Sani4All - Vianen Recenzje 22

4,3

Hagenweg 3E, 4131 LX Vianen, Utrecht, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Erg fijn geholpen. Goede service. Alles is goed verlopen. De badkamer en de wc zijn ook keurig gemonteerd. Echt een aanrader

Oceniono na 5 z 5

In januari 2025 een complete badkamer en toilet gekocht bij Sani4All Vianen. Heel goed geadviseerd door Evert Derksen. Hij had kennis van zaken en ook na aankoop altijd bereid vragen te beantwoorden.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wyposażenie łazienek
  2. Projektant łazienek
  3. Sklep z drzwiami prysznicowymi
  4. Sklep z glazurą

O Sani4All - Vianen

Napisane przez firmę

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

Dane kontaktowe

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Erg fijn geholpen

22 kwietnia 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Vianen! Fijn dat alles zo goed is verlopen en jullie zo tevreden zijn over de service en montage van de badkamer en wc. Mooi dat het eindresultaat netjes is uitgevoerd en alles naar wens is. Geniet van het eindresultaat!

Erg fijne winkel

Goed meegedacht door Klaas-Jan, we hadden een duidelijk budget en dit werd goed gerespecteerd. We wilden graag een wc in de badkamer, die er nog niet in zat, maar door een ander type bad werd dit mogelijk gemaakt. Ook erg tevreden over het Installatiebedrijf dat de badkamer heeft geïnstalleerd!

20 grudnia 2025

Beste Dianne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Vianen! Fijn dat Klaas-Jan zo goed heeft meegedacht en jullie budget heeft gerespecteerd. Mooi dat de wc toch in de badkamer kon worden gerealiseerd door een slimme keuze in het ontwerp. Ook goed om te horen dat de installatie zo naar tevredenheid is verlopen. Geniet van het eindresultaat!

Oceniono na 5 z 5

Badkamer en toiletten laten renoveren

Badkamer en toiletten laten renoveren.
Alles prima geregeld. Denken mee met de klant en lossen problemen direct op.
Top!

7 sierpnia 2025

Beste Mariëtte,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Vianen! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, en dat er goed met jullie is meegedacht en de problemen direct zijn opgelost. Wij wensen jullie heel veel plezier met het eindresultaat!

Wij zijn perfect geholpen

Wij zijn perfect geholpen, levering was zo als afgesproken. Wij zijn uiterst tevreden over de geleverde producten.

6 sierpnia 2025

Beste Han,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Vianen! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Geweldig dat de levering volgens afspraak verliep en dat jullie tevreden zijn met de producten. Dank voor het delen van jullie ervaring!

Oceniono na 4 z 5

Snelle en soepele oplossing defecte badstop

De springveer van de badstop (in de badkuip) ging niet meer fatsoenlijk dicht. Dit probleem aangekaart bij Sani4all Vianen, waar wij zo’n 3 jaar geleden onze gehele badkamer hebben aangeschaft.

Dit werd direct goed opgepakt. Binnen 1 week konden wij het product afhalen. Ik had alleen een springveer nodig, deze was helaas niet direct leverbaar, dus heeft Sani4all de gehele badstop (inclusief springveer) voor ons besteld; ook dit geheel kosteloos!

Fijne en snelle service en nog altijd blij dat wij onze badkamer hier hebben aangeschaft.

23 lipca 2025

Beste J,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Vianen! Wat fijn om te lezen dat jullie zo snel en kosteloos geholpen zijn door onze vestiging in Vianen. Wat leuk dat jullie nog steeds blij zijn met jullie badkamer en de service!

Complete badkamer en toilet gekocht bij Sani4All Vianen

De levering was op tijd en goed verzorgd. Er ontbrak een spiegel voor het toilet maar deze werd zonder problemen nageleverd. Prima materiaal.

14 stycznia 2025

Beste GM,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Vianen! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het goede advies en de service van Evert. Ook fijn dat je blij bent met onze producten. We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe badkamer en toiletruimte!

Bij Sani4All complete badkamer besteld

Bij Sani4All complete badkamer besteld. Ben netjes ontvangen en er is ruim de tijd genomen samen alles op te stellen. Latere kleine onduidelijkheden werden ook snel opgelost. Levering was conform afspraak en de aannemer via Sani4All (de familiecombinatie Rose Bouw, Pauw Bouw en Hoogland Bouw) heeft steeds in goed overleg alles ook keurig en op tijd geïnstalleerd.

28 lutego 2025

Beste Arthur,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Vianen! Wat fijn om te lezen dat jullie zo netjes zijn ontvangen en dat er ruim de tijd voor jullie is genomen om het ontwerp samen te stellen. Wij wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe badkamer!

Oceniono na 5 z 5

Bij Sani4All worden afspraken waar gemaakt.

Vriendelijke ontvangst bij Sani4All te Harderwijk. Het bedrijf is eerder opengegaan dan de planning was, dus nog niet alle showmodellen waren klaar. Ondanks deze drukte voor het personeel zijn we zeer prettig en vakkundig geholpen, meneer nam alle tijd voor ons. We kregen een mooie 3D tekening mee, wat een duidelijk beeld geeft van hoe de badkamer er uit komt te zien. Wij gingen voor “Nieuwe badkamer inclusief montage”. Dit nam bij ons een grote zorg weg. De vakkundige monteurs die leidingen verleggen, elektra in orde maken en de badkamer plaatsen, hebben ons appartement maar ook de omgeving netjes afgedekt. Na afloop van de montage is alles weggehaald en het afval keurig opgeruimd. Sani4All (te Harderwijk) is absoluut een aanrader voor mensen die een nieuwe badkamer willen en eventueel de zorg uit handen willen geven. Bij Sani4All worden afspraken waar gemaakt.

10 marca 2025

Beste Onno,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Harderwijk. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het gehele proces inclusief de montage. We wensen je veel plezier met de nieuwe badkamer, geniet ervan!

Oceniono na 1 z 5

Slechte ervaring

Onze badkamer bij Martijn gekocht. Reageerde soms niet of pas laat en kregen het gevoel dat hij vooral veel wilde verkopen. Eerst werd gezegd dat de aannemer niet duurder dan een bepaald bedrag zou zijn. Vervolgens bleek de aannemer (Kosta van MPhillipe) een stuk duurder maar dat zou dan wel echt een goede aannemer zijn die fijn communiceert. Helaas bleek dit ook dit weer een verkooptruc: onze badkamer heeft enorm veel gebreken en zowel de aannemer als Sani4all reageren nergens op.

12 kwietnia 2025

Beste Milo,

Wat jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden. Zou je je verhaal met ons willen delen via klantenservice@sani4all.nl? We kijken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen.

Oceniono na 5 z 5

Geweldig geholpen ondanks dat ik…

Geweldig geholpen ondanks dat ik problemen had met een aankoop bij een collega, die was gestopt met de zaak!

7 lutego 2025

Beste Gerbert,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Vianen. Wat fijn om te lezen dat je alsnog geweldig geholpen bent. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Oceniono na 3 z 5

Hetzien van eerdere review!

Helaas moet ik mijn eerdere review herzien. Doordat er in het beginsel veel te weinig tegels waren besteld, moesten we nog twee dozen worden besteld. Hetgeen door verschillende redenen heel erg lang duurde. En 18 november 2024 waren de tegels binnen gekomen en die zijn verkeerd besteld waren blauw ipv licht grijs. Plaatsing 28 oktober dient nog te worden afgemaakt, Vraag is of het nog op korte termijn is. Zeer vervelend en was niet nodig geweest.

18 listopada 2024

Beste Marcel,

Wat vervelend dat de verkeerde tegels zijn binnengekomen. Ik heb het doorgezet naar Sani4All Vianen en zij al contact met je opgenomen. Ik ga ervanuit dat het direct naar tevredenheid wordt opgelost.

Zeer klant vriendelijk

Zeer klant vriendelijk! Locatie Vianen
Al bij de bestelling en het uitzoeken heel vriendelijk geholpen en heel bereikbaar. Bij levering alles met nummers welke overeenkwamen met de pakbon, super makkelijk!
En dan blijkt er toch een productiefout in een artikel te zitten, maar wordt dat heel coulant opgepakt en naar alle tevredenheid opgelost. Perfect!

14 listopada 2024

Beste André,

Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent over en de productiefout direct werd opgepakt en is opgelost. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Oceniono na 1 z 5

Koop hier niet je nieuwe badkamer!!!

Een aantal maanden geleden een badkamer gekocht bij Sani4All te Vianen..
We werden geholpen door Martijn. De badkamer werd geleverd en al snel kwam het nieuws dat er meerdere dingen niet op voorraad waren. Waaronder het bad, en badmeubel. Kan gebeuren we begrijpen dat een winkel afhankelijk is van de voorraad. Uiterraad wilde Sani4All wel eerst al het geld op hun rekening hebben staan, voordat we dit bovenstaande te horen kregen. De inbouwnis hadden we terug gestuurd omdat we deze ergens anders gekocht hadden. Weken en heel veel telefoontjes later kregen we uiteindelijk ons geld hiervoor terug!
De badkamer is erg mooi geworden, maar erg jammer dat we er zoveel stress van hebben gehad, en overal achteraan moesten bellen. Dit bovenstaande is echt een aandachtspunt!

