Sanders Wonen - Meubelen Recenzje 10 192

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vandaag bij Sanders Heerlen een prachtige grote eettafel en 8 stoelen uitgezocht. We zijn heel tevreden met het deskundig advies en geduld waarmee we zijn geholpen. Dankjewel Leon, we tellen af naar d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Monique is een verkoopster die zeer vriendelijk, duidelijk en zeker geduldig is. Die alle mogelijkheden laat zien voor, bij ons de aankoop van een bankstel. Geen gehaast maar alle tijd dan is een aa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na een lange zoektocht bij diverse meubelzaken kwamen we uiteindelijk bij Sanders in Utrecht uit. Daar was geen moeite teveel om voor ons de ideale hoekbank uit te zoeken. De verkoper Sven was zeer be... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vorige week al bijzonder goed geïnformeerd door Wesley. Vandaag terug en geholpen door Bennie. Wederom zeer goede informatie en meedenken met onze wensen. Mooie bank besteld!

Informacje dotyczące firmy

Informacje o Sanders Wonen - Meubelen

Napisane przez firmę

Met 90 jaar ervaring is Sanders Wonen dé expert in eigentijds wonen. We hebben meubels passend in iedere woonstijl, ruimte én budget. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit, geven standaard 5 jaar garantie en hebben veel producten op voorraad. Zo vind je gegarandeerd jouw ideale meubels, want thuis maak je samen.

Kom langs in een van onze winkels!

Bezoek een winkel

Napisane przez firmę

We staan altijd voor je klaar!
Het is voor ons belangrijk hoe je over ons denkt. Ons doel is om jou te helpen met het vinden van jouw ideale meubels. Van de inspiratiefase tot de nazorg wanneer de meubels geleverd worden. Als er iets niet naar wens is dan horen we het graag en kan je altijd contact met ons opnemen. Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je ervaring met anderen!

Dane kontaktowe

gewoon fijn geholpen!

gewoon fijn geholpen!

19 kwietnia 2026

Beste Yvonne,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je gewoon goed bent geholpen bij ons. Dat is precies waar we het voor doen. Veel plezier met je aankoop!

Vandaag bij Sanders Heerlen vriendelijk advies

Vandaag bij Sanders Heerlen een prachtige grote eettafel en 8 stoelen uitgezocht. We zijn heel tevreden met het deskundig advies en geduld waarmee we zijn geholpen. Dankjewel Leon, we tellen af naar de leveringsdatum.

18 kwietnia 2026

Beste Marco,

Bedankt voor je mooie review! Wat een heerlijk vooruitzicht: een prachtige nieuwe eettafel met 8 stoelen. We geven je complimenten direct door aan Leon; het is fijn om te horen dat zijn deskundigheid en geduld hebben geholpen bij het maken van deze keuze. Veel succes met aftellen tot de levering door Sanders Wonen!

Oceniono na 5 z 5

Artikel gevonden en perfecte verkoop…

Artikel gevonden en perfecte verkoop door medewerkers. Direct mee kunnen nemen.

15 kwietnia 2026

Beste heer/mevrouw Aelmans,

Fijn dat je bij ons naar wens bent geslaagd en jouw aankoop gelijk mee kon nemen. Dat is direct genieten!

Oceniono na 5 z 5

Monique een verkoopster met geduld…

Geen gehaast maar alle tijd dan is een aankoop fijner te maken.

16 kwietnia 2026

Beste heer, mevrouw,

Mooie woorden voor Sanders Wonen, dank je wel! Onze passie staat dan ook voor woninginrichting, liefde voor het vak, oog voor kwaliteit en klantgerichtheid.

Vriendelijke

Vriendelijke, vakkundige en open communicatie

15 kwietnia 2026

Beste Marcel,

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat je de communicatie bij Sanders Wonen als vriendelijk, vakkundig en open hebt ervaren. Dat is precies waar we voor staan. Veel plezier met je aankoop!

Alles duidelijk

Alles duidelijk, netjes en correct bij bezorging

14 kwietnia 2026

Beste heer, mevrouw Thiele,

Dat zijn hele fijne en mooie complimenten voor onze bezorging. Dank je wel, ook daarmee ben je bij dé zitspecialist aan het juiste adres!

Oceniono na 1 z 5

Ongeveer 1 jaar geleden een hoekbank…

SLECHT SANDERS WONEN !!!
1 jaar geleden een hoekbank gekocht voor een bedrag van €4500,- met 5 jaar garantie, nu blijkt bij een element het zitgedeelte aan een zijde aanzienlijk verder in te zakken dan alle andere 6 elementen, dus Sanders Wonen verzocht hier op basis van onze garantie te herstellen! Wij zijn beide 55+ dus er lopen echt geen kinderen meer op de bank te springen hier!

Reactie van Sanders Wonen is kort en zonder enige verdere wederhoor of verder te informeren letterlijk:

+++ Inzakken is helaas niet te voorkomen en is een product eigenschap waarop niet kan worden
gereclameerd! +++

GEWOONWEG SCHANDALIG!

