Schiblerelectric Recenzje 31

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snabb återkoppling, lättillgänglig support och snabbt och ordentligt utfört arbete. Inga konstiga pristillägg utan arbetet kostade som offerten sa. Billigare än övriga elektriker i min närhet. Kan var... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Man får nekat rotavdrag för de söker på en person som inte står på fastigheten. De vägrar säga varför det blir nekat men min dotter fick kopia på avslaget av skatteverket. När jag ifrågasätter Schi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Elektryk
  2. Zakładanie instalacji elektrycznych

Napisane przez firmę

Schibler Elservice AB 20 år i branschen. Över 640 vunna uppdrag på Offerta. Godkänd F-skatt, moms, kredit historik & skuldfrihet Varmt välkomna till oss på Schibler Elservice! Vi är era certifierade elektriker i Stockholm med nödvändig utbildning och erfarenhet. Allt vårt arbete utförs på ett professionellt och säkert sätt. Där vi sätter dig som kund först. Vi skräddarsyr våra tjänster för dig så att du kan få den lösningen som passar dig bäst. Med vår kompetens där vi svarar upp snabbt, utför ordentligt och följer upp, gör det att kunder kommer tillbaka. Det är vad som håller i längden och gör det meningsfullt. Vi täcker alltid upp med en garanti på 2 år när vi installerar. Glöm inte och titta in på vår hemsida eller på våra bilder från jobb som vi har gjort. Ett axplock för att du ska få en bild av vilka vi är bakom vårt varumärke som vi är stolta över. För oss är inga jobb för små eller för stora.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Dyrt

Fakturan blev dubbelt så dyr som ursprunglig offert

17 marca 2026

Trevliga och prisvärda

Trevlig och saklig kundservice, trevlig och effektiv elektriker. Dessutom bra pris och tydlig offert. Jag är helnöjd. :)

2 marca 2026

Snabbt, smidigt och proffsigt

Snabb återkoppling, lättillgänglig support och snabbt och ordentligt utfört arbete. Inga konstiga pristillägg utan arbetet kostade som offerten sa. Billigare än övriga elektriker i min närhet. Kan varmt rekommendera.

24 lutego 2026

Katastrof

Katastrof. Anlita inte. De fakturerade fel och vägrar betala tillbaka. Går ej att få tag på. Oseriösa. De säger att de ska betala tillbaka men gör det ej. Känns som att det är en del av deras affärsidé. Av alla elfirmor i Stockholm bespara er huvudvärk, välj en annan.
Med vänlig hälsning,
Besviken kund

10 września 2025

Elinstallation i Attefallshus

Hej , vi har köpt ett attefallshus som behövde få in el. Jag sökte vi offerta och fick svar inom 2 min, Bokningen gick snabbt , arbetet påbörjades veckan efter beställning. Jag fick en elektriker som heter Benjamin . Han var superprofessionell , arbetet har bestått av uppsättning av två ny säkringscentraler , dra matningskabel från ena centralen till den andra . Utanpåliggande el , där Benjamin gjorde allt för att dölja kablaget . Han installerade även Plejd app för att kunna tända och släcka lampor utomhus och inomhus. Jag är supernöjd , fantastiskt trevligt att jobba med Benjamin .

15 sierpnia 2025

Professionell service

Schibler Electronic anlitades för att utföra ett genomgående elarbete på bottenplanet i vårt hus. Vi fick professionell service från start till mål av en mycket kunnig, noggrann och trevlig elektriker, Benjamin. Arbetet utfördes effektivt och med god kommunikation hela vägen. Rekommenderas varmt – vi kommer definitivt anlita dem igen vid framtida arbeten.

/Richard och Victoria

14 lipca 2025

Väldigt professionella

Väldigt professionella, otroligt trevliga och pålitliga.
Vi är sååå tacksamma för den hjälp vi fick av Benjamin.
Vi återkommer!
Jag rekommenderar alla att anlita er!

24 czerwca 2025

Obefogad faktura

Obefogad faktura för 0 timme arbete. Oseriös företag. Föreslår absolut inte företaget. Var försiktig.

11 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jag är mycket nöjd med arbetet som…

Jag är mycket nöjd med arbetet som elektrikern utförde. Han var professionell och utförde arbetet snabbt och effektivt. Alla installationer och reparationer blev klara utan några problem och han förklarade tydligt vad som gjorts. Jag kände mig trygg genom hela processen och kan definitivt rekommendera Schiblers tjänster till andra.

4 lutego 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej