Snelle levering 2e levering kon zonder problemen ivm vakantie een week later geleverd worden.en de kersensap is goed weg te drinken lekker ff dat zuren .tip wel ff schudden en rustig openen.👍👍👍
Zobacz, co mówią recenzenci
Top spul! Zowel de sportgels, als de isotone sportdrank tijdens het lopen. Smaakt goed, plakt niet, stabiele energyafgifte en merkbaar betere hydratatie dan gewoon water. De kersendrank na de traini... Zobacz więcej
Ik was al jaren op zoek naar een pvoedings en drinkmanagement tijdens lange fietstochten zonder buikpijn en diarree. Per toeval tv bericht over jullie sportvoedingsconcept gezien en test gedaan. Ik be... Zobacz więcej
Als fanatiek wielrenner gebruik ik het kersensap van Sanday Sport vooral in het begin van het seizoen en tijdens zwaardere trainingsblokken. Ik merk duidelijk verschil in mijn herstel. Mijn spie... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Een merk sportvoeding voor de duursporter, door de duursporter. Wij weten als geen ander dat sportvoeding jou net die ene stap extra kan laten zetten.
Dane kontaktowe
Barkey Wolfstraat 19, 4494NP, Geersdijk, Holandia
- +31 6 54370508
- info@sandaysport.com
- sandaysport.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Na Amacx heb ik Sandy geproefd
Na Amacx heb ik Sandy geproefd, over de kwaliteit om te recupereren ga ik me niet uitspreken maar ivm de smaak is Sandy zoveel beter. Dat ik resoluut voor Sandy kies
Prima product. Eet makkelijk weg op de fiets
Heerlijke producten om te nemen op een lange dag op de fiets. Na een lange dag op de fiets is de kersensap heerlijk.

Odpowiedź od Sandaysport
boisson au jus de cerise
cela fait bientot 3 mois que je consomme la boisson
cela m'aide a bien recuperer,
Prima kersensap, concurrerende prijsstelling, snelle levering
Prima kersensap, concurrerende prijsstelling, snelle levering
Prima producten
Overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen en prima producten. Geen maaglast.
Kwaliteit volle kersensap maar vooral…
Kwaliteit volle kersensap maar vooral ook zéér snelle levering
goed product
goed product
levering wat langer dan voorzien maar wel mail gekregen van Diego
Een zeer tevreden klant
Ik gebruik al een paar jaar de producten van Sandaysport. Diego heeft een mooie lijn van sportvoeding ontwikkeld en op de markt gebracht.
De kersensap is erg verfrissend na een sportmoment
snelle service en top product ik zou zeggen doen allemaal die dit lezen
geen probleem met levering en knappe service aan de telefoon direkt naar oplossing zoeken en nakomen kan niet beter
Huiswerk te doen.
Smaak van produkten is goed.
Maar de produkten bevatten relatief gezien veel te weinig koolhydraten vergeleken met bv lightning endurance.
Tel er de hoge prijs bij op....
Ik weet het niet zo.
Leuk om eens te proberen en af en toe te gebruiken.
Ohja: openen van de verpakking van gels en repen is een strijd..
Sanday heeft wat huiswerk te doen...
Lekkere en goedwerkende producten
Super goede communicatie
Super goede communicatie
Duidelijk en snel geleverd
En voor mij werkt de kersensap perfect Dank daar voor!! Nb
Upgrade voor je training en herstel
Duidelijke site, leuke aanbieding, snelle levering. De kersensap is heerlijk na een pittige training. Het cola-gelletje viel goed en ik had het idee dat ik langer doorkon.
Geen krampen meer!
Ik drink nu na ieder ritje 1 blikje kersensap. Ik ben 61 jaar en zit regelmatig op de racefiets. Ik kreeg na iedere rit een paar uur later altijd vreselijke krampen in mijn benen.
Sinds ik de sap na de ritjes drink geen krampen meer gehad.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.