13 kwietnia 2026

Beste meneer Monsma,

Wat vervelend om te lezen dat u dit probleem heeft. Kunt u ons aub via het privé bericht uw (order) gegevens doorgeven dan kijken we graag even mee en komen hier via deze weg of de klantenservice bij u op terug.

Snel geholpen

Snel geholpen

13 kwietnia 2026

Beste meneer Groenewege,

Dat is wat je ook zeker mag verwachten van Sanders Wonen. Dank voor de mooie beoordeling!

Prima informatie

Vorige week al bijzonder goed geïnformeerd door Wesley.

12 kwietnia 2026

Beste Marjan,

Dat klinkt als een fijne ervaring die je bij ons hebt opgedaan. Fijn om te horen dat jullie geheel naar wens zijn geslaagd voor een mooie bank uit de collectie van Sanders Wonen.

Prima

Prima, levertijd liep uit maar dat kan gebeuren

11 kwietnia 2026

Beste Rob,

Fijn om te horen dat alles naar wens is.
We proberen onze levertijden natuurlijk altijd strak te plannen, maar we waarderen je begrip enorm dat het dit keer iets langer duurde.
Veel plezier met je aankoop!

Oceniono na 4 z 5

Een leuke verkoper met veel goede …

Een leuke verkoper met veel goede tips en informatie supper.

11 kwietnia 2026

Beste Hennie,

Bedankt voor de leuke beoordeling!
Fijn dat we je hebben kunnen helpen met goede informatie en tips.

Oceniono na 4 z 5

Verkoper luisterde naar mijn wensen

Verkoper luisterde naar mijn wensen. Gaf goed advies en nam de tijd.

10 kwietnia 2026

Beste mevrouw Stevens-Ringoir,

Wat een mooie complimenten, dat gaat mijn collega zeker waarderen.

Oceniono na 1 z 5

sanders wonen is een groot bedrijf maar..........

sanders wonen is een groot bedrijf met waardeloze klantenservice en afhandeling van klachten.
We hebben een bankstel gekocht van ruim 4000€ en hadden een klacht. In eerste instantie wilde ze niet komen kijken omdat het slijtage was volgen hun, het is een bankstel van nog geen jaar oud. Na een slechte revieuw van ons is er iemand komen kijken. Dit is het servicerapport. Naam peter,
bevindingen draadbreuk in de stoffering.
oorzaak, klant.
oplossing, met kromme naald niet terug te stoppen, onderstof zichtbaar.
sanders komt met een voorstel voor een reparatie voor eigen kosten terwaarde van 10% van de aanschafprijs.
Ter referentie ordernummer MHS_D192FL.
Koop nooit iets bij sanders, bij IKEA heb je betere service, je weet wat je koopt en het is een stuk goedkoper.
Het is goed dat ze niet per woord betaald worden.

8 kwietnia 2026

Beste heer Hendrikx,

Het is heel erg spijtig om van u de bovenstaande review te moeten vernemen. We hebben deze intern opgepakt en besproken ook aan de hand van het opgemaakte rapport van het beoordelingsbezoek. Zoals eerder aan u toegelicht valt de draadbreuk niet onder de garantievoorwaarden en kunnen we u geen andere service verlenen dan tegen kosten een nieuwe hoes te leveren.

Oceniono na 5 z 5

De verkopers luisteren en denken mee…

De verkopers luisteren heel goed naar je wensen. Geven bovendien betrouwbare adviezen.

8 kwietnia 2026

Beste familie Jonkers,

Dat zijn hele fijne en mooie complimenten voor de hulp van onze collega's in de showroom, hartelijk bedankt hiervoor!

Fijne ervaring

Prettig gesprek en samen met de verkoopmedewerker tot een mooi aanbod kunnen komen. Ook heel blij met het proactief meedenken wat voor ons de meest voordelige variant zou zijn.

4 kwietnia 2026

Beste Niek,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring in onze mooie showroom! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Oceniono na 5 z 5

Goede voorlichting en service door…

Goede voorlichting en service door vriendelijke verkopers.

6 kwietnia 2026

Beste Angelique,

Dank je voor deze positieve 5 sterren review, super dat je zo tevreden bent.

Service op topniveau

Nadat we geen telefonisch contact konden krijgen via de mail wel snel contact. daarna de gemaakte afspraken nagekomen en de service medewerker had verstand van zaken.

5 kwietnia 2026

Beste meneer/mevrouw Stolp,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring, fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Oceniono na 4 z 5

Mooie winkel en aardig personeel.

Mooie winkel en aardig personeel.

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Sanders Wonen - Meubelen

Beste meneer, mevrouw van den Bemt,

Fijn om te horen dat je onze winkel mooi vindt en dat je zo goed bent geholpen door ons team. Daar doen we het voor!
Hopelijk tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn zeer tevreden. De meubels zijn netjes bezorgd en…

De meubels zijn netjes bezorgd en voldoen helemaal aan onze verwachtingen

1 kwietnia 2026

Beste Sandra,

Helemaal voldoen aan jouw verwachtingen doen we graag met onze meubels en met de bezorging ervan. Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen hiermee en geniet van de nieuwe aankopen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej