Coach personalny

Napisane przez firmę

Schotcoaching is online fitness coaching voor mensen die een druk leven hebben en denken dat een sterk, fit lichaam "er nu even niet in zit". Ik begeleid je 3 tot 6 maanden op voeding, training en mindset, volledig op afstand, met wekelijks contact. Geen standaard schema's, geen quick fixes, wel een aanpak die past bij je leven zoals het nu is.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Tim is echt een topper.

Tim is echt een topper.
Ik begon bij tim als een onzekere dikke jongen, ik probeerde wel maar het lukte niet.

Ik kwam tim tegen via instagram en besloot dat er echt iets moest gebeuren.
Als snel boekte we mooie resultaten.

Waar ik begon in onzekerheid ben ik geëindigd als een zelfverzekerde jongen die zich elke dag probeert te verbeteren.
Mijn drukke leven is daarbij ook geen smoesje meer, alles past.

Mocht je twijfelen raad ik zeker een traject aan bij tim, wordt de beste versie van jezelf.

Tim bedankt topper!!!

Voordat ik met Tim begon

Voordat ik met Tim begon, woog ik 96 kg en had ik al van alles geprobeerd om af te vallen. Ik trainde veel, maar zonder een duidelijk plan en structuur bleef ik wisselende resultaten houden. Ik wist dat ik meer uit mezelf kon halen, maar had iemand nodig die me de juiste richting kon geven.
Daarom ben ik bij Tim terechtgekomen. Vanaf het begin kreeg ik een persoonlijk plan dat volledig aansloot op mijn doelen en mijn drukke leven. De begeleiding was niet alleen professioneel, maar ook motiverend. Bij vragen kon ik altijd terecht en er werd steeds gekeken naar wat voor mij het beste werkte.
Het grootste verschil was de structuur en duidelijkheid. Ik hoefde niet meer te twijfelen of ik het goed deed; ik volgde het plan en bleef daardoor consistent. Dat maakte het proces veel makkelijker vol te houden.
Samen met Tim ben ik van 96 kg naar 83 kg gegaan. Natuurlijk ben ik fysiek veel fitter geworden, maar ook mentaal heeft het veel gedaan. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, een betere mindset ontwikkeld en veel meer discipline opgebouwd. Het voelt niet als een tijdelijk dieet, maar als een manier van leven die ik kan volhouden.
Ondanks mijn drukke leven met werk en sporten was het plan goed vol te houden, omdat het praktisch en realistisch was. Dat maakte voor mij echt het verschil.
Ik zou Tim aanraden aan iedereen die serieus aan zichzelf wil werken, of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of simpelweg behoefte hebt aan een duidelijk plan en goede begeleiding.
Tim, bedankt voor alle begeleiding, motivatie en het vertrouwen. Zonder jouw aanpak had ik dit resultaat waarschijnlijk niet behaald. Echt een aanrader!

Transformatie

Ik begon bij Schot coaching omdat ik me eerste cut ooit wou doen. Hierbij had ik 0 ervaring en ik at altijd maar wat had ik geen plan en niet echt resultaten . Zodra ik hier starten kreeg ik een duidelijk plan waar ik me aanhield en begon ik steeds meer resultaten te zien. Buiten dat ik droger werd had ik ook voortaan een goed plan wat werkte en veel structuur.

Dit heeft me fysiek veel opgebracht maar mentaal ben ik me ook een stuk zelfverzekerder gaan voelen. Ik kijk ook nu zo anders tegen alles aan met betrekking tot voeding, training en slaap.
Wat super fijn is aan schotcoaching is dat hij kijkt hoe alles het best past in jouw leven en niet iedereen het zelfde plan geeft.

Ik raad dit iedereen aan al wil je afvallen of aankomen in spieren of fitter worden is schotcoaching echt een aanrader!
Ik wil tim onwijs bedanken voor al zijn energie en werk die hij erin stopt en hoop nog vele mooie resultaten met hem te gaan behalen!

Tim is een topper!

Voorheen sportte ik fanatiek, maar had ik totaal geen structuur in mijn voeding en trainingen. Daardoor had ik overdag veel energiedips en merkte ik dat ook mijn onderneming daaronder leed. Dat was voor mij de reden om bij Tim aan te kloppen.

Al na de eerste weken viel alles op zijn plek. Ik viel af, kreeg veel meer energie en vooral meer structuur in mijn dagelijkse leven. Zowel mentaal, fysiek als zakelijk heb ik daardoor enorme stappen kunnen zetten.

Ondanks werkdagen van 10+ uur maakte Tim een schema dat perfect bij mijn leven paste. Het was realistisch, goed vol te houden en voelde nooit als een verplichting.

Ik kan Tim niet alleen aanbevelen aan ondernemers, maar aan iedereen die fitter wil worden en écht wil leren hoe je het maximale uit jezelf haalt. Je krijgt niet alleen een voedings- en trainingsschema, maar ook de kennis om blijvende resultaten te behalen.

Dankzij Tim ben ik veel bewuster geworden van voeding, training en gezondheid. Mijn investering heb ik dubbel en dwars terugverdiend, zowel in mijn business als in mijn fysieke en mentale gezondheid.

Tim is een absolute topper en ik kan hem van harte aanbevelen.

1 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

De coach die jou leven kan veranderen!

Voor dat ik met Tim begon woog ik ruim 12 kg meer, hij heeft mij begeleidt tot het punt waar ik fitter, sterker en de 12kg ben afgevallen. Ik had geen plan geen idee waar ik moest beginnen tich plannen in mijn hoofd maar hij was de uitwerking. Fulltime baan en daarnaast een prima werkend plan wat mij rust geeft. Voor iedereen die zijn/haar leven dat zetje wilt geven raadt ik hem aan een rustige begripvol persoon met een goed luisterend oor, mijn dank heb je en we trainen door voor het volgende doel, thanks!

7 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej