Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami metafizycznymi
  2. Gabinet medycyny alternatywnej
  3. Organizacja religijna

Napisane przez firmę

Over Sasspirituelewereld Sasspirituelewereld is een plek voor mensen die zich aangetrokken voelen tot spiritualiteit, intuïtieve ontwikkeling en bewust leven. Vanuit een diepe interesse in energie, spirituele verbinding en innerlijke groei delen wij kennis, ervaringen en bijzondere spirituele objecten. Binnen Sasspirituelewereld vind je onder andere spirituele tools, readings, spirit dolls en andere energetische objecten die gebruikt kunnen worden bij spirituele ontwikkeling, meditatie, rituelen en persoonlijke groei. Veel van deze objecten worden al eeuwenlang in verschillende culturen gebruikt als hulpmiddel om de verbinding tussen de fysieke en spirituele wereld te versterken. Wat Sasspirituelewereld bijzonder maakt is de persoonlijke benadering. Elk object en elke spirit doll heeft een eigen energie, achtergrond en verhaal. Deze worden zorgvuldig beschreven zodat mensen intuïtief kunnen voelen wat bij hen past. Naast het aanbieden van spirituele objecten delen wij ook informatie over energie, bewustzijn, spirituele ervaringen en het werken met intuïtie. Het doel is om mensen te helpen hun eigen spirituele pad te ontdekken en te verdiepen, op een manier die respectvol, open en veilig is. Sasspirituelewereld is ontstaan vanuit een passie voor spiritualiteit en het begeleiden van mensen die meer willen leren over energie, bewustzijn en de verbinding met de spirituele wereld. Wij geloven dat spiritualiteit iets persoonlijks is en dat iedereen zijn of haar eigen pad daarin mag volgen.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Sas is betrouwbaar en eerlijk

Sas is betrouwbaar en eerlijk, alle pakketjes zijn met zorg en aandacht ingepakt, dezelfde dag nog verzonden. Haar healing-s zijn ook heel mooi, niets is teveel, Sas reageert zo goed als meteen.
Ik ben dik tevreden, Sas is zuiver, direct en eerlijk.
Annemieke

24 marca 2026

Sas is betrouwbaar

Sas is betrouwbaar, eerlijk en liefdevol. Al mijn poppen zijn altijd netjes ingepakt, samen met hun goodiebag.
Ze reageert altijd op berichten met vragen en is eerlijk.
Ook de drakenhealing was prettig en heb ik veel aan gehad.

20 marca 2026
Opinia niezależna

Klantvriendelijke vrouw

Klantvriendelijke vrouw, ik heb mijn eerste poppen. En ik mag sturen naar haar bij vragen en ze gaat u met plezier helpen, ik heb wel nog niks ondekt van de poppen. Of toch niet veel, maar dat komt wel. En ik wacht geduldig af. Maar wel een top vrouw!

9 lutego 2026

Sas is heel betrouwbaar

Sas is heel betrouwbaar. Ik heb al veel popjes bij haar gekocht en meerdere readingen, ik ben zeer tevreden over Sas. Ze is snel met pakketjes versturen, en pakt het heel zorgvuldig in.

11 lutego 2026

mooie popjes

ik heb meerdere keren bij haar gekocht en het was altijd goeie kwaliteit. ze is vriendelijk en reageert snel. de popjes zijn erg mooi en worden goed ingepakt. ook wordt het snel verzonden. de readings zijn ook erg goed.

4 lutego 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej