Vandaag bij Sanders Heerlen een prachtige grote eettafel en 8 stoelen uitgezocht. We zijn heel tevreden met het deskundig advies en geduld waarmee we zijn geholpen. Dankjewel Leon, we tellen af naar d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Monique is een verkoopster die zeer vriendelijk, duidelijk en zeker geduldig is. Die alle mogelijkheden laat zien voor, bij ons de aankoop van een bankstel. Geen gehaast maar alle tijd dan is een aa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een lange zoektocht bij diverse meubelzaken kwamen we uiteindelijk bij Sanders in Utrecht uit. Daar was geen moeite teveel om voor ons de ideale hoekbank uit te zoeken. De verkoper Sven was zeer be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vorige week al bijzonder goed geïnformeerd door Wesley. Vandaag terug en geholpen door Bennie. Wederom zeer goede informatie en meedenken met onze wensen. Mooie bank besteld!
Napisane przez firmę
Met 90 jaar ervaring is Sanders Wonen dé expert in eigentijds wonen. We hebben meubels passend in iedere woonstijl, ruimte én budget. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit, geven standaard 5 jaar garantie en hebben veel producten op voorraad. Zo vind je gegarandeerd jouw ideale meubels, want thuis maak je samen.
Kom langs in een van onze winkels!
Napisane przez firmę
Holandia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vandaag bij Sanders Heerlen een prachtige grote eettafel en 8 stoelen uitgezocht. We zijn heel tevreden met het deskundig advies en geduld waarmee we zijn geholpen. Dankjewel Leon, we tellen af naar de leveringsdatum.

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
Artikel gevonden en perfecte verkoop door medewerkers. Direct mee kunnen nemen.

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
Geen gehaast maar alle tijd dan is een aankoop fijner te maken.

SLECHT SANDERS WONEN !!!
1 jaar geleden een hoekbank gekocht voor een bedrag van €4500,- met 5 jaar garantie, nu blijkt bij een element het zitgedeelte aan een zijde aanzienlijk verder in te zakken dan alle andere 6 elementen, dus Sanders Wonen verzocht hier op basis van onze garantie te herstellen! Wij zijn beide 55+ dus er lopen echt geen kinderen meer op de bank te springen hier!
Reactie van Sanders Wonen is kort en zonder enige verdere wederhoor of verder te informeren letterlijk:
+++ Inzakken is helaas niet te voorkomen en is een product eigenschap waarop niet kan worden
gereclameerd! +++
GEWOONWEG SCHANDALIG!

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
Vorige week al bijzonder goed geïnformeerd door Wesley.

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
Een leuke verkoper met veel goede tips en informatie supper.

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
Verkoper luisterde naar mijn wensen. Gaf goed advies en nam de tijd.

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
sanders wonen is een groot bedrijf met waardeloze klantenservice en afhandeling van klachten.
We hebben een bankstel gekocht van ruim 4000€ en hadden een klacht. In eerste instantie wilde ze niet komen kijken omdat het slijtage was volgen hun, het is een bankstel van nog geen jaar oud. Na een slechte revieuw van ons is er iemand komen kijken. Dit is het servicerapport. Naam peter,
bevindingen draadbreuk in de stoffering.
oorzaak, klant.
oplossing, met kromme naald niet terug te stoppen, onderstof zichtbaar.
sanders komt met een voorstel voor een reparatie voor eigen kosten terwaarde van 10% van de aanschafprijs.
Ter referentie ordernummer MHS_D192FL.
Koop nooit iets bij sanders, bij IKEA heb je betere service, je weet wat je koopt en het is een stuk goedkoper.
Het is goed dat ze niet per woord betaald worden.

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
De verkopers luisteren heel goed naar je wensen. Geven bovendien betrouwbare adviezen.

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
Prettig gesprek en samen met de verkoopmedewerker tot een mooi aanbod kunnen komen. Ook heel blij met het proactief meedenken wat voor ons de meest voordelige variant zou zijn.

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
Goede voorlichting en service door vriendelijke verkopers.

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
Nadat we geen telefonisch contact konden krijgen via de mail wel snel contact. daarna de gemaakte afspraken nagekomen en de service medewerker had verstand van zaken.

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
De meubels zijn netjes bezorgd en voldoen helemaal aan onze verwachtingen

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.