Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

November 2025 een baardtrimmer gekocht. Helaas na 1,5 gaf de accu problemen en functioneerde de trimmer niet meer naar behoren. Contact gezocht met Sansbeaute. Gezien de garantie van 2 jaar hebben zij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb in het weekend gemaild naar het support team van Sansbeauté, en op een zaterdag gelijk reactie gekregen. Vervolgens is het gesprek door gegaan op zondag en hebben ze telkens gelijk reactie gege... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vorig jaar oktober heb ik de 4-in-1 trimmer gekocht. Het is een fijn apparaat met verschillende opzetstukken. Helaas deed 't apparaat na 4 maanden niets meer. Contact gezocht met Sansbeauté. Kreeg s... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Voor mijn verjaardag kreeg ik een fohn met diffuser. Bij het openen van de door hoorde ik onmiddellijk iets ratelen, alsof er iets viel. Dat bleek ook zo te zijn, bij nader onderzoek bleek er een pinn... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Top service!

Een fijne airstyler 8 in 1 aangeschaft bij Sansbeauté. Mijn haar zit er fantastisch door! Helaas kreeg ik afgelopen week een foutmelding op het apparaat, ze leverde supersnelle service om het apparaat te vervangen, simpelweg top service!!

24 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Heb inmiddels 2e apparaat in 1 jaar

Heb inmiddels 2e apparaat in 1 jaar, en exact zelfde problemen, kan niet goed tegen vocht en gaan eigen leven leiden erdoor, spontaan springen ze aan,en reageren niet op de aan/uit knop meer, dus kortom elektronisch niet goed, scheert wel goed (mits het er zin in heeft)

23 marca 2026
Logo Sansbeauté®

Odpowiedź od Sansbeauté®

Beste Arnold,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je dit probleem ervaart.

Zou je ons je bestelnummer willen doorgeven via info@sansbeaute.nl? Dan kunnen we dit voor je nakijken. We controleren daarbij ook eerst of het betreffende model geschikt is voor gebruik onder natte omstandigheden (waterproof), zodat we je gericht verder kunnen helpen.

We horen graag van je.

Team Sansbeauté

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service na defect product

Onlangs kocht ik de Sansbeauté 8-in-1 Airstyler. Helaas vertoonde het apparaat bij het derde gebruik een defect (kortsluiting). Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice en ben zeer netjes geholpen door Anna en Vera.
​Hoewel er in eerste instantie werd gevraagd om een review in ruil voor een snelle oplossing, werd er na mijn feedback over de veiligheid direct geschakeld. Er is zonder verdere voorwaarden kosteloos een vervangend apparaat naar mij opgestuurd.
​Het nieuwe toestel is inmiddels binnen, werkt perfect en ik ben erg blij met hoe dit is opgelost. Snelle communicatie en een bedrijf dat echt achter de kwaliteit van hun producten staat. Aanrader!

21 marca 2026

Wow top airwrap

Wow, heerlijk een bestelling die en snel geleverd is én top werkt! Het komt als een cadeautje binnen werkt zo easy dat een kleuter het nog kan (bij wijze van). ik kocht de airwrap met box.. die echt super mooi is van nep leer! ( en ik vulde zelf het verkeerde email adres in .. de helpdesk was super reageerde snel en dit alles leverde 0 vertraging op. pakje volgende dag in huis.

Oceniono na 5 z 5

Ik raad het iedereen aan.

Ik heb 2 apparaten, ben heel erg tevreden. Kan ze bijna niet missen uit mijn dagelijkse routine. Ik raad het iedereen aan. Het werkt echt net zo goed als de dure merk alleen vriendelijker voor je portomonnee.

16 marca 2026

Top apparaat

Top apparaat! Acculading gaat lang mee en blijft scherp qua mesjes. Voelt ook degelijk aan! Erg tevreden mee, aanbevelingswaardig!!

15 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik was eerst heel skeptisch

Ik was eerst heel skeptisch, had al wat alternatieven uitgeprobeerd en was erg teleurgesteld.
Ik bestelde de sansbeaute wet to dry en kreeg hem al de volgende dag bezorgd met DHL. Ik ben zo mega verrast 🤩 dat ik hem ga houden. Mijn haar is glad en zacht en binnen enkele minuten klaar!
Dus echt een aanrader!!!

15 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

Ik vind de san straight erg fijn maar…

Ik vind de san straight erg fijn maar ik heb nu al meerdere keren ervaring gehad dat de platen mijn haar doorbranden. Na aanleiding van het probleem contact opgenomen met de klantenservice die het heel gauw oppakte. Hierbij de review en ik hoop dat mijn probleem gauw opgelost word. Verder een fijne samenwerking

14 marca 2026

Super service

Ik gebruik en product van Sansbeaute van September 2024.Gisteren ben ik voortreffelijk geholpen, heel prettige service ervaring, echt meedenkend .
Super selle bezorging.

Oceniono na 5 z 5

Goede service en goed product

Voor het eerst iets gekocht bij dit bedrijf. Dit is me heel goed bevallen. Contact met de klantenservice was perfect. Na mijn vraag over een foutmelding op mijn gekochte apparaat erg goed en snel geholpen. Ik heb de wet-to-dry styletang gekocht. Echt een super apparaat. Tegelijkertijd drogen en stylen werkt super goed. Mijn haar wordt er mooi glad van.

12 marca 2026

Prima service

De damestrimmer van Sanbeaute werkt prima. Vooral de epilator bevalt mij erg goed, voor zowel wenkbrauwen, bovenlip als kin, erg blij mee. De huid voelt erna zacht aan. Toen ik een klacht had, werd er snel en adequaat gereageerd. Dus prima service.

12 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Afgelopen zaterdag besteld en tot op…

Afgelopen zaterdag besteld en tot op heden niets mogen ontvangen. Meerdere mails gestuurd, en je krijgt elke keer een standaard antwoord ( het is doorgestuurd naar de juiste afdeling, binnen 1 a 2 dagen nog geen track and trace neem dan contact op). Als je door blijft vragen in een mail, reageren ze gewoonweg niet.
Ben bang dat t oplichters zijn!!!!!

7 marca 2026
Logo Sansbeauté®

Odpowiedź od Sansbeauté®

Hi Natasja,

Bedankt voor je reactie.

We begrijpen je frustratie volledig en bieden onze excuses aan voor de vertraging. Helaas is je pakketje niet verwerkt door onze logistieke partner. We zijn momenteel aan het uitzoeken wat hiervan de oorzaak is geweest, maar nemen hier uiteraard de volledige verantwoordelijkheid voor.

We willen daarnaast aangeven dat we er alles aan hebben gedaan om jouw case en pakket bij onze logistieke partner onder de aandacht te brengen en dit te versnellen. Ook hebben we zo snel mogelijk op je e-mails gereageerd en je verzoek tot annulering direct doorgezet.

Daarom vinden we het jammer dat je ons neerzet als oplichters, terwijl we steeds tijdig hebben gereageerd op je berichten en actief hebben geprobeerd je te helpen. Daarnaast laten de overige reviews op onze pagina zien dat we onze klanten normaal gesproken gewoon netjes helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten, we helpen je graag verder.

Team Sansbeauté

Top product en service

Ik ben super tevreden over de bikinitrimmer van Sansbeauté 4 in 1 ! Werkt perfect !
Ook de service is tip top in orde !
Ik raad deze zeker en vast aan !

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej