Ziet er mooi uit
Goede schilder. Alles ziet er goed uit hier. Zeker tevreden voor deze prijs.
Bij Schilder Haarlem bieden we hoogwaardige schilderdiensten aan voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Met jarenlange ervaring en een team van professionele schilders, zorgen wij voor een perfecte afwerking die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ons doel is om elke ruimte nieuw leven in te blazen met een frisse verflaag, of het nu gaat om een volledige woning, een enkele kamer, of een bedrijfsruimte. Wij gebruiken alleen de beste verfproducten en technieken om duurzaamheid en een vlekkeloos resultaat te garanderen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal; daarom luisteren we zorgvuldig naar uw wensen en leveren we maatwerkoplossingen. We staan bekend om onze betrouwbaarheid, stiptheid, en transparantie in onze communicatie. Of het nu gaat om renovatie, onderhoud, of een nieuwe kleur in uw interieur, Schilder Haarlem is uw betrouwbare partner voor al uw schilderbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen. Uw tevredenheid is onze prioriteit!
Hendrik Figeeweg 1, 2031 BJ, Haarlem, Holandia
Goede schilder. Alles ziet er goed uit hier. Zeker tevreden voor deze prijs.
Schilderwerk is van goede kwaliteit en de service is goed.
Na een lekkage waren onze muren toe aan een schilderbeurt. Een beroep gedaan op dit bedrijf en ze hebben alles weer netjes gemaakt.
Mooi schilderwerk. Werkt gebeurt goed. Nemen de tijd. Ben zeker tevreden met het geleverde werk.
Erik is een prima schilder. Doet goed ze best, ben helemaal tevreden ermee.
Woonkamer laten schilderen.Voor de achtermuur een andere kleur gebruikt, vind het erg ooi geworden
Onze slaapkamer is prachtig behangen, het patroon sluit goed aan. Ze werkten snel en nauwkeurig, top service bij dit bedrijf!!