Intet andet end godt at melde herfra Jeg søgte en afløsning for min ældre bimmer. Schelde havde en lækker på vej ind. Efter noget snak om alle detaljer, hvor Anders virkelig kræsede om kunden, fa... Zobacz więcej
Jeg havde været kunde ved Schelde Leasing i snart 4 år og havde fået god service INDTIL, jeg nu sagde at jeg ønskede da min opsigelsesperiode stoppede at aflevere bilen tilbage, da jeg havde købt en n... Zobacz więcej
Ualmindelig god service. Har lige købt en Audi Q3 af Anders Schelde, hvor vi ønskede andre fælge samt trækkrog, hvor det viste sig at trækket var i restordre, Anders gjorde alt tænkelig muligt, for... Zobacz więcej
Super god oplevelse og meget imødekommende service. Måtte dog vente lidt længere end aftalt, med at få bilen, men dette var ikke jeres fejl/skyld. Jeg ser frem til at se, om det samme niveau holder,... Zobacz więcej
Bornholmsvej 11, 4200, Slagelse, Dania
- as@scheldeleasing.dk
- scheldeleasing.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service og behandling
Rigtig god og fair behandling - fantastisk service.
Meget reel ift restværdi og bytte med anden bil.
Har leaset bil flere andre steder men aldrig været tilfreds med service mm, det er jeg helt sikkert hos Scheldeleasing.
Ærlig rådgivning
blev anbefalet hvad der var mest økonomisk fornuftigt for mig, og ikke hvad de nødvendigvis tjente mest på.
Kan anbefales til mit netværk
Perfekt handel og service.
Schelde leasing har stået for alt mht. import af bilen fra Tyskland, ombygning til gule plader og alt andet hvad det medfører, så jeg blot kunne komme og afhente nøglerne.
Bilen stod kniv skarp og var gennemgået fra A-Z af Peter. Ved afhentning blev afsat masser af tid til gennemgang af bilen og dens kunnen.
Alle aftaler mht. priser og leveringstider blev fulgt til punkt og prikke. Jeg er klart genganger i deres butik igen og kan kun anbefale Schede leasing.
Helt exceptionelt god service!
Helt exceptionelt god service!
Vi overtog for et par måneder siden vores bil gennem Schelde Leasing - det er vores første gang med leasing af bil. Anders tog sig rigtig god tid til at fortælle os om det hele, så der var bestemt fuld gennemsigtighed og ro i maven ved indgåelsen af kontrakten.
Efterfølgende har vi haft lidt udfordringer med bilen, hvor vi tog kontakt til Anders, da det var en fejl på bilen inden vores overtagelse, men heller ikke en skade SL kunne have været bevidste om. Her var ingen tøven fra Anders - der blev hurtigt booket tid på værksted og fejlen blev udbedret uden omkostninger for os. Det er flot gjort, da de i princippet kunne have været ligeglade. De vidste at fejlen ikke var forårsaget af os, hvorfor de tog sig af udbedringerne.
Her bliver man bestemt behandlet godt og ikke mindst retfærdigt! Det perfekte sted at lease bil, også hvis det er sin første gang. Det er ikke den sidste bil vi triller ud af SL's indkørsel i!
Fik den bedste service ifm bilskifte i…
Fik den bedste service ifm bilskifte i maj.
Anders var super fleksibel ift at regne på forskellige løsninger og strikkede til sidst en løsning sammen, hvor de også tog min gamle bil i bytte.
Schelde Leasing får min varmeste anbefaling.
Anders har været fantastisk og med os…
Anders har været fantastisk og med os hele vejen.. hans kommunikativ evner er på et meget højt niveau. Han fortæller alt på en yderst tilfredstillende og detaljeret måde. Jeg kommer til at henvende mig som person, erhverv og til at sprede budskabet til andre i mit netværk efter den omgang service fra hans side. Tusind tak for alt.
Vanvittig god service
Vanvittig god service!
Var faldet pladask for en bil hos Schelde Leasing. Peter var ansvarlig og stod for at give al nødvendig info, så jeg var klædt på til, om det var noget for mig eller ej.
Grundet at jeg er under 30 år, var det ikke verdens nemmeste opgave at blive godkendt til finansiering. Men Peter er enormt løsningsorienteret og servicemindet, så han diskede op med forskellige løsninger, og jeg er i dag velkørende og tilfreds.
Man bliver taget i hånden og fulgt gennem processen, så man føler sig i trygge hænder.
Kan kun anbefale at Lease hos Schelde.
Ualmindelig god service.
Ualmindelig god service.
Har lige købt en Audi Q3 af Anders Schelde, hvor vi ønskede andre fælge samt trækkrog, hvor det viste sig at trækket var i restordre, Anders gjorde alt tænkelig muligt, for at skaffe det hurtigt hjem, i alt en meget fin service, hvor alt hvad vi havde aftalt, var til UG👍.
Ikke sidste gang vi handler hos Schelde😀
AMEN DET HER ER TOP SERVICE!
AMEN DET HER ER TOP SERVICE!! 5/5
jeg stod og ville have DRØMME BILEN og anders gjorde alt for det blev muligt!
Der er sååå god service hele vejen igennem og der var bare styr på det hele, og han sagde altid "bare rolig, den klare jeg"
Kan KUN anbefale hvis du skal lease en bil, så det dem her du skal have fat i ;)
Intet andet end godt at melde herfra
Intet andet end godt at melde herfra
Jeg søgte en afløsning for min ældre bimmer. Schelde havde en lækker på vej ind. Efter noget snak om alle detaljer, hvor Anders virkelig kræsede om kunden, fandt vi en fælles løsning.
Jeg har netop fornyet kontrakten med yderligere 1 år, da både bil og leasing firma lever meget fint op til mine forventninger.
Jeg kan klart anbefale dette firma. Du får en yderst kompetent og fokuseret kundeoplevelse uden underlige hændelser. Virker meget professionelt og organiseret - men samtidig helt nede på jorden. Tak.
Anders og Co er gode til at servicere…
Anders og Co er gode til at servicere deres kunder og servicen er i top, kan klart anbefale dem til andre også.
Sjældent har jeg fået så professionel en rådgivning
Sjældent har jeg fået så professionel - og troværdig en rådgivning. Jeg har firmabil, men har været uden i en kortere periode. I den forbindelse havde vi i familien brug for en god bil, som vi kunne komme af med igen efter endt leasing. Vi havde aldrig prøvet privat/flexleasing, men Anders gav os tryghed og var utrolig behjælpelig, da vi skulle afhænde bilen igen.
Jeg kan på det varmeste anbefale andre at rette kontakt, hvis behovet for en privat/erhvervsleasing er til stede og ønsket om en lækker lettere brugt bil er ønsket.
Tak.
Den service jeg modtog fra Schelde…
Den service jeg modtog fra Schelde Leasing og navnlig Anders Schelde var helt unik. Den var ærlig fra dag 1 og til bilen blev leveret. Det var en personlig rådgivning og ingen sleske sælgertricks blev brugt.
Jeg kan klart give de varmeste anbefalinger
FEM STERNER ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Johan Toftegård
Ikke så meget pjat, 100 % professionelle.
Ikke så meget pjat.
Fra start til slut, er det med en fornemmelse af at man er i kompetente hænder.
Bruger helt sikkert Schelde igen.
Magen til fusker firma skal man da lede…
Magen til fusker firma skal man da lede længe efter. Vi leaser en Audi RS5, som har vist sig at have så mange fejl, at de umuligt kan have overset dem alle, ved en obligatorisk gennemgang. Bilen er blevet blevet repeteret for mere en 50.000 på 5 mdr. der skal repeteres for ydeligere 100.000 hvis bilen skal gøres i hæderlig stand. Det er overvejende sandsynligt at bilen har været brugt på bane og er blevet skadet. På et møde lovede de at annullere kontrakten og tage bilen tilbage. Dette er ikke sket, nu trækker de i land. Så nu skal vi igennem retssager mv.
hold dig fra et firma som har så ringe begreb om biler og god moral. Der er heldigvis mange gode og hæderlige leasingfirmaer. Dette er IKKE et af dem.