1. Zdrowie i kosmetyka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Saunagus.dk tilbyder aromaterapi saunagus for M/K og kun-for-Kvinder, søndage i København. Dvs. vi kører 3 sessioner a 10 min. varighed med forskellige 100% rene ægte æteriske olier. Naturligvis er der 10 min. pause mellem hver session. Fordi vores olie kompositioner er afstemt og tilpasset, efter hvilket formål vi ønsker med saunagusen, er de yderst virksomme. Ex. på søvnløshed, ledsmerter, hovedpine, muskelspændinger, vejrtrækningsproblemer etc. Vi udvikler løbende nye kompositioner, så vi får det bedste ud af de synergier olierne danner, når vi sætter dem sammen. Vores priser er brugervenlige og klippekort kan deles med andre. Vi uddanner nye Gusmestre rundt om i landet. På vores hjemmeside kan du se, hvor du kan opleve vores 3-sessioners Saunagus. http://saunagus.dk

4,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Varme anbefalinger

Det var en fantastisk god oplevelse. Masser af varme og gode olier. Tiden i hver saunagus var passende og der var ikke for lange pauser mellem hver saunagus. Tidspunktet er også fint. Det må ikke bliver alt for sent når man er færdig. - Når det summer i kroppen bagefter, så har det været godt.

21 lutego 2016
Logo Saunagus

Odpowiedź od Saunagus

Hej Jesper
Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at det vi gør er godt.
Kan forstå, at du har prøvet mange saunagus rundt omkring.
Hos os er det jo netop de 3 sessioner i træk med de 10 min. pauser, som har den store effekt. Ja, og så naturligvis de olier som er 100 % rene Æteriske olier i de rette kompositioner, som gør det hele.
Netop som du oplever, kroppen summer og er levende efter gus. Og i flere dage efter........
Vi glæder os til at se dig igen.
Varme hilsner
Elisabeth

Fantastisk oplevelse!

Jeg gik til saunagus med stor skepsis over hvad det overhoved var etc. Men jeg må ærlig erkende at det var den bedste oplevelse jeg længe har haft! Utrolig kompetent team, glade mennesker og en god atmosfære dannede rammen for min skønne oplevelse! Jeg kommer helt sikkert igen!

19 lutego 2016

Fabelagtigt

Min veninde og jeg prøvede saunagus hos saunagus.dk for anden gang 7.2.16.
Og det var samme fantastiske oplevelse som 1. Gang.
Det, at vi får forklaring på oliernes virkning er virkelig godt. Ligesom en rejse udi dufte.
Og virkningerne efterfølgende - ubeskriveligt. Jeg føler mig så udrenset, frisk og glad de efterfølgende dage, og min mave fungerer bare. Forstår ikke helt hvad det er som sker, men det virker.
Kan varmt anbefale deres saunagus.
NB: vi har været mange andre steder, også i udlandet, men effekten af saunagus hos dem, er virkelig fantastisk.

13 lutego 2016
Logo Saunagus

Odpowiedź od Saunagus

Hej Hanne
Tak for din anmeldelse af vore Saunagus Kun for Kvinder.
I vores saunagus, er det kundernes velvære, som har højeste prioritet.
Vi vælger altid vores 100% rene ægte æteriske olier med omhu. Fokus er på detox -udrensning, afbalancering - harmonisering, og boost af immunforsvaret - hold dig rask. Så det glæder mig, at du har oplevet forløbet som det var tilsigtet.
Tak
Varme hilsner
Elisabeth

Saunagus - ***** ;-))

Min kæreste og jeg prøvede deres saunagus og wellnes i søndags. Det var vildt lækkert med alle de der forskellige æteriske olier de brugte i 3 omgange saunagus, vi følte os som nyfødte og sov som lam om natten. Så det vil vi absolut prøve igen.
Vh
Susanne

28 stycznia 2012
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej