Hade privatleasing hos Santander. Gjorde mig av med bilen och den såldes så som de gör efter privatleasing slut. Va noga med att dubbelkolla efter vad som fanns kvar om där fanns restskuld. Nått som... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Santander är ytterligare en sån bank / företag som gärna hjälper till när man har pengar men får man problem att betala stängs alla dörrar som 2 tons kassa-skåp omedelbart och plötsligt går inget at... Zobacz więcej
Santander är dom värsta jag varit med om ang KYC. Dels ber dom om frågor inga andra banker frågar om och som grädden på moset skickar dom brev till en adress där jag inte ens är skriven med en tidsfri... Zobacz więcej
Över ett år efter avslutad leasing fick jag ett krav på 8000 kr för att bilen inte var i gott skick vid överlämnandet. De hänvisade till en testrapport som fortfarande inte delats. Har även fått ko... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ansök om lån, Fordonslån, billån, MasterCard utan avgifter eller öppna ett sparkonto med bra ränta. Allt utan uppläggningsavgift på nätet.
Dane kontaktowe
Strandveien 18, 1366, Stany Zjednoczone
- santander.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Santander Consumers banktjänster fungerar inte alltid
Santander verkar inte förstå att dom är en BANK och att deras tjänster alltid ska fungera. Jag har gjort några överföringar till min huvudbank de senaste 3 månaderna och det varit problem varje gång. 'Försök senare' står det på skärmen. För tre månader sedan visades inget felmeddelande och jag väntade efter 30 dagar på att pengarna skulle dyka upp hos min huvudbank. Dom kom aldrig eftersom överföringen inte hade fungerat. I dag skulle jag registrera en överföring igen. Då var det problem igen. Meddelandet 'försök om en stund' visades på skärmen. Jag ringde kundtjänsten som skulle ta detta vidare internt. Dom ville också få in ett mail till deras 'klagomålsmail' och det fick dom. Det är klart tröttsamt när företag 'leker bank'.
Urusel bank
Urusel bank! Från bemötande till handling. Välj annat alternativ. De ser bara till att vilseleda kunden för egen vinning. Varnar verkligen för Santander.
Mitt kort användes sex gånger i januari…
Mitt kort användes sex gånger i januari 2025 (totalt ca 5000 SEK) i Kalifornien, där jag inte varit på flera år! Reklamerade förstås. Den s.k. Kundtjänsten säger att handläggningstiden är ca. 4 månader och att jag måste betala under tiden. (Annars….?)
Uselt att behandla kunder på detta sätt, i synnerhet när detta borde vara ett uppenbart enkelt ärende.
Har klippt och slängt mitt Santanderkort.
Advarsel
Advarsel. Undersøg grundigt om banken leverer den service du forventer inden du bliver kunde i banken. Jeg har en opsparingskonto i banken, og har haft det i flere år. Jeg har prøvet at kontakte banken for at afmelde nyhedsbreve. Deres anvisning på nettet er fejlagtig. Det er næsten umuligt at komme til at tale med en medarbejder. Min konto forlænges ikke til sommer hvor den udløber. Jeg ønsker en mere servicevenlig bank, som man kan komme i kontakt med og ikke kun en chatrobot, som alligevel ikke kan give nogen brugbare svar.
USELT FÖRETAG!!!
USELT FÖRETAG!!!! VARNING!!!
chockhöjer räntan och vägrar ge med sig om att " räntesänkning" som de sänder ut INTE gäller mig p.g.a att vi tecknade om vårt lån senare (alltså går räntan upp enligt företaget) och vi har inte rätt till sänkning! Först sänker sedan chockhöjer! Nä tyvärr santander, NI ÄR INTE SERIÖSA!!! VARNING!!
Tänk er för innan ni tecknar billån med…
Tänk er för innan ni tecknar billån med dessa. I mitt exempel, 3 år rörlig ränta med restskuld. Budskapet är att "efter 3 år kan du välja att fortsätta betala" eller tex byta bil.
Vad de INTE säger är att de chockhöjer räntan när du inte har något val. Efter mina 3 år fick jag ett besked om att den höjs med 3,4% utan minsta chans till förhandling. Uselt sätt att behandla sina kunder Santander!
Omöjligt att få svar eller hjälp
Omöjligt att få svar eller hjälp. Extremt långa väntetider i telefonkö - för att sedan bara bli bortkopplad mitt i en mening. Värdelös chatfunktion, mejl är bara att glömma. Den här "banken" har granskats av Finansinspektionen av en anledning. Som konsument kan man välja bland väldigt många andra bättre - och seriösare - alternativ. Håll er borta från dessa skojare som har allt annat än rent mjöl i påsen!