31 października 2024

Beste Wendy van Spronsen,

Wat vervelend om te lezen dat het niet naar tevredenheid verlopen is. We willen je graag verder helpen om dit alsnog recht te zetten. Zou je je klacht met je gegevens willen mailen naar klantenservice@sani4all.nl? Dan pakken we het graag verder voor je op!

We zien het graag tegemoet, alvast bedankt!

Mooie winkel en producten

Leuke winkel met mooie producten. Ondanks dat wij het budget niet bleken te hebben voor een badkamer zijn we hier wel perfect geholpen en legde Martijn alles keurig netjes aan ons uit. Als we hebben gespaard komen we hier zeker terug!

30 października 2024

Beste Melanie,

Bedankt voor de positieve 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat Martijn jullie zo goed heeft kunnen helpen en jullie heeft meegenomen in het eerste stadium. We waarderen jullie enthousiasme en kijken ernaar uit jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen zodra het zover is.

Klant vriendelijkheid!

Meteen goed en uitgebreid geholpen door Sam Koenheim.
Hij hield jij op de hoogte, en was altijd bereikbaar en bereid vlot te antwoorden.
Bestellingen waren aangeleverd..1 spiegel was versplinterd in de hoek, en er werd meteen een nieuwe verzonden. Levering kwam 1 week later en daarvan ben ik op tijd op de hoogte gehouden. Zoals het hoort.

1 kwietnia 2024

Beste L. Coskun,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat Sam Koenheim je meteen goed en uitgebreid heeft geholpen, en dat hij altijd bereikbaar was voor vragen en updates. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd blijven tijdens het proces, en het is fijn dat dit naar wens is verlopen.

We betreuren dat de spiegel beschadigd was, maar we zijn blij dat we dit snel voor je konden oplossen. Heel veel plezier gewenst met het nieuwe sanitair!

Spetterende nieuwe doucheruimte

Er waren een aantal bezoeken voor nodig om een nieuwe badkamer en toilet uit te kiezen. De professionaliteit, expertise en het geduld van Sam Koenhein, badkameradviseur bij Sani4All in Vianen waren betekenisvol voor het mooie eindresultaat.

19 lipca 2024

Beste Petula,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Vianen. Wat fijn om te lezen dat de professionaliteit, expertise en het geduld van Sam hebben bijgedragen aan het prachtige eindresultaat. Geniet ervan!

Top service

Na meerdere sanitair zaken bezocht te hebben voor een badkamer en toilet renovatie bij Sani4All binnen gelopen. Direct goed geholpen door Sam die alle tijd nam voor ons. Voor Sam is niets teveel, open en duidelijke communicatie. We hebben zelf een aantal keren gewijzigd maar voor Sam geen probleem. We kregen ook goede adviezen over wat wel te doen en wat niet. Sani4All verkoopt ook kwalitatief goed materiaal waar we zeer tevreden over zijn. Tijdens de verbouwing zelf zoals het met elke verbouwing als je ergens tegenaan loopt lost Sam het direct voor je op.
Ook de andere collega's bij Sani4All hebben ons goed geholpen.
Al met al een zeer positieve ervaring. Top Service.

12 lipca 2024

Beste,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service. Bedankt voor het delen van deze 5-sterren ervaring met Sani4All Vianen. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer en het nieuwe toilet!

Goede zaak

Kwaliteitsproducten en heel fijn en goed geholpen door Sam Koenhein

11 kwietnia 2024

Beste Anniek,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Vianen. Wat fijn om te lezen dat je zo fijn en goed bent geholpen. Veel plezier gewenst!

Sam Koenheim heeft uitstekend geholpen

Sam Koenheim heeft ons uiterst correct geholpen. Met veel geduld en kennis van zaken. Na oplevering zelfs nog langs geweest om het resultaat van de toilet renovatie met eigen ogen te kunnen zien.

24 maja 2024

Beste,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Vianen. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en Sam na oplevering nog langs is geweest. We wensen jullie veel plezier met het nieuwe toilet!

Snel geholpen bij problemen door Sani4All Vianen

Er was lekkage van het mengblok van de douche die we enkele jaren geleden bij Sani4All in Vianen hebben gekocht. Loodgieters in de buurt wilden dat repareren voor > 1000 euro. Bij Sani4All bleken we nog garantie te hebben en inderdaad werd het probleem snel, professioneel en buitengewoon vriendelijk verholpen. Dank Sani4All en dank Mike! en Sam!

23 stycznia 2024

Beste Menno,

Wat fijn om te lezen dat je zo professioneel en vriendelijk bent geholpen. Geniet ervan!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej