Oceniono na 1 z 5

Het merk verkoopt producten die er mooi uitzien, maar van verbazingwekkend lage kwaliteit zijn. Ik kocht een jas van €300 waarbij er meerder knopen al afbraken binnen een maand. Ook zaten er al scheur... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Go I've been a loyal customer for a while now, and every new launch brings me back. I genuinely look forward to what Samsøe Samsøe put out next. What keeps me coming back is the combination of clea... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super kundeservice! Jeg henvendte mig til kundeservice med et par jeans, hvor en nitte ved en af lommerne var faldet af. De tilbød at betale for skrædder til at reparere dem, hvilket jeg glad takked... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I have purchased a cardigan in store. It looked lovely and seemed high quality. After wearing it less than 5 times it has started pilling as cheap polyester (even though it's mostly wool and alpaca)... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z bielizną ozdobną
  4. Sklep z odzieżą męską
  5. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

An international fashion brand rooted in Scandinavian simplicity. At Samsøe Samsøe you’ll find a wide selection of both women’s fashion and men’s fashion, online and in stores. Collections transcend trends, drawing on Denmark’s renowned design tradition to result in minimalist, affordable and accessible fashion clothes with a clear Nordic look. Our online fashion store collection includes all you’ll need for the everyday and special occasions, from workwear and elevated everyday styles to shoes and accessories. We aim to give you the best in variety and quality in men’s style and women’s fashion online.

3,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 4 z 5

Fine varer til prisen og hurtig…

Fine vare til prisen og hurtig levering. Fragten bør dog være gratis over et vis beløb og det skulle altid være muligt at afhente gratis i en af jeres fysiske butikker, også selv om varen ikke er på lager i butikken.

9 lipca 2020

Kære Rikke

Tak for din fine anmeldelse samt feedback.
Vi forsøger altid at forbedre vores service og kundeoplevelse, så jeg vil naturligvis tage din feedback med videre angående afhentning i vores butikker. Hvad angår fri fragt over et vis beløb, tilbyder vi fri fragt ved køb over 1.200 DKK., dog ikke under vores udsalg.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har fundet en del gode ting på…

Jeg har fundet en del gode ting på jeres hjemmeside og regningen bliver over 4000 kr. hvilket må siges at være en sjat penge. Når jeg så kommer til den sidste side hvor jeg skal indtaste kreditkortsinfo og betale ser jeg at man opkræver 39 kr. (sic!) for levering af min bestilling! Gratis afhentning er ikke mulig fordi "Leveringsmåden kan desværre ikke vælges, da ordren ikke findes i en butik". De fleste steder betaler man ikke for levering når man køber for et vis beløb, men her gælder åbenbart nogle andre regler også selv om man handler for ret mange penge. Jeg vælger efterfølgende at læse anmeldelser af firmaet på Trustpilot og min lyst til at købe noget hos jer forsvinder helt.

22 czerwca 2020

Kære Beata

Jeg er ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse ved os. Jeg vil naturligvis tage din feedback med videre. Under normale omstændigheder, tilbyder vi fri fragt ved køb over 1.200 DKK., dette gælder dog ikke under vores udsalg. Det beklager jeg.

Hvis der er noget andet jeg kan hjælpe dig med vedrørende din ordre, er du mere end velkommen til at sende mig en mail på customercare@samsoe.com, så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig med hvad end det måtte være.

Helt perfekt

Helt perfekt

De har styr på det! Måtte desværre returnere en vare. Jeg havde penge retur dagen efter - inklusiv udgift til forsendelse. Og lækkert tøj!

16 czerwca 2020

Kære Winnie

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Jeg ønsker dig en dejlig sommer.

Oceniono na 1 z 5

Terrible fit, and return items must be sent to Denmark at customer's expense

Return items must be sent to Denmark at the customer's expense. I'm sure they are legally covered by the small print, but for the sake of customer satisfaction they should make that very clear at the point of sale. It's far from obvious that this would be the case: the drop down menu "Shipping & returns" just below "Add to bag" does not mention it; the website immediately loads British prices and the English language, and they have a store in London, so why would a customer assume that returns must be sent to Denmark.

