Sani4All - Gouda Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Elburgplein 14, 2803 PX Gouda, Zuid-Holland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Nieuwe badkamer, meer dan 100% tevreden. Ramon, 1 van de eigenaren van Sani4All te Rotterdam Alexandrium, heeft ons zeer goed geholpen. Wij kwamen met Ramon in contact via via. W... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Neemt de tijd voor een analyse wat we mooi vonden, met heldere uitleg van de mogelijkheden met uiteindelijk een fraai digitaal beeld wat het kan gaan worden. Uitvoering was verbazingwekkend: het li... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik kan Sani4All ten harte aanraden. Uitstekend geholpen met advies in de showroom en een mooie badkamer kunnen samen stellen. Sani werkt samen met een vaste aannemer (WestBlock), waardoor we volledi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top service! Sani4All Gouda is echt een aanrader om je badkamer bij te kopen. Vriendelijk personeel, behulpzaam, niet opdringerig, adviseren, denken goed mee. Mooie spullen en goed qua prijs-kwalitei... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wyposażenie łazienek
  2. Projektant łazienek
  3. Sklep z drzwiami prysznicowymi
  4. Sklep z glazurą

O Sani4All - Gouda

Napisane przez firmę

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 282

Napisz recenzję

Professioneel en behulpzaam

Via een advertentie op Instagram ben ik de winkel gaan bezoeken. Daar werd ik al snel geholpen en lieten mijn gang gaan toen ik zei dat ik me ging oriënteren. Ze gaven al wel een goodie bag en info voor een eventueel gesprek om een 3D tekening te maken.
Paar dagen later een afspraak gemaakt ( ging heel makkelijk) en vandaag teruggekomen voor een 3D tekening. Doordat ik een goede voorbereiding had gedaan en de verkoper heel kundig is en graag meedenkt hebben we direct een deal gesloten waar ik heel tevreden over ben.

13 stycznia 2024

Beste Oscar,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het gehele proces tot nu toe. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, succes ermee!

Oceniono na 5 z 5

Sani4All raden we iedereen aan!

Alicia dacht heel goed mee met onze wensen om onze badkamer in ons nieuwe huis een goede upgrade te geven. Echt kennis van zaken en alles is mogelijk. We kijken uit naar het eindresultaat, maar daar hebben we alle vertrouwen in!

6 stycznia 2024

Beste Lisanne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Gouda. Wat fijn om te lezen dat het uitzoeken van de badkamer zo goed is verlopen. Veel succes gewenst met de laatste loodjes voor jullie kunnen genieten van de nieuwe badkamer!

Oceniono na 4 z 5

Zonder verwachtingen Sani4All Gouda…

Zonder verwachtingen Sani4All Gouda binnengestapt als onderdeel van onze verkenningsronde.
Prettig geholpen door Michel, we kregen alle tijd tijdens ons bezoek en ook om "erover na te denken".
Na ons 4e bezoek elkaar de hand geschud en een mooie offerte bekrachtigd.
Levering en installatie in maart 2024, als deze ook zo prettig verloopt ben ik heel blij.

27 grudnia 2023

Beste Francis,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Gouda. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de hulp van Michel. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

Heel tevreden

16 listopada 2023

Beste MI,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Creatieve en positieve samenstelling

Een goede advisering en persoonlijke vorm van communicatie.
Materialen vlot geleverd en prijstechnisch van goede kwaliteit. Samenwerking met aannemer Westblock is zeer voorspoedig en netjes verlopen.

13 października 2023

Beste Eric,

Bedankt voor het delen van je positieve review met Sani4All Gouda. Wat fijn om te lezen dat je het gehele proces zo positief hebt ervaren. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service bij Sani4all in Gouda!

Onlangs hebben we een nieuwe badkamer gekocht bij Sani4all in Gouda. We hadden al meerdere zaken bezocht en een offerte laten maken. Bij Sani4all zijn we vanaf het begin uitstekend geholpen.
Bij ons heeft Michel de offerte opgesteld. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf deskundig advies bij het uitzoeken van de juiste producten voor onze nieuwe badkamer, maar liet uiteindelijk op een prettige manier de keus bij ons. Belangrijk was dat hij ons niet pushte om snel te beslissen. Hij adviseerde juist om er thuis rustig over na te denken en terug te komen voor een 2e afspraak, waarin hij zijn offerte zou bespreken.
Michel dacht actief mee, luisterde goed en liet ons meerdere opties zien. Toen bleek dat de tegels die we in uitgekozen hadden duur waren, liet Michel ons diverse goedkopere opties zien, die ook prima bij onze badkamer zouden passen.
Voor ons was het belangrijk dat de benadering persoonlijk was en we alle vertrouwen hadden in het advies van Michel. Hij beantwoordde al onze vragen geduldig en hielp ons bij het samenstellen van een prachtige badkamer.
Al met al kunnen we Sani4all in Gouda van harte aanbevelen, vooral als je op zoek bent naar uitstekende service, deskundig advies en een winkelervaring waarin je je als klant echt gewaardeerd voelt!

20 października 2023

Beste Marc,

Bedankt voor het delen van je mooie woorden voor Sani4All Gouda. Wat fijn dat jullie ons van harte kunnen aanbevelen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer!

Oceniono na 5 z 5

Service absolute wereldklasse met professioneel advies.

Echt super goed advies en service. Alicia, die ons zeer professioneel heeft begeleid denkt ook mee met ons en kon perfect alle oplossingen vinden voor al onze wensen. We hebben twee badkamers en een wc kunnen bestellen die helemaal perfect naar onze wensen zijn. Als je naar sani4all in Gouda gaat zeker naar Alicia vragen! Kan het niet genoeg aanbevelen. Ook niet onbelangrijk een zeer goede prijs en kwaliteit verhouding. Dank je Alicia en Sani4all

31 października 2023

Beste Remon,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Gouda. Wat fijn om te lezen dat Alicia jullie zo goed heeft begeleid in het kopen van de twee badkamers en de wc. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat!

Heel goed geadviseerd door Alicia

Heel goed geadviseerd door Alicia! Prachtige badkamer uitgezocht en kijken uit naar de installatie. Heel mooi om te zien op het scherm hoe de badkamer gaat worden met de tegels en sanitair wat we uitgezocht hebben.

31 października 2023

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Gouda. Wat fijn om te lezen dat Alicia jullie zo goed heeft kunnen adviseren. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Vernieuwen badkamer.

Wij gingen voor een orientatie voor een nieuwe badkamer en gaan de deur uit met een order om een nieuwe badkamer te plaatsen. Wij werden erg prettig geholpen en goede adviezen gekregen.Ook werd er een 3d tekening gemaakt waardoor we een goed inzicht kregen van hoe de badkamer gaat worden.

7 października 2023

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Gouda. Wat fijn om te lezen dat jullie prettig zijn geholpen en goede adviezen hebben gekregen. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat!

Super ervaring

Na eerst met Michel telefonisch een afspraak te hebben gemaakt, ben ik zelf aan de gang gegaan met mijn moodboard. Ik had de badkamer al helemaal in mijn hoofd. We waren al en keer in de zaken Barendrecht en Gouda geweest voor het opdoen van inspiratie. 20 september was het dan zover we hadden een afspraak om 13:00 uur.
Na het bekijken van mijn moodboard, eerst maar een rondje door de zaak gelopen. We wisten wat we wilden en maar maakten toch al een aantal wijzigingen. Na een uurtje of 3 ging Michel aan de slag om een passende offerte te maken en deze uit te werken. We gingen een uurtje weg om ergens iets te drinken. Bij terugkomst stond het gezicht van Michel op onweer--> de door ons uitgekozen 3d tegel en het badkamermeubel worden niet meer geleverd. Niets aan te doen.
Geen probleem--> gewoon zoeken naar een passende oplossing. Deze gevonden en uiteindelijk een nog mooiere badkamer samengesteld.

20 września 2023

Beste Joyce,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat er voor alles een goed alternatief is gevonden en jullie nu zelfs kunnen genieten van een nog mooiere badkamer!

Fijne ervaring

Zeer goed geholpen, echt gekeken naar onze wensen en wat daar beste bij past. Nette levering van de spullen, goed bereikbaar als er iets is. We zijn heel blij met het eindresultaat.

15 września 2023

Beste Monique,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat!

Nieuwe badkamer laat het doen door Sani4all

Sani4all Gouda (Guus) heeft ons na een zoektocht voor de nieuwe badkamer prima geadviseerd en meegedacht. Vorige week is het Team van Westblock op maandag gestart en op vrijdag was onze mooie badkamer klaar. Als we dit aan mensen vertellen kijken ze met vol ongeloof. Maar het kan dankzij een geweldig team. Dit begint bij de chauffeur van Sani4ll. Geeft ook een prima service maar dan het Team van Westblock. Wat een vakmensen, wat een werkers en vooral vriendelijk mensen. De taalbarierre ( het zijn mensen uit Bosnië ) is totaal geen probleem dus laat u daarvoor al niet door tegenhouden. Kortom van begin tot het eind een 10 met een griffel.

