Maaike heeft ons uitstekend geholpen met heel veel geduld en liefdevol. Als ik weet wat ik nodig heb wat nog bekeken moet worden door de aannemer kom ik zeker terug bij Maaike bij sani-dump Almere. Ik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helaas was onze douchekraan niet het juiste formaat, vriendelijk gevraagd om dit om te ruilen voor het juiste formaat: “niet mogelijk want wij nemen geen voorraad”! Douchecombinatie van € 1450,00!! Ge... Zobacz więcej
Offerte: Sani-dump Almere heeft ons uitstekend geholpen met het samenstellen van onze nieuwe badkamer en toiletten. We zijn altijd met veel geduld en aandacht geholpen door Xander en Sylvan. Omdat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer goede ervaring bij Sani-Dump Almere. Voor onze badkamer zijn we uitstekend geholpen door Sander. Hij nam de tijd om mee te denken, gaf duidelijk en eerlijk advies en maakte een verzorgde 3D-t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Washingtonstraat 7, 1334 LP, Almere Buiten, Flevoland, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vanavond geweest bij Sani dump Almere! Wat een fantastisch team! (Toppers, Xander, Silvan,Robin en Remco) Zo fijn geadviseerd en geholpen ! Zelfs verwend met heerlijke cappuccino en apfelstrudel!
Badkamer aangeschaft en voel mij een blij mens!!!
Wat een fantastische winkel.
Wij zijn bij Sani dump Almere geweest.
Fantastisch geholpen en geadviseerd.
Heerlijke koffie en fijne manier van meedenken. Heel vriendelijk personeel.
Robin, Silvan, Xander en Remco.
In SaniDump Almere, geweldig geholpen door Robin. Een man met humor en die goed met je mee denkt. Hij adviseert met wat wel en wat niet kan.
Eind gesprek gehad met Silvan die veel voor je kan betekenen met de prijs.
Heel open en vriendelijk ontvangen zonder dat er druk op je gelegd wordt.
In filiaal in Almere geweest bij Xander. Vriendelijke service, nemen de tijd voor je.
Paar keer dingen aangepast en bleven geduldig.
Tijdens het maken van de offerte werden we erg goed begeleid door Robin en zijn collega’s. Ze namen de tijd om mee te denken en gaven goede adviezen. Omgang was erg fijn. Offerte gekregen met een scherpe prijs!
Paar dagen later wilde we wat aanpassingen maken aan de offerte.
Snel een afspraak kunnen maken en weer keurig geholpen. Er werd niet moeilijk gedaan.
Kortom, TOP ervaring met dit bedrijf! Bedankt Robin & collega’s.
We zijn in Sani-Dump Almere buiten geholpen
Goede service. Denkt mee. Goede prijs. Snelle levering. Bedankt!
Wij zijn onwijs goed geholpen door Robin en zijn collega in Almere. Je kunt hier goede prijs afspraken maken en vakkundig geholpen. We kwamen lastminute binnen en toch geholpen na de sluitingstijd. Duidelijk dat de klant centraal staat. Top gedaan mannen.
Vandaag een afspraak gehad bij Robin. Hij heeft de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en tot een mooi eindresultaat te komen. Eindstand hebben wij een prachtige badkamer besteld, voor een mooie prijs.
Mooie badkamer kunnen samenstellen samen met Robin van sanidump Almere.
Veel geduld en alles met veel aandacht doorlopen
**Geweldige service bij Sani Dump Almere Buiten!**
Bij Sani Dump Almere Buiten werd ik als starter op de woningmarkt uitstekend geholpen door Silvan en Robin. Ze namen de tijd om met me mee te denken, gaven eerlijk advies en hielpen me de beste keuzes binnen mijn budget te maken. Het ruime assortiment biedt voor ieder wat wils, met kwalitatieve merken tegen scherpe prijzen.
Wat extra fijn was, is dat er een mooie 3D-tekening werd gemaakt, waardoor ik direct een goed beeld kreeg van het eindresultaat.
Dankzij hun hulp en advies heb ik nu een stijlvolle en betaalbare badkamer. Echt een aanrader!