The shorts that I purchases were far too large. I have worn a size 32 trouser and short for the last 20 years, if the product fits true to size a 32 will fit me perfectly. The 'True Fit' size checker algorithm embedded in their website recommended a size 32 Yet these shorts are comically large around the waist. That's because there are c.36 inches of material around the waist. In other words, this is a faulty product - they would never fit someone with a 32" waist. Samsoe do not indicate that the product doesn't fit true to size. Still Samsoe refuse to pick up the cost of the return,

10 czerwca 2020

Dear Mr. E. F. Smith

Thank you for your feedback.
I am really sorry for the experience you had with us.
We're always working to improve the customer experience, so I will forward your feedback to see if we can work on any improvements for our return process for our UK customers and our size guide in general.

If there's anything else you think we can do to improve our customer experience, I would love to hear from you. Please write me an email on customercare@samsoe.com.

I wish you a lovely summer.

Best wishes
Christina, Samsøe Samsøe customer care

Oceniono na 5 z 5

Godt tøj til gode priser

Fint tøj, gode priser og hurtig levering.

Har returneret en gang og der var ingen problemer.

Kan varmt anbefales.

17 maja 2020

Kære Martin

Tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Jeg ønsker dig en dejlig summer.

Oceniono na 5 z 5

Timeless. Sophisticated. New classics.

I like Samsøe Samsøe's 2020 man collection, as it is designed with premium fabrics, wearable aesthetic and a quintessentially Scandinavian style.

4 maja 2020

Dear Daniel

Thank you for your feedback.
I am really glad to read your excitement about our 2020 man collection.
I will forward your feedback to our design department. I am sure they would love to hear about your excitement as well.

I wish you a lovely summer.

Best wishes,
Christina, Samsøe Samsøe customer care

Elendige t-shirts

De 3 t-shirts, jeg købte for et par år siden, er blandt de ringeste, jeg nogensinde har ejet; elendig holdbarhed!

1 marca 2020

Kære Palle,

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at vores t-shirts ikke lever op til dine forventinger.

Du må meget gerne sende nogle billeder samt flere informationer til vores kundeservice på mail: customercare@samsoe.com, så vil de hjælpe dig videre.

Desuden er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Ihania tuotteita

Ihania tuotteita, nopea toimitus, palautus käsitellään nopeasti. Täältä löytää aina itselle ne laadukkaat luottovaatteet!

19 stycznia 2020

Dear Tanja,

Thank you so much for your lovely feedback. It's really appriciated :-)

Please dont hesitate to contact us at customercare@samsoe.com, if there is anything we can help you with in the future.

I wish you a lovely day.

Kind regards

Allt bara bra.

9 stycznia 2020

Dear Anders,

Thank you for your feedback. I'm glad to hear that you are satisfied :-)

If there is anything we can help you with in the future, please dont hesitate to contact us at customercare@samsoe.com.

I wish you a wonderful day.

Kinds regards

God kundeservice

Virkelig god kundeservice! Da jeg havde købt en jakke der blev ved med at gå i stykker, fik jeg pengene tilbage uden problemer, og en rabatkode

9 stycznia 2020

Kære Julie,

Tak for din feedback og for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.

Jeg er ked af at høre, at du oplevede problemer med et af vores produkter. Men jeg er glad for at høre, at der blev fundet en løsning, som du er tilfreds med.

Hvis der er andet vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

*** SAMSOE snyder deres kunder ***

*** SAMSOE snyder deres kunder ***
- Køb ikke her, hvis du gerne vil sikre dig en en fuldend levering. Måske sender virksomheden blot indpakningen fremfor det fysiske produkt. Derefter svarer kundeservice mærkeligt, og ja skaber endnu flere problemer. De sender produkterne til en helt anden adresse end aftalt uden man får nogen som helst information om forsendelse.

Set ude fra ønsker Samsoe nok at gøre det så svært og uoverskueligt for kunden, at han opgiver og ikke ønsker at bruge mere tid på den kedelige sag og dermed at opnå en større profit.

Derfor frabeder jeg alle at handle i denne online shop, for ja, man ved aldrig helt hvad der sker. Måske bliver kun kassen eller emballagen leveret eller måske bliver den leveret til en helt anden adresse, hvorfra du så selv må hente ordren.

7 stycznia 2020

Kære Frederik,

Tak for din feedback.

Det har selvfølgelig aldrig været vores intention at snyde dig. Der er desværre sket en pakkefejl fra en af vores butikker, som gør, at du kun har modtaget låsen til den bestilte ørering og ikke en komplet ørering. Det er vi selvfølgelig kede af og det er meget beklageligt.

Som vi aftalte ville vi sende en ny ørering direkte til din søster, men pga. en misforståelse blev øreringen desværre sendt til den adresse, som vi sendte ordren til i første omgang.

Igen beklager jeg mange gange for situationen og den uheldige oplevelse, som du har haft hos os.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller på customercare@samsoe.
Du ønskes en dejlig dag.

Bedste hilsner Mette

Oceniono na 1 z 5

Hvor er jeg frustreret over at det er…

Hvor er jeg frustreret over at det er så svært støtte de fysiske butikker. Idag var jeg på besøg hos jeres butik i Kolding storcenter og gik ind for at købe nogle basic t-shirts. De kostede 230,- for 1 stk. og 2 for 350,- Jeg fandt 3 i min størrelse og spurgte expedienten om de havde en grøn i min str. også. Svaret var at det havde de desværre ikke, jeg gik derfor til kassen med den forhåbning at den 3 t-shirt så ville koste 175,-, men til det var svaret at det kunne de ikke, da det var en 2 stk. pris. Jeg ved godt rent juridisk at jeg ikke har KRAV på tilbudsprisen på den 3 t-shirt, men det er her jeg søger lidt ekstra service når i nu ikke havde den 4 i min str. Lidt forundret fandt jeg en tilsvarende dame t-shirt til min kone hvor priserne for 1 stk. og 2 stk. var det samme som herre modellen. Spurgte om jeg så kunne snuppe en dame t-shirt og så de 3 andre for så at betale for 2x2 stk. for ialt 700,-, men endnu engang nej, man kunne ikke blande herre og dame t-shirts i tilbuddet. Kære Samsøe, gør det nu lidt nemmere at vælge fysiske butikker, TAK.

17 grudnia 2019

Kære Thomas,

Tak for din feedback.
Jeg er meget ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse i en af vores butikker. Det vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe dig med at finde en løsning på.

Jeg har netop været i kontakt med butiksbestyreren i butikken samt retail manageren, og det lyder desværre til, at der er sket en fejl. Det ér muligt at købe to stk. og også få rabatten på den tredje vare, og det er også muligt at mixe tilbudet mellem dame og herre varer. Jeg beklager, at du har fået den forkerte information i butikken, og det beklagede bestyreren også mange gange.

Du er meget velkommen til at henvende dig i butikken, og så skal personalet nok sørge for, at du selvfølgelig kan benytte dig af tilbudet.
Som en undskylding for denne situation, vil vi gerne tilbyde dig en gratis basic t-shirt. Jeg har informeret butiksbestyreren om dette, så du vil modtage denne t-shirt i butikken.

Jeg beklager igen mange gange for situationen, og jeg håber at du vil give butikken en chance for at rette op på fejlen.

Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelige kontakte os på customercare@samsoe.com.

God oplevelse med deres Customer Care

God oplevelse med deres Customer Care, da der var sket en misforståelse med min ordre, som skulle byttes, da den bare var blevet refunderet i stedet. Vi fandt en potent løsning på det.

17 grudnia 2019

Kære Daniel,

Tak for din feedback og dine 5 stjerner - det sætter vi pris på :-)

Jeg er glad for at høre at du var tilfreds med løsningen. Hvis der er andet vi kan hjælpe dig med, må du endelig kontakte os igen.

Oceniono na 4 z 5

I really like this brand and bought the…

I really like this brand and bought the hale too and Hamilla blouse and love how they fit.

22 sierpnia 2019

Dear Katariina,

Thank you very much for your message and the 4 stars.
It is lovely to hear that you are a fan of our products :)

If there is anything I can help you with in the future, please don't hesitate to contact me at customercare@samsoe.com.

I wish you a lovely weekend.

Best regards,

Love love love!

I have bought quite a lot of tops and dresses from Samsoe samsoe. Clean and classic design, thats why I keep coming back!

14 sierpnia 2019

Dear Mikaela

Thank you for your lovely feedback, it is much appreciated :)

I wish you a lovely day.
Best regards

Verdens dårligste kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice.
Har reklameret over en kjole, og har endnu ikke hørt fra deres kundeservice. Der er gået 11 dage nu. Synes ikke det er i orden. Under al kritik. Det er første og sidste gang jeg handler hos jer.

13 sierpnia 2019

Kære Sara,

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af at du ikke har hørt fra os, men jeg tror desværre ikke at vi har modtaget din e-mail. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med din reklamation, så hvis jeg kan bede dig om at sende en ny email til customercare@samsoe.com, så skal vi nok finde en løsning.

Jeg beklager mange gange for ulejligheden, og ønsker dig en dejlig dag.

Oceniono na 1 z 5

Lever ikke op til egne leveringsoplysninger og ikke eksisterende kundeservice

Jeg har den 4. august aflagt en ordre og får en ordrebekræftelse på mail samme dag
Her tænker jeg at alt er som det skal være og at jeg naturligvis kan få min pakke til 10. august hvor jeg skal bruge den.
Den 6. august får jeg en mail fra Samsøe om at pakken er overleveret til GLS. Den 9. august undrer jeg mig over at pakken ikke er nået frem og kontakter derfor GLS som jeg med det samme kommer igennem til. Her informerer en rigtig sød medarbejder mig om, at pakken ikke er kommet i deres besiddelse endnu
Jeg har forgives forsøgt at komme igennem til Samsøe flere gange i løbet af formiddagen uden held. Eftersom jeg skulle bruge varen den 10. august og bestiller den 4. august, så jeg intet problem i 1-2 arbejdsdage i levering (fra ordren bliver lavet)

Dette er desværre ikke tilfældet - og er dybt skuffende

9 sierpnia 2019

Kære Stine,

Tak for din feedback.
Jeg er ked af at høre at du har oplevet problemer med leveringen af din pakke, og jeg forstår din situation og frustration.

Desværre skete der en fejl på vores lager, så din pakke aldrig blev scannet og modtaget af GLS, og det beklager jeg meget. Når dette sker, og kunderne kontakter os, plejer vi at sende en ny pakke afsted med det samme.

Jeg kan forstå på min kollega, Mette, at du snakkede i telefon med hende fredag den 9. august, og at I sammen fandt en fælles løsning. Da du skulle bruge varen den 10. august, kunne vi desværre ikke nå at sende en ny afsted til dig, så Mette sørgede for at refundere pengene til dig med det samme.
Jeg er ked af at du ikke modtog din vare og at vi ikke kunne nå at sende en ny afsted til dig.

Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig kontakte os på customercare@samsoe.com.

Bedste Hilsner

Stor anbefaling herfra

Virkelig god service! Kan helt klart anbefales - har kun haft gode oplevelser med jer - både i forbindelse med reklamation, bytte/retur og hjælp til at finde lige hvad jeg har ledt efter.

2 lipca 2019

Kære MH.

Tusind tak for din anmeldelse og positive feedback. Den er i den grad værdsat.
Hvis der er noget vi kan hjælpe dig med i fremtiden, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vi ønsker dig en dejlig sommer.

Samsøe & Samsøe Kundeservice

Super service anbefales 100%

Virkelig verdens bedste kunderservice. Min pakker var blevet væk, da jeg skulle returnere den, og de klarede det lynhurtigt.
Thumps up herfra:)

26 czerwca 2019

Kære Tobi.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er yderst værdsat.
Er der noget andet vi kan gøre for dig i fremtiden, må du aldrig tøve med at kontakte os.

Vi ønsker dig en dejlig dag.
Samsøe & Samsøe kundeservice

Parcels lost

Ordered items from their online store twice, and both parcels were lost. Love their clothes but do not trust their shipping skills..

21 czerwca 2019

Dear Siri.

Thank you for your feedback.
I am really sorry to hear you have experienced issues with the shipping twice.

I just had a look at your previous orders and unfortunately it seems like both parcels are sorted wrong by Post Nord which has caused delays. I will of course make sure to forward the issue to Post Nord, so we can avoid issues like these in the future.

However, I can understand that you have made an agreement with my colleague, Carina, which you're happy with? If there's anything else we can do for you to solve this, please don't hesitate to contact us. We will of course do whatever we can to make up for this.

I wish you a wonderful day.
Best wishes,
Christina

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej