Wat een super Service jongens Had eerst me twijfels over verkeerd in gevuld adres ... maar dat werd perfect opgelost door meteen ander scherm te sturen ... had ook doe hetzelf setje besteld ... duu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had een scherm besteld voor een iPhone 13 deze gemonteerd maar na twee weken kwamen er strepen in het beeld. Ik had via WhatsApp contact gezocht op zaterdag en kreeg diezelfde dag nog reactie! ze... Zobacz więcej
Door eigen fout 2 keer een fout scherm besteld, waarvan de eerste door een erkent mobielreparatiebedrijf is verwijderd door een juiste en duurdere scherm. De tweede nog niet uitgepakt. Beide scherm mo... Zobacz więcej
supermooi scherm en all maar 1 keer laten vallen en ongebruikbaar zijn is wel teleurstellend
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Schermfixen is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hoogwaardige iPhone-onderdelen voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Wij leveren onder andere iPhone-schermen, iPhone-accu’s, tempered glass screenprotectors, reparatiesets en laadaccessoires. Onze focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering, zodat klanten zonder gedoe hun toestel kunnen repareren of onderhouden. Wij hebben jarenlange praktijkervaring met smartphone-reparaties en hebben duizenden iPhone-schermen en batterijen getest. Daardoor weten we exact welke onderdelen goed presteren op het gebied van beeldkwaliteit, helderheid, aanraakgevoeligheid en levensduur. Of het nu gaat om een iPhone scherm kopen of een iPhone accu vervangen: wij selecteren alleen onderdelen die technisch correct passen en betrouwbaar werken. Levertijden • Nederland: vóór 23:59 besteld = morgen in huis • België: vóór 20:00 besteld = morgen in huis Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verzonden met tracking. In Nederland is verzending standaard gratis. Naast onze B2C-webshop richt Schermfixen zich ook op zakelijke klanten en vaste afnemers. Denk aan reparatiebedrijven, telefoonwinkels, IT-dienstverleners en andere organisaties die regelmatig iPhone-onderdelen nodig hebben. Voor B2B-klanten bieden wij persoonlijk contact, duidelijke communicatie en in overleg maatwerkoplossingen. Zakelijke interesse? Dan nodigen wij je uit om direct contact met ons op te nemen. Schermfixen is gevestigd in Nederland en bereikbaar via e-mail, WhatsApp en telefoon. Wij staan voor snelle service, eerlijke informatie en het correct oplossen van vragen of problemen. Onze missie is simpel: betrouwbare iPhone-onderdelen leveren, snel en transparant, voor zowel particulieren als zakelijke klanten.
Dane kontaktowe
Honingstraat 25, 4001 RN, Tiel, Holandia
- info@schermfixen.nl
- schermfixen.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Super fijn bedrijf met goeie service
Super fijn bedrijf! Binnen 24 uur na mijn bestelling had ik het al in huis. Zelf wat problemen met het monteren maar via whatsapp werd er meteen op mijn vraag gereageerd en nu werkt alles helemaal top.

Snelle reactie
Contact gehad met Schermfixen voor advies. Snelle reactie en duidelijke uitleg. Professionele service!
Toppers
Had via Whatsapp contact opgenomen met het bedrijf, gelijk antwoord gekregen en goed geholpen. Fijne klantenservice en chille gasten

Snelle goede servie!!
Had mijn scherm de volgende dag gelijk in huis en de kwaliteit is top!

Doświadczenie Trustpilot