4 września 2023

Beste Anton,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Gouda. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het gehele proces. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer!

Super geholpen door Michel

Super geholpen door Michel met het uitzoeken van onze nieuwe badkamer en wc. Veel informatie en vakkundig advies gekregen met onderbouwing en ook echt de tijd genomen voor ons. Er wordt echt met je meegedacht. Met veel vertrouwen de offerte getekend. Kunnen niet wachten en zijn heel benieuwd naar het resultaat!

24 sierpnia 2023

Beste Sharon,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn om te horen dat onze collega Michel jullie zo goed geholpen heeft met het uitzoeken van een nieuwe badkamer en toilet. Geniet alvast van het idee dat jullie straks een nieuwe badkamer en wc hebben!

Klantgericht en leuk team

Klantgericht en leuk team. Een aanrader. Je ontvangt op maat advies en de winkel werkt met een vast team van aannemers. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Bedankt ook aan bezorgers Ruud en Rob van de service Geheel Ontzorgd. Alle materialen hebben ze zorgvuldig naar de 2e etage gebracht. En dat zonder lift en hartje zomer! (Lily)

24 sierpnia 2023

Beste Lily,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wat fijn dat onze collega's Ruud en Rob alle materialen naar boven hebben getilt!
Geniet van het eindresultaat!

ervaring nieuwe badkamer

Wij kwamen alleen om advies te vragen en te oriënteren voor een nieuwe badkamer.
Zijn in gesprek geraakt en kregen een zodanig mooi en duidelijk advies dat we na het zien van de 3 D tekening en de ruime bedenktijd die ons gegeven werd tot het besluit gekomen waren om met Sani4All de stap te nemen.
Met een fantastisch resultaat.
Zeer tevreden!!!!

22 marca 2023

Beste Co,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat jullie een fijn gesprek hebben gehad. Geniet van het eindresultaat!

Top showroom

Wij zijn zonder afspraak direct geholpen door Michel. We zijn zeer tevreden over onze toekomstige badkamer en wc. Michel heeft goed meegedacht in wat mooi zou zijn. Alles is naar onze smaak en de prijs is prima. Een echte aanrader en wij kunnen niet wachten tot de oplevering!

18 sierpnia 2023

Beste Ashmie,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat fijn dat jullie zonder afspraak terecht konden bij onze collega Michel. Het is altijd fijn als er goed met je wordt meegedacht. Geniet van het idee dat jullie straks een nieuwe badkamer en toilet hebben.

GoudaSani4all

We zijn bij Sani4all in Gouda heel goed en vriendelijk geholpen door Michel Croes. Super fijn meegedacht met onze wensen en samen tot een mooie oplossing gekomen.

Patrick van den Heuvel

4 sierpnia 2023

Beste Patrick,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat fijn dat onze collega Michel jullie zo goed heeft geholpen. Het is altijd fijn als er goed met je meegedacht wordt. Geniet van het eindresulataat!

Oceniono na 5 z 5

Complexe renovatie, top begeleid!

Onze (grote) badkamer was toe aan renovatie. Geen makkelijke klus. Geen standaard klus. Verschillende zaken bezocht om ons te adviseren. Dat leverde niet altijd het juiste gevoel op. Uiteindelijk heeft Sani4All Gouda ons niet alleen goed geholpen met het ontwerp en de leverantie, maar ze snapten ook welk type aannemer bij ons de klus het beste kon klaren. Bestelling, levering, communicatie, allemaal prima verlopen. Wij bevelen Sani4All Gouda van harte aan!

30 czerwca 2023

Beste Wim,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Wat fijn dat Sani4All Gouda jullie heeft kunnen helpen met het realiseren van een nieuwe badkamer. Geniet van het eindresultaat!

Badkamer en toilet

Badkamer en toilet
Net bij sani4all een nieuwe badkamer en een toilet uit gezocht.
Verkoper had alle tijd en heeft ons goed geadviseerd met kleuren en uitvoeringen van de spullen.

12 sierpnia 2023

Beste Karel,

Bedankt voor het plaatsen van de 5-sterren review. Het is altijd fijn als je goed advies krijgt en daarvoor ook nog eens ruim de tijd voor je genomen wordt. Geniet van het eindresultaat!

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Vriendelijk en vakkundig geholpen. Denken mee en je ontvangt een mooie, duidelijke 3 d tekening.

5 sierpnia 2023

Beste Joyce,

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Het is fijn als er met je mee wordt gedacht en het leuke aan een 3D-ontwerp is dat je precies kan zien hoe jouw badkamer eruit gaat zien. Geniet van het eindresultaat!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej