Kan man ikke lukke sådan et svindelfirma, som ingen, i hvert fald herinde, har hørt om, eller kontaktet med henblik på, at deltage i en eller anden dum konkurrence? Ren og skær forsøg på, at få fol... Zobacz więcej
Sayhello
Zobacz, co mówią recenzenci
Fik så også denne spam her til aften, og undrer mig dybt over hvor de kan have mit telefon nummer fra. Lidt søgning på nettet giver det her info. Ingen person navne umiddelbart. Postboks 1... Zobacz więcej
Fik en irriterende spam sms ang. et marguritesmykke og kunne afmelde ved at skrive SLUT til 1245. Jeg har ikke deltaget i nogen konkurrence, og var så dum sende tilbage for at afmelde det. Læste først... Zobacz więcej
Beder alle der får spam fra disse på sms, sende en mail med følgende paragraf som de har overtrådt, overvejer meget at melde dem til politiet markedsføringslovens § 6, stk. 1, hvis en erhvervsdri... Zobacz więcej
Sayhello til hvad ???
En omgang spam NEJ tak
Har lige fået sms fra dem om et margueritsmykke i forbindelse med en konkurrence
1. Jeg har ikke deltaget i nogen konkurrence.
2 jeg kender intet til sayhello.dk har aldrig stødt på dem før nu.
Var dog heldigvis så klog lige at slå firmaet op inden jeg gjorde noget dumt.
Øh hej?
Tilmelder folk til deres konkurrencer uden deres accept og sender sms spam om gevinster der ikke findes
Say Hello.dk
Jeg har ikke deltaget i nogen konkurrence... og er ikke interesseret i noget smykke.!!!!
Fup og svindel !!!!!
Øhh.. hvor kommer den magueritsmykke konkurrence fra??
Jeg har også fået en SMS fra dem idag. Men jeg mindes overhovedet ikke at være tilmeldt nogen konkurrence og trækker de penge fra mig anmelder jeg dem :-)
hvilken konkurrence??
Fortæl hvilken konkurrence jeg har deltaget i, og jeg skal prøve IKKE at opfatte det som spam!!
Svindlerfirma
Er også blevet SMS-spammet af dette svindlerfirma. Har aldrig hørt om det og har bestemt ikke tilmeldt mig nogen SMS-service. Alligevel skriver de til mig at jeg har vundet et margueritsmykke. "Afmeld denne gratis tilbudsservice: SLUT til 1245." Gu' vil jeg da ej! Men jeg har til gengæld klaget til Forbrugerombudsmanden.
Andre der bliver spammet af firmaet skal huske at klage til dansk@spamklage.dk, så vi kan få stoppet den slags metoder.
Er netop blevet SMS spammet!
Af dette skod firma som jeg aldrig har hørt om før! Føj lav dog en ordentlig forretning så KUNNE det måske være i engang tjente nogle penge! Amatører!
d. 06.09.2012 er netop igen her til aften blevet SMS spammet... og nej jeg sender dem absout ikke nogen afmeldings sms da jeg så ikke aner hvad jeg risikiere! SPAM af verste skuffe.
Spamsvindlere
Virksomheden spammer. Påstår man har vundet en præmie, for at få en til at tilmelde sig en SMS tjeneste, der koster kr. 12,- hvergang man modtager en SMS.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.