Santander Consumer Bank Sverige Recenzje 552

Wynik TrustScore: 1 na 5

1,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Hade privatleasing hos Santander. Gjorde mig av med bilen och den såldes så som de gör efter privatleasing slut. Va noga med att dubbelkolla efter vad som fanns kvar om där fanns restskuld. Nått som... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Santander är ytterligare en sån bank / företag som gärna hjälper till när man har pengar men får man problem att betala stängs alla dörrar som 2 tons kassa-skåp omedelbart och plötsligt går inget at... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Santander är dom värsta jag varit med om ang KYC. Dels ber dom om frågor inga andra banker frågar om och som grädden på moset skickar dom brev till en adress där jag inte ens är skriven med en tidsfri... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Över ett år efter avslutad leasing fick jag ett krav på 8000 kr för att bilen inte var i gott skick vid överlämnandet. De hänvisade till en testrapport som fortfarande inte delats. Har även fått ko... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Bank
  2. Finansowanie samochodów
  3. Instytucja finansowa
  4. Pozabankowe usługi finansowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Ansök om lån, Fordonslån, billån, MasterCard utan avgifter eller öppna ett sparkonto med bra ränta. Allt utan uppläggningsavgift på nätet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Lagvidrigt beteende?

Jag stängde mitt konto hos Santander i Februari. Nu, Juli, har jag mottagit en faktura för ett (visserligen riktigt) köp som gjorts med mitt kort hos Santander - som rimligen inte borde ha gått igenom. Jag tycker det vore interessant att tala med en jurist om hur lagligt detta är.

16 lipca 2024

Oseriöst

Santander borde skicka ut en faktura innan de skickar en "påminnelse" med oskäliga avgifter och säger upp kontot. Seriösa företag har en telefontjänst som det går att komma fram till inom rimlig tid och att det finns en mail- och postadress så att man kan kontakta dem den vägen. Trodde att det blivit en miss i kommunikationen men när jag läser omdömena här så verkar det som man satt i system att mjölka pengar av sina kunder istället för att vårda relationen.

10 lipca 2024

Urusel kundservice

Urusel kundservice. 2timmars väntetid i telefonkö. Enligt hemsidan 48 timmars svarstid på meddelanden… vi väntar fortfarande efter 3 veckor.

15 lipca 2024

0 av 5

0 av 5
Går inte att nå kundtjänst och vårt avtal på bilen är felaktigt.
Detta företaget sysslar med bedrägeri!

16 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Riktigt dålig service och bemötande

Riktigt dålig service och bemötande! De ringde upp och blev både otrevliga och smått hotfulla när jag tackade nej till deras låneförsäkring. De har höjt räntan på billån från 4 till 8 procent och vill inte sänka när styrräntan går ner. De känns helt enkelt inte som en pålitlig bank och jag avråder starkt från att ha med dem att göra.

8 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Noll stjärnor är ett mer rättvisande…

Noll stjärnor är ett mer rättvisande betyg.
Privatleasar en Kia och precis som för många andra har avgiften höjts med ca 20% sedan jag inledde avtalet i juni 22.
Santander säger tvär-nej till att överlåta avtalet så man sitter fast.
Nu är det bara att hoppas att inga fler obehagliga överraskningar dyker upp i samband med återlämnandet, vilket jag också hört att folk råkat ut för.
Ska aldrig med ha något att göra med Santander!

7 lipca 2024

Aldrig mer Santander

Om man kunde välja Noll stjärnor hade de fått detta. Har varit kund hos GE moneybank som tydligen blev uppköpta eller något av Santander och allt blev sämst. De hänvisar att man kan chatta med dem men det är en bot som är värdelös. Telefonkö aldrig under 1 timme. I telefonkön kan man välja att bli uppringd vilket jag testade en gång i mars 2024....De har fortfarande inte ringt upp mig.
Har pratat med handläggare som visserligen är trevlig men de lovar saker som de inte sedan genomför och de verkar inte ha vidare värst hög kompetens. Har helt avslutat mina konton hos dem men tyvärr har jag leasingbilen knuten till dem. Om jag inte varit i behov av en bil så hade jag inte tagit ut denna bil när jag såg att det var Santander som hade leasingavtalet. Samma elände med telefonkön och ingen vidare hjälp och mail som de skickar ibland kan man inte svara på. När man skickar meddelande i internetbanken tar det upp till 2 veckor innan de svarar. Sämsta banken helt enkelt. Kommer inte leasa någon bil som har Santander som partner. Ser även här i andra inlägg att det verkar bli problem med återlämningen. Suck.

3 lipca 2024

VARNING FÖR SANTANDER

Är helt otroligt hur dålig service man kan ha. " bli uppringd och behåll köplats " = ringde kl 11.00, 16.40 ringde de upp en signal och när man svarar så tutar det tre signaler och försvinner. Har mailat dem en gång i månaden sedan oktober. Leasingavtalet stämmer ej. BARA PROBLEM

1 lipca 2024

Inloggningsproblem

Det har inte gått att logga in på 5 timmar. Telefonkö i 4,5 timmar, ännu inget svar. Automatisk hänvisning till chatt och internetbank (som inte fungerar). Inte så snabbt om man inte ens kommer i in eller i kontakt.

2 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Vi saknade några fakturor från dem

Vi saknade några fakturor från dem. Jag försökte att ringa till de i två dagar och fick inget svar. Jag försökte även att chatta med dem via deras chatt funktion och den var så värdelös och fick inget hjälp.

2 lipca 2024

Santander förtjänar 0 av 5

Hade man kunnat ge dem 0 hade jag gjort det.
Svarade inte ens. Satt 3,5 timmar i telefonkö för att få ut årsredovisning samt leasingavtal som de inte skickat ut.
Bröts vid 16:00 när deras telefontid löpte ut för dagen.
Deras chat (ai samt person bakom knapparna) hänvisar till telefonsamtal eller chatten för leasingavtal som är öppen mellan 09-10 vardagar.
Upplever det som ett blufföretag och kommer byta illa kvickt nästa vardag.
Dåligt kundbemötande hade varit bättre än inget kundbemötande alls.

1 lipca 2024

Ett stort skämt

Ett stort skämt! Otrevlig kundtjänst med telefonkö i evigheter! Har betalat in för mycket på ett tidigare billån som nu är löst. Santander kunde se detta, men kunde inte hjälpa till via telefon utan sa att jag skulle skicka ett meddelande i internetbanken. När jag försökte detta går det inte då jag inte har något konto i banken. Chatten är totalt värdelös! Blir till att sitta timvis i telefonkö igen för jag ska ha tillbaka mina pengar! Sämsta jag varit med om!

24 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej