Efter flere års hjemmeklip trængte mit hår til en kærlig hånd. Jeg var inde og læse forskellige anmeldelser, og valgte derud fra Salon Kinolli, og jeg må bare sige at anmeldelserne lever fuldstændig o... Zobacz więcej
Meget professionelt og imødekommende frisør, der tager sig tid til at forklare undervejs. Er meget glad for resultatet.
Armed kinolli er den bedste frisør jeg har været ved, og vil forblive kunde fremover. Han lytter til ens ønsker, giver forslag og uddyber fremgangsmåden og metoder. Man er tryg i både selvskabet og b... Zobacz więcej
Danmarksgade 4a, 7000, Fredericia, Dania
- Info@salonkinolli.dk
- salonkinolli.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Meget professionelt og imødekommende…
God klipning hos KinollI
I går fik jeg klippet hår hos Kinolli. Armend er god og venlig. Jeg er glad for mit hår. Jeg kan anbefale.
Super god frisør
Super god frisør. Rar of venlig at være inde ved. Der var flot og rent, og så havde han bare styr på at klippe hår. Jeg kom ihvertfald ud meget tilfreds.
Salon Kinolli
Rigtig god service fra start til slut, hyggelig stemning og top kvalitet på både produkter og resultat
Rigtig god frisør
Rigtig god frisør. Meget indbydende og venlig. Super godt klip og oplevelse!
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos min frisør! Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med et stort smil og en virkelig behagelig atmosfære. Man føler sig med det samme i trygge og professionelle hænder.
Frisøren lyttede grundigt til mine ønsker og kom samtidig med gode, ærlige råd om, hvad der ville klæde mig bedst. Resultatet blev endnu bedre, end jeg havde forestillet mig – både klip og styling sad lige i skabet!
Kan klart anbefales!
Professionel og vellykket!
Jeg havde et virkelig tilfredsstillende og vellykket besøg. Farven og klipningen er helt præcist som jeg ønskede og levede fuldt ud op til mine forventninger. Den personlige og professionelle vejledning samt den varme service gjorde oplevelsen helt i top. Jeg gik derfra fuldt ud tilfreds – en klar anbefaling!
Top top service!🤩
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Salon Kinolli. Servicen var helt i top top – uden tvivl noget af det bedste, jeg nogensinde har oplevet.
Allerede fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med varme, imødekommenhed og en fantastisk kundekontakt. Der var en tydelig professionalisme og ægte interesse, og der blev virkelig lyttet til mine ønsker. Der blev taget sig god tid, og jeg følte mig hele vejen igennem set, hørt og taget seriøst. Jeg følte mig både tryg og i rigtig gode hænder, og der var en klar følelse af tillid fra start til slut.
Jeg brugte personligt virkelig lang tid hos dem, men ikke et eneste sekund kedede jeg mig. Der var altid godt humør, en rigtig god vibe og masser af grin – men også en dejlig ro, når der var behov for det.
Man kan virkelig mærke, at der bliver lagt hjerte i arbejdet, og at kunden er i fokus. Jeg gik derfra med et stort smil, en følelse af at være blevet forkælet, og man går simpelthen ud derfra med en ubeskrivelig glæde.
Jeg vil helt klart anbefale stedet – og jeg vil ærligt talt også gerne blære mig lidt med det, fordi oplevelsen var så sindssygt god. Det er virkelig et sted, man har lyst til at fortælle andre om.
Salon Kinolli har helt klart en fast kunde herfra.
Kææææmpe kærlighed til dig herfra!❤️
Salon Kinolli = livsglæde❤️
Salon Kinolli er et sted, jeg trygt kan anbefale til alle! Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med en utrolig varm og professionel velkomst, som straks fik mig til at føle mig tryg og velkommen. Stemningen i salonen er rolig, indbydende, der er top service og super behagelig, man føler virkelig, at der er tænkt over både detaljer og kundens oplevelse.
Behandlingen var intet mindre end fantastisk. Der blev lyttet grundigt til mine ønsker, og jeg følte mig hele tiden i trygge hænder. Det var tydeligt, at der er tale om en meget dygtig og erfaren behandler, som virkelig brænder for sit fag. Alt blev forklaret undervejs, og der blev taget god tid, ingen stress, en masse hygge og kun fokus på kvalitet og det bedste resultat.
Og resultatet WOW!😍 Det blev præcis, som jeg havde håbet på, faktisk endnu bedre. Jeg gik derfra mere end tilfreds og med en følelse af forkælelse og selvtillid. Det er sjældent, man oplever så høj faglighed kombineret med så god service og personlig omsorg.
Salon Kinolli er uden tvivl et sted, jeg vil komme igen, og som jeg varmt vil anbefale til alle, der ønsker en professionel behandling, en fantastisk oplevelse og et smukt resultat. Tusind tak for en virkelig skøn oplevelse!
Har været fast kunde hos Salon Kinolli…
Har været fast kunde hos Salon Kinolli i to år nu, og jeg går altid herfra fuldt tilfreds.
Armend lytter til ens ønsker og leverer hver gang et skarpt resultat.
Søger du en dygtig og stabil frisør, er det her stedet!
Så glad for mit hår og fantastisk…
Så glad for mit hår og fantastisk oplevelse. 100% min go to frisør fra nu af!!
Virkelig fantastisk oplevelse
Virkelig fantastisk oplevelse. En frisør som tænker på kunden
Super lækker salon med en sød og rar…
Super lækker salon med en sød og rar frisør. Kan varmt anbefales
Professional and good quality
Skuffer aldrig 🙏
Super dygtig
Min datter var et stort smil da vi gik ud der fra. Hun brugte det meste af dagen på at kigge i spejlet. 😁
God service, jeg havde en meget glad søn efter han blev klippet. Tak for at få en til at føle sig tryg i din skønne salon
Fantastisk service!
Den bedste frisør jeg er kommet til
Den bedste frisør jeg er kommet til! Kinolli er virkelig sød og rar og går virkelig op i sit arbejde! Så behageligt at være der! Lækre omgivelser, meget tilfreds!!
Tusind tak
⸻
En utrolig sød og imødekommende frisør med masser af overskud og et skarpt øje for detaljen 🙏🏻 Altid en hyggelig og professionel oplevelse! Vores søn er nu blevet klippet for tredje gang og er hver gang super tilfreds. Rigtig flot håndværk – kan varmt anbefales!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.