Senast jag tog lån via Santander…
Senast jag tog lån via Santander skickade dom till slut en avi att jag var skuldfri...och tog betalt för avin.
Och vad man kan läsa här tycks det vara en riktig skojarbank. En bank jag kommer att undvika.
Bedrövligt bemötande!
Bedrövligt bemötande! Håll dig borta från Santander
Ska man skratta eller gråta åt eländet
Ska man skratta eller gråta åt eländet? Värre än en Monty Python scetch. Orkar inte ens förklara allt dravel. Pinsamt, eller är det bara skev humor man får se det som? Vill bara varna andra. HA ALDRIG MED DESSA SKOJARE ATT GÖRA! Kunde man ge 0 stjärnor hade jag gjort det. Finns inte ett enda rätt på någon enda avdelning i denna "bank".
Jag skulle föra över en halv miljon…
Jag skulle föra över en halv miljon från sparkonto. Går inte, ingen avisering dyker upp i bankid. De har haft problem, men det meddelandet i banken har legat sedan innan jul, nu är det efter nyår.
Är det ens lagligt att man inte kan komma åt sina pengar?
Sitter i telefonkö. Uppskattad svarstid 1 tim 10 min. Gode gud så oseriöst. Only in Norway...
Nöjda kunder ingen prioritet för Santander.
Kundnöjdhet verkar inte finnas som mål i deras arbete överhuvudtaget. Snabba med att höja räntor men sänka är inget som är intressant för dem.
Rekommenderas ej
Var tvungen att gå via dem för att kunna betala för en sak. Gick inte att lösa via kort och annat.
Fakturan kom och den saknade spec. Jag ringde och även chattade. De kunde inte fixa ett kvitto med spec. Revisorn kräver spec. på fakturor. Så jag vet ej hur det kommer att gå vid dekarationen?
En chef på Santander skulle ringa upp, men hörde aldrig av sig, trots påminnelser. Även otrevlig och ohjälpsam personal på Santander.
Märkligt företag. Jag försöker vara trevlig och göra rätt för mig, men samarbetsviljan från Santander är/var noll.
Referensnummer Santander:
107077610c/13/10581876/510002371-527
Världelös räntehantering på leasing
Världelös räntehantering på leasing, hade en Kia och under dom 3åren så gick räntan endast upp,Santander var jäkligt snabba på att höja räntan och till sist var bilen mer är 1000kr dyrare per månad, har ny bil nu (Var tvungen att ta Santander då inget annat bolag erbjöds samt att bilen var ett "klipp"),nu efter sänkning av räntan så går det i sirapsfart, och efter styrräntan sänkts 0.75% så har Santander inte gjort ett dugg åt leasingräntan.
Sedan skall varenda bilhandlare se sig i spegeln och fråga sig varför dom fortsätter använda en utländsk lallarbank?? Hedin bil får automatisk sämre betyg av mig pga val av finansbolag.
So bad !!!!!!!!
Oh my god… where should I start… really bad consumer service and I mean really bad. It was all set for my loan they said but then nothing happens and when I phone them I was suddenly not in their system. Please pick any other bank then Santander, any other!!!
Välj INTE Santander bank
Välj INTE Santander bank, de är inte seriösa, när Riksbanken höjde räntan då höjde de bilen leasings avgift direkt samma dag men nu när Riksbanken sänker då fortsätter de med samma avgifter och sänker inte, har försökt kontakta dem utan resultat, nån myndighet borde ha koll på dem tycker man,
Gick tyvärr inte att ge minus
Gick tyvärr inte att ge minus, annars hade dom fått det ! Sänker direkt inlåningsräntan, men låneräntan fortsätter dom med samma nivå, så nettot för dom blir bättre vinst ! AKTA ER FÖR SANTANDER !!!!!!
Väntade o väntade att jag skulle få…
Välj en annan långivare
Jag väntade o väntade att jag skulle få pengarna utbetalda, skrev till dem o de sa att det är på gång. Tog kontakt igen efter 8 dagar och då säger de att jag fått avslag..inte skickat något meddelande om det och kunde inte säga varför..
Leta efter en bättre bank
Om du har chansen att finansiera via annat bolag så ta den.
Att som internationell storbank hålla på med aviavgift administrationsavgift eller fakturaavgift utan möjlighet att bli av med den via e-faktura eller autogiro är bara småsint och vidrigt.
Bojkotta banker som håller på med detta systematiskt.
Du betalar tusenlappar i slutänden som du inte får någonting alls för
Ett fruktansvärt företag
Ett fruktansvärt företag. Blåser leasingkunder, enorma väntetider i ”kundservice” och sedan kravbrev istället för fakturor. Undvik dem!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.