Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

VARNING VARNING ⚠️ Beställde en hårfön 16 januari. Har fortfarande ej fått den och tydligen har den aldrig skickats. Bluffsida som ej skickar och tar betalt innan. Dom svarar hela tiden att dom ska... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Jättenöjd! Blev lite nervös efter jag beställt av anledningen av flertalet dåliga omdömen och därav väljer jag att skriva nu då jag hade en väldigt bra upplevelse! Prisvärda varor som skickades från... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hej Gällande order nr 3046052 /Beställning: 3046052/ Fakturanummer: INV250348882 Jag var i kontakt med er när jag gjort denna order, då jag beställde fel typ av produkt. Jag kunde inte avbestä... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Drogeria

Napisane przez firmę

Professionella hår-, hud- och skönhetsprodukter ✓ Beställt före 22:00, skickas idag ✓ Rättvisa priser

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 1 z 5

Det har gått 3 veckor och jag fick inte…

Det har gått 3 veckor och jag fick inte ens mitt paket. Kommer aldrig beställa något från er igen. Jag vet inte ens vart mitt paket är!!

18 lutego 2026

Tack för din recension!

Det är förstås inte meningen! Vi vill gärna hjälpa dig med detta. Kan du kontakta service@salontotal.se om problemet fortfarande kvarstår? Då hjälper vi dig gärna vidare!

Oceniono na 1 z 5

اسوء شركة تعاملة معاهاصرلي اكثر من ١٠…

اسوء شركة تعاملة معاهاصرلي اكثر من ١٠ ايام موصي على طلبية ولهلا مافي شي

18 lutego 2026

VARNING VARNING ⚠️
Beställde en hårfön 16 januari. Har fortfarande ej fått den och tydligen har den aldrig skickats. Bluffsida som ej skickar och tar betalt innan. Dom svarar hela tiden att dom skall undersöka saken. Men jag tror att det ens finns ngt att köpa tyvärr.

8 lutego 2026

Tack för din recension!

Det är förstås inte meningen! Vi vill gärna hjälpa dig med detta. Kan du kontakta service@salontotal.se? Då hjälper vi dig gärna vidare!

Oceniono na 1 z 5

Jag har köpt en laddning via er…

Jag har köpt en laddning via er webbplats, men jag har ännu inte mottagit den.

Jag skulle uppskatta om ni kan kontrollera detta och återkomma till mig så snart som möjligt.

Tack på förhand.

25 stycznia 2026

Oceniono na 1 z 5

Har inte fått mitt paket ännu

Har inte fått mitt paket ännu. Min adresslapp hade fastnat på ett annat paket. Vet inte var det är eller om det kommer tillrätta.

26 stycznia 2026

Oceniono na 5 z 5

Beställde smink

Var lite tveksam att beställa från hemsidan då jag såg att någon gett 1 stjärna, men jag fick min produkt som jag beställde, såg ut som på bild på hemsidan, allt var bra, jag är nöjd.

6 stycznia 2026
Oceniono na 4 z 5

Beställde flera hårprodukter från…

Beställde flera hårprodukter från Salontotal då de har bäst priser just nu. Likt många så dröjde det innan jag fick mina varor. Skrev till kundtjänst där en Sophia svarade mig snabbt. Om man beställer varor som inte finns i lager så väntar dom med att skicka paketet tills allt går att skicka. Efter överenskommelse om att jag inte behövde det som inte fanns i lager så fick jag snabbt mitt paket hem. Så tips beställ det som finns i lager. Väldigt nöjd med produkterna och servicen.

21 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Inte glad fick inte min hela…

Inte glad fick inte min hela beställning och fortfarande vänta svar om jag ska fa min pengar tillbaka eller om de ska skicka produkt som fattas

1 października 2025

Tack för din recension!
Tråkigt att höra att din beställning inte verkade vara komplett. Jag ser att vi har skickat ett svar på din e-post, men sedan har vi inte fått något svar.
Vi skulle därför vilja komma i kontakt med dig igen via e-post: service@salontotal.se .
Då kan vi titta på det igen och erbjuda en lämplig lösning.

Oceniono na 1 z 5

Still no product received, yet paid in full

As a result of my last review, I only received more excuses about how busy they are and that they cannot answer the phones personally.

I spent a lot of money with this company recently and I still have not received the products ordered and with no estimated delivery date.

This is truly unacceptable and unforgivable. To take money from people and not deliver is criminal and it should be investigated by a consumer advocate.

18 października 2025

Odpowiedź od Salontotal

Thank you for your message and for sharing your experience. We sincerely apologize that your order was delayed and that it has been difficult to reach us. There was a recent delay which has now been resolved. As a result, we have been exceptionally busy and our phone availability has been limited.

We want to emphasize that we never take payments without delivering orders. Your package has been shipped and is on its way. It will be delivered soon.

If you have not received a tracking link or still have questions, please email us with your order number at service@salontotal.se
We will assist you as quickly as possible.

Thank you for your patience and understanding.
Kind regards,

Oceniono na 1 z 5

Never should have ordered!

I ordered from this company over three weeks ago. I didn't receive the items I ordered and didn't receive a refund, either. I have contacted their customer service plenty of times, but haven't gotten my money back. Needless to say, I will never go shopping here again.

2 września 2025

Odpowiedź od Salontotal

Thank you for taking the time to share your experience. We are very sorry to hear that you have not yet received your order and that your refund has not been processed. This is obviously not the service we want to provide, and we apologise for the inconvenience this has caused.

We would like to resolve this for you as soon as possible. Would you please send us a message with your order number? You can send it to service@salontotal.se. We will then immediately investigate what went wrong and ensure that your refund is processed as quickly as possible.

Once again, we apologise and thank you for your patience. We will do our utmost to resolve this matter satisfactorily for you.

Kind regards,

Hejj!!!

Hej

Gällande order nr 3046052 /Beställning: 3046052/ Fakturanummer: INV250348882
Jag var i kontakt med er när jag gjort denna order, då jag beställde fel typ av produkt. Jag kunde inte avbeställa den då den redan hade skickats. Jag fick idag varorna och vill därför returnera dem, hur går jag tillväga?

Med vänlig hälsning,
Ali Mehdi

29 sierpnia 2025

Tack för din recension!

Vi hjälper dig gärna via e-post, så att vi kan skicka all nödvändig information till dig.
Du kan mejla oss på Service@salontotal.